Prima ervaring
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij zijn u graag een volgende keer weer van dienst! Team HP Printer
goed bereikbaar bedrijf. afspraak is afspraak en de geleverde MFP van HP draait als nieuw!
Bedankt voor uw positieve berichtgeving!
Super alert. Je krijgt altijd op zeer korte termijn een reactie. Gewoon zoals het wezen moet. Geen gedoe.
Fijn om te horen. Dank u wel!
Bedankt voor uw feed back. Graag tot de volgende keer! Team HP Printer
Er werd mij een zeer goede machine geleverd. Alle beloften nadien werden ook volledig nagekomen. Voor het exact instellen van de aangekochte printer heb ik van HP printer alle goede raad en volledige medewerking gehad.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij met uw positieve response en zijn u graag een volgende keer weer van dienst! Team HP Printer
Probleem met de printer na melding direct opgelost door een onderdeel te vervangen waardoor geen werkachterstand is ontstaan.
Bedankt voor uw positieve reactie en graag tot een volgende keer! Team HP printer
Super bedrijf. Top Service en goede kwaliteit. Afspraak = Afspraak.
Bedankt, goed om te vernemen! Team HP Printer
wij hebben een HP CM6040 gekocht tot volle tevredenheid. snel en vakkundig te woord gestaan door dit bedrijf. ook aflevering volgens afspraak. al met al gewoon tevreden en volgens verwachting.
Bedankt voor uw reactie! Team HP Printer
Fijn om mee samen te werken!
Het contact verloopt prima. De scanlock terugkoppeling kan beter, onjuist foto toegevoegd. Dubbelzijdig afdrukken is bij deze printer niet te doen. Het papier loopt dan telkens vast. Graag wil ik dat hier nog naar gekeken wordt. Tenslotte is een half jaar garantie verstrekt.
Bedankt voor uw reactie. Wij nemen maandag even contact met u op! Fijn weekend! Team HP-Printer
alles prima, afspraken netjes nagekomen en de apparatuur werkt ook perfect.
Bedankt voor uw reactie! Team HP Printer
Flexibel en accuraat. Superfijn geholpen bij aankoop en ook na de levering goed geholpen bij vragen en garantiegevalletje.
Jammer dat er de install cd niet bij was . dat zou me veel moeite bespaard hebben.
Geachte heer Huits, Bedankt voor uw beoordeling! De installatie cd van de HP LaserJet 5550 is vanwege de leeftijd niet meer geschikt voor recente besturingssystemen. Indien nodig kunnen actuele drivers via de HP website worden verkregen. Mochten wij u verder nog van dienst kunnen zijn, dan vernemen wij dat uiteraard graag. Met vriendelijke groet, team HP Printer
mooi magazijn met deskundige inrichters .
Bedankt voor uw bezoek aan ons nieuwe magazijn!
alles geleverd binnen 2 dagen en kwamen zelf met een betere aanbieding als dat ik besteld had ,top.
Bedankt voor uw positieve reactie en graag tot een volgende keer! Team HP-Printer
goede en snelle service. prettig zaken mee te doen!
Goed om te horen, Dank u wel! Team HP-Printer
Smederijstraat 2