Zeer ter zake kundig advies en perfecte levering

Ik was op zoek naar een printer die dezelfde toners (waar wij veel voorraad van hadden) gebruikte als de HP printer die bij ons kapot gegaan was. Ik kon kiezen uit 2 modellen. De printer draait inmiddels dagelijks probleemloos.

Uitstekende service en duidelijke communicatie

Ik heb een HP printer gekocht en ben hierover uitstekend geinformeerd. De pinter is snel geleverd en werkt uitstekend.

Goed geholpen

Uitstekend geholpen en stuk goedkoper dan een nieuwe. En dat duurzaam!

Uitstekende firma

Prettige ervaringen

Prima service, goede prijs

Snelle levering. Goede kwaliteit, zowel van printers als toners. Zeer tevreden mee.

Goed product, goede service

Heel vriendelijke en fijne ervaring aan de telefoon, duidelijk informatie, heel goed geholpen. Een printer aangeschaft, duidelijke communicatie hierover en levering volgens schema. Alles werkt perfect, heel fijn!

Professionele club, prima geholpen!

dit bedrijf heeft mij prima geholpen bij de keuze en aanschaf van een A3 mfp voor onze organisatie. tevens een mooie deal kunnen maken bij de aanschaf van een dubbele tonerset.

Zeer tevreden met de aankoop

Prima print oplossing aangeschaft bij deze firma. Contact is goed en communicatie is helder.

Uitstekende service.

Keurig bedrijf wat afspraken nakomt.

Top!

Snelle reactie, snelle levering.

Correct en Kordaat

Goede service op het afgesproken moment.

snel, vakkundig, behulpzaam en niet duur!

uitstekende ervaringen met HP Printer. Naast een perfecte printer ook prima en supersnelle ondersteuning als er vragen zijn. Top!

Vlot en gemakkelijk

Werd netjes teruggebeld door het personeel van HP-printer nadat ik een offerte verzoek had ingediend op de website. Na het verhelderende gesprek heb ik alle informatie en een voorstel per mail ontvangen. het besluit was toen erg gemakkelijk om te maken, de printer is een paar dagen later bezorgd en ter plekke geinstalleerd. Bedankt!

Beter dan nieuw

Fijne communicatie en een professionele printer voor een fractie van de nwprijs.

TOP!!!!

Bijna had ik een leasecontract voor 3 jaar getekend voor een refurbished apparaat à €110 p.m. voor 750 kleurenkopietjes en 500 zwart-wit per maand bij een ander bedrijf. Door de cookies e.d. op mijn telefoon, kwam dit bedrijf in beeld en heb ik contact gezocht. En Wauw! Wat ben ik daar blij mee!! Heerlijk onbezorgd voor een leuke prijs onbeperkt kopietjes maken. Geen contracten, ik bepaal zelf wat ik wel/niet doe. En een fantastische kwaliteit, het doet niet onder voor nieuw!

Betrouwbaar advies

Toen ik liet weten op welke printer ik mijn oog had laten vallen kreeg ik heel eerlijk advies over dat een andere (zelfs goedkopere) printer misschien beter bij mijn behoeften aansloot. Betrouwbaar bedrijf dat netjes op de afgesproken dag de printer bij ons kwam leveren. Bij aankomst geen verrassingen en dankzij de bijgekochte aansluitservice konden alle collega's die middag nog via ons netwerk beginnen met printen, super!

Aanrader!

Betrouwbaar

Aanrader!

Betrouwbaar

Snelle levering, niet te zien dat het een occasion is! erg tevreden!!

Snelle levering, niet te zien dat het een occasion is! erg tevreden!!

zie onderstaand:

"Alle contacten tijdens de aanloop en levering van HP Printer verliepen opmerkelijk anders dan ik de afgelopen 30 jaar met diens collega bedrijven gewend was, in positieve zin, waarvoor chapeau!"

Goed geholpen

Printer is naar wens en zoals afgesproken. Bezorger was iets te laat, kan door het verkeer komen. Verder prima

Goede service en scherp geprijsd!

Toen onze printer het begaf maakte ik me grote zorgen omdat een nieuwe erg duur is. Bij HP printer kon ik voor minder geld een beter model uitkiezen dan ik voor ogen had! Vriendelijke medewerker dacht actief met me mee en kwam alles snel en netjes afleveren. Machine print als een zonnetje, bedankt!

Personeel is behulpzaam

Ben zeer te spreken over het persoonlijk advies betreft het kopen van een printer bij deze firma

Fijne organisatie en snel geholpen

Printer na 2 werkdagen al in huis, wat een mooi exemplaar, werkelijk als nieuw! en dat voor maar 20% van de nieuwprijs. Aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na het lezen van de reviews voor HP-Printer uit Hoeven gekozen. zeer prettige partij die weet waar ze het over hebben. chapeau

• Totaal oordeel
  • Communicatie