Het kan gebeuren de verkeerde printer besteld, ondanks de goede communicatie tijdens het aankoop proces. Maar ook als het niet in een keer goed gaat, staat HP printer klaar om je te helpen. En dat allemaal in een paar dagen, dank voor de service!
Nog bedankt voor uw positieve review! Mocht u nog vragen hebben over uw printer of supplies nodig hebben, dan vernemen wij graag weer van u. Met vriendelijke groet, Team HP Printer
Zeer tevreden met de printer.
Bedankt voor uw positieve review! Mocht u nog vragen hebben over uw printer of supplies nodig hebben, dan vernemen wij graag weer van u. Met vriendelijke groet, Team HP Printer
Zeer goed geholpen door het team van HPprinter.
Niet alleen zijn de printers van uitstekende kwaliteit maar ook de kundigheid, aanwezige kennis en de service van de medewerkers is zeer goed te noemen. Ik ben er blij mee!
Bedankt voor uw positieve review! Mocht u nog vragen hebben over uw printer, dan vernemen wij graag weer van u. Met vriendelijke groet, Team HP Printer
Topservice en lekker snel
He Dave, Bedankt voor je positieve review! Groet, Marco
prima partij om zaken mee te doen! aanrader!
correct en tijdige levering met uitstekende en betrouwbare produkten.
Bedankt voor uw positieve review! Volgens uw review is er ruimte voor verbetering. Mogen wij u vragen wat wij kunnen verbeteren om ons serviceniveau op een (nog) hoger niveau te brengen? Met vriendelijke groet, Team HP Printer
Wij zijn zeer tevreden. Ook technisch 100 % oké en zeer gebruiksvriendelijk
Informatieve website, goede prijs, uitstekende kwaliteit en prettige communicatie. Meer is niet nodig, En als de printer nu ook nog jaren meegaat ...
Bedankt voor uw positieve review! Mocht u nog vragen hebben over uw printer(s) of heeft u toners dan wel service nodig, dan vernemen wij graag weer van u. Met vriendelijke groet, Team HP Printer
Waanzinnig goed geholpen! Maak je zelden meer mee.
Zeer goed en snel geholpen door de heren van HPprinter. Toners zijn voordelig en kwalitatief beter dan origineel!
Zeer vlot en vakkundig geholpen. Geen opmerkingen.
Prima zaken mee doen. snelle response en prima producten. zo hoort het!!
Wij hebben na orkaan Irma een refurbished printer gekocht en deze laten verschepen naar Sint Maarten. Eenmaal hier aangekomen bleek er een streep te lopen over iedere print die we maakte. De conclusie van onze IT specialist is dat de printer mogelijk helemaal nooit refurbished is. Hoe zouden wij dit kunnen oplossen?
Nooit verwacht zo`n top ding te krijgen. je kan beter een goede tweedehands als een nieuw pruts printertje kopen.
Vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.
Bedankt voor uw positieve review! Mocht u nog vragen hebben over uw printer(s), dan vernemen wij graag weer van u. Met vriendelijke groet, Team HP Printer
Fijn zaken mee te doen. Komt netjes alle afspraken na en de MFP die wij kochten voldoet prima aan de eisen.
Bedankt voor uw positieve reactie. Graag tot een volgende keer. Team HP Printer
Bedankt voor uw reactie. Graag tot een volgende keer. Team HP Printer