Zoals altijd, geweldige service. Nu een update voor de printer, wordt je keurig over geinformeerd en wordt er ook nog even voor je opgezet. Gewoon TOP.

Uitmuntend

Na jaren overgestapt van refurbished printer leverancier en het bevalt prima. Hier denken ze nog wel echt mee! Staan altijd open voor telefonische support.

Betrouwbaar en kundig!

Voor ons bedrijf op zoek naar een tweedehands A4 printer die ook kan scannen. dit bedrijf heeft voldoende keuze en heeft ons prima geadviseerd. tevens met stevige korting een tonerset bij laten leveren. goed gevoel en klantvriendelijk.

Fantastische service!

Wij hadden snel een betaalbare netwerk kleurenprinter nodig. Ik had er 1 uitgekozen en kon die de volgende dag meteen oppikken. Na een aantal dagen begon de printer slechte prints te vertonen. Ik heb contact opgenomen en kon zonder problemen de volgende dag een vervanging ophalen, die het overigens perfect doet! Kortom... je koopt een refurbished printer met de service van een nieuwe. ECHT TOP!

Goede prijs, goede communicatie.

Topbedrijf! snel, vriendelijk, kundig en betaalbaar

Wij zijn al 6 jaar een zeer tevreden klant van Refurbished Printer. Topkwaliteit printers, uitstekende service, betaalbaar en onwaarschijnlijk snel.

Prettige en snelle afhandeling.

De samenwerking is prima en snelle afhandeling van orders.

Super service en advies

Mijn printer ging stuk en gezien we via diverse platforms deze printer gebruiken zag ik de bui al hangen. Dit printertype is niet meer nieuw verkrijgbaar. Een ander model zou betekenen dat ik veel formulieren opnieuw zou moeten gaan opbouwen ivm pagina indeleingen. Via Refurbished printer kwam ik op exact dezelfde printer welke door hen is nagekeken en nog in goede staat verkeert. Ze gaven ook aan waar de zwakke plek van dit type printer zit en hoe ik de levensduur zou kunnen verlengen. Ik was er erg mee geholpen. Deze hadden ze diverse op voorraad voor een nette prijs. Ik kon hem zelfs meteen komen halen. Ik was er erg mee geholpen.

klantvriendelijk en goede service

printer gekocht voor particulier gebruik, nu een paar maanden in gebruik, werkt perfect. Zeer tevreden met deze aankoop!

Prima services.

Snelle, correcte en persoonlijke behandeling. Weet adequate oplossingen te vinden voor problemen. Je klopt niet gauw te vergeefs aan.

Vriendelijke en snelle service.

Na het melden van een storing erg snel en vakkundig geholpen. En nog voor niks ook. Echt super, wat een service

Prima geholpen!

Goed aanbod. Alles volgens afspraak en vlug geregeld dus meer dan tevreden.

Meteen geholpen waar ik tegen aan liep

Ik had problemen met mijn scanner, nadat ik de klantenservice heb gebeld ben ik ook meteen geholpen en is alles duidelijk! Dank jullie wel voor deze service!

Hele goede service

Wij zijn heel blij met onze nieuwe printer en zeker met de service die wij erbij hebben gekregen. Er wordt de tijd genomen om alles uit te leggen en ook nog om de laatste dingen in te stellen op afstand. Zo fijn! Bedankt!

Hele goeie klantenservice

Kan het iedereen aanbevelen

Uitstekende service

Prima ervaringen zowel met het oplossen van storingen als met het aankopen van printers. Vriendelijke mensen met verstand van zaken!

Goede service prima geregeld

Jaar geleden een refurbished printer gekocht, na een jaartje is er wat onderhoud nodig, onderdelen vervangen. en drivers opnieuw geïnstalleerd. alles binnen het onderhoudstarief. Keurig geregeld en alles werkt weer zoals het moet. Service is in mijn beleving nog wel groter dan een nieuwe printer!! Kortom zeer tevreden.

Altijd goed geholpen door de heren van Refurbished Printer

Al enkele keren een printer gekocht en velen malen cartridges. Tot nu toe een zeer goede ervaring. Snel en goede service.

Alles goed geregeld. Top

Alles goed gegaan, ondersteuning met instantie zeer goed. Thomas bedankt

Superservice!!!

Al een paar printers gekocht hier en naar volle tevredenheid!. Ook prima adres voor toners.

Uitstekende service

Service desk is goed te bereiken, en er zijn geen lange wachttijden. Het personeel neemt écht de tijd voor je om problemen op te lossen. Prima bedrijf!

Top kwaliteit!

Top printer!

Printer is zoals beschreven

Fijn bedrijf dat goed meedenkt

Samen met een compagnon twee dezelfde printers gekocht, offertes waren snel conform afspraak binnen. In eerste instantie waren we wat sceptische over de aanschaf van een refurbished printer. één van de printers vertoonde een in de eerste week een probleem. Dit is snel en adequaat door refurbished printer opgelost. De hierboven omschreven twijfel is bij ons inmiddels geheel verdwenen.

Printer besteld

Vorige week vrijdag een grote A3 printer besteld en vandaag geleverd. Chauffeur was erg behulpzaam net zoals de verkoper.

Smederijstraat 2

4814 DB BREDA