Keurig net bedrijf.

Printer afgehaald, alles naar volle tevredenheid.

zeer goed

apparaat die geaviseerd is voldoet aan de verwachtingen

ik kreeg een goed advies en snelle service

ik had een oude HP printer die bij de reguliere partijen niet meer gerepareerd kon worden. Te oud en versleten, dus weggooien is het advies. Niet bij Refurbished Printer. Repareren was bij RP wel mogelijk maar zij kwamen met een alternatief: een eveneens oude HP printer maar nog geheel goed en van een betere kwaliteit dan de mijne en omgerekend voor hetzelfde geld!! Dat is pas service!!

gewoon top!

op 22 juli een a4 scanner en printer besteld. zou begin volgende week geleverd worden maar een dag later stond het bedrijf al voor de deur. alles geinstalleerd en werkt prima. geen gezeur, goed spul en komen afspraken netjes na.

Ze staan meteen klaar

Ik had toners nodig en die kon ik meteen ophalen. Top!

snel geleverd, goede uitleg en service

Goed produkt, getest, correct geleverd en goede prijs

Ik heb een gebruikte printer gekocht, na het indienen van de aanvraag werd ik meteen gebeld en voorzien van bruikbare en eerlijke informatie. Product werd snel geleverd, goed en veilig verpakt, voorzien van testrapporten. Product werkt prima. Ook over de prijs ben ik tevreden.

Snel bezorgd en met gepaste afstand.

Door de corona uitbraak was ik bang dat mijn nieuwe printer niet geleverd zou worden. Maar niets was minder waar! de printer werd na 2 werkdagen netjes bezorgd en de chauffeur hielt voldoende afstand.

prima services netjes geholpen en alles keurig geinstalleerd op afstand.

Betrouwbare en goede service !

Op zoek naar een laserprinter voor particulier gebruik, heb ik raad gevraagd aan Refurbished. Heb een voorstel gekregen, zonder aankoopverplichting, waar ik geen "neen" kon tegen zeggen. 2 dagen na mijn betaling was de printer al geleverd MET volle patronen. Laserprinter werkt uitstekend en ook voor bijkomende info die ik had gevraagd per email, was het antwoord duidelijk en correct. Bedankt aan het personeel van Refurbished ( Marco).

Eerlijk gasten met kennis.

Waar service nog heel gewoon is!

Helemaal blij,

Perfect geholpen, en bestelling netjes afgeleverd,

Zeer tevreden, net apparaat, werking 100%

Zeer tevreden, net apparaat, werking 100%

Onderhoud nodig

Goed en snel geholpen. onze A3 printer was toe aan onderhoud, via google bij Refurbishedprinter.nl uitgekomen. Geen poes pas met contracten maar recht toe recht aan! Eerlijke mensen zonder nare verrassingen achteraf. Ideale printpartner!

Waar service nog heel normaal is.

Vakmensen met een super service! Printer is vlot gebracht en geïnstalleerd. Zeer tevreden.

Heldere communicatie, duidelijk afspraak

goed geholpen, advies op mijn vraag. Uiteindelijk ene nette printer die goed functioneert

Snel antwoord met oplossingen

Meestal hoor je nooit meer iets als je het online hebt gekocht, maar deze jongens houden contact en helpen waar ze kunnen. Ik ben niet een grote klant, want het printen wordt elk jaar minder maar ik voel me wel gehoord Jullie zijn toppers, bedankt 😊

Prima ervaring met HP Printer!

Binnen 30 seconden na het verzenden van mijn aanvraag werd er door het bedrijf HP Printer met mij contact opgenomen, wat een service! Op basis van mijn wensen werd een advies uitgebracht door een bijzonder vriendelijke medewerker. Conform afspraak werd de printer door een eveneens zeer vriendelijke medewerker bezorgd. Het apparaat ziet er bijna als nieuw uit en zal volgende week op afstand worden geïnstalleerd. Tot nu toe zeer tevreden!

Prima bedrijf, reageren snel, doen wat ze beloven. Resumé: top

Printer gekocht enige tijd terug. Werkt prima: toelevering van cartridges en andere toebehoren snel en zonder problemen. Onderhoud gebeurt ook prima

Professioneel en duurzaam, refurbished is the way to go!

Voor mij weegt het duurzame karakter van HP Printer zwaar en daar voldoen ze ruimschoots aan. Het hergebruiken van printers is goed voor het milieu en het klimaat. Daarbij worden de verouderde printers netjes gerecycled. Top bedrijf met kundige en aardige medewerkers.

Topservice

Had vervangende printer nodig voor defecte HP 2420 voor kladprintjes in een netwerk. Ons werd een bijna nieuwe hp3005x in quasi nieuwstaat geadviseerd en geleverd voor dit doel aan zeeeeeeeer concurrende prijs om in Windows Pro10 te draaien. Helemaal top. Zeer blij met deze printer die nu al volop enkele dagen hier in bedrijf is. Men levert machines in tiptop gereviseerde conditie af aan prima service

Service geduldig en oplossingsgericht meedenken met de klant

Bij problemen of advies word er altijd de tijd genomen om het goed uit te leggen.

Perfecte service en support

Zeer tevreden, geen opmerkingen.

betrouwbare leverancier

na bestelling van benodigdheden ontving ik vrij snel de melding dat die was afgehandeld en op transport ging. Betaling verliep eveneens vlekkeloos. Kortom: een accurate en betrouwbare leverancier van printbenodigdheden waarvan het waard is dat zijn naam wordt genoemd.

Goede service, duidelijk en goede prijs/kwaliteits verhouding.

Meerdere malen printers gekocht en service is goed, informatie duidelijk, goede communicatie en advies.

Smederijstraat 2

4814 DB BREDA