klantvriendelijk en goede service

printer gekocht voor particulier gebruik, nu een paar maanden in gebruik, werkt perfect. Zeer tevreden met deze aankoop!

Prima services.

Snelle, correcte en persoonlijke behandeling. Weet adequate oplossingen te vinden voor problemen. Je klopt niet gauw te vergeefs aan.

Vriendelijke en snelle service.

Na het melden van een storing erg snel en vakkundig geholpen. En nog voor niks ook. Echt super, wat een service

Prima geholpen!

Goed aanbod. Alles volgens afspraak en vlug geregeld dus meer dan tevreden.

Meteen geholpen waar ik tegen aan liep

Ik had problemen met mijn scanner, nadat ik de klantenservice heb gebeld ben ik ook meteen geholpen en is alles duidelijk! Dank jullie wel voor deze service!

Hele goede service

Wij zijn heel blij met onze nieuwe printer en zeker met de service die wij erbij hebben gekregen. Er wordt de tijd genomen om alles uit te leggen en ook nog om de laatste dingen in te stellen op afstand. Zo fijn! Bedankt!

Hele goeie klantenservice

Kan het iedereen aanbevelen

Uitstekende service

Prima ervaringen zowel met het oplossen van storingen als met het aankopen van printers. Vriendelijke mensen met verstand van zaken!

Goede service prima geregeld

Jaar geleden een refurbished printer gekocht, na een jaartje is er wat onderhoud nodig, onderdelen vervangen. en drivers opnieuw geïnstalleerd. alles binnen het onderhoudstarief. Keurig geregeld en alles werkt weer zoals het moet. Service is in mijn beleving nog wel groter dan een nieuwe printer!! Kortom zeer tevreden.

Altijd goed geholpen door de heren van Refurbished Printer

Al enkele keren een printer gekocht en velen malen cartridges. Tot nu toe een zeer goede ervaring. Snel en goede service.

Alles goed geregeld. Top

Alles goed gegaan, ondersteuning met instantie zeer goed. Thomas bedankt

Superservice!!!

Al een paar printers gekocht hier en naar volle tevredenheid!. Ook prima adres voor toners.

Uitstekende service

Service desk is goed te bereiken, en er zijn geen lange wachttijden. Het personeel neemt écht de tijd voor je om problemen op te lossen. Prima bedrijf!

Top kwaliteit!

Top printer!

Printer is zoals beschreven

Fijn bedrijf dat goed meedenkt

Samen met een compagnon twee dezelfde printers gekocht, offertes waren snel conform afspraak binnen. In eerste instantie waren we wat sceptische over de aanschaf van een refurbished printer. één van de printers vertoonde een in de eerste week een probleem. Dit is snel en adequaat door refurbished printer opgelost. De hierboven omschreven twijfel is bij ons inmiddels geheel verdwenen.

Printer besteld

Vorige week vrijdag een grote A3 printer besteld en vandaag geleverd. Chauffeur was erg behulpzaam net zoals de verkoper.

Al 4 jaar klant

Al 4 jaar werkt de printer naar behoren. Kan hier altijd terecht voor toners en onderhoud.

Snelle service en goede printer

De volgende werkdag geleverd. Kon mijn werkzaamheden met etiketten afdrukken weer rap hervatten. Bedankt voor de snelle service!

Super blij met de printer. Is als nieuw!

Nemen de tijd voor je

Goed advies en tevreden met de A3 printer

Behulpzaam personeel

Ben zelf een leek op het gebied van computers en het instellen van scannen lukte niet. Gebeld en snel geholpen. Printer doet het goed.

Nette prijzen

Tevreden met de printer

Adequate klantenservice

Inmiddels 7 jaar klant en kan niks anders zeggen dan chapeau!

A3 copier gekocht

Toestel is naar wens