Een zo goed als nieuwe printer voor een fractie van de nieuwprijs. subliem!
Goed en snel bezorgd. bespaart een hoop geld t.o.v. nieuw en net zo goed dit refurbishen
Ik ben zeer tevreden over hun deskundigheid en communicatie. Ze hebben dezelfde ochtend contact opgenomen nadat ik op de site een vraag had gesteld. Ze hebben mij deskundig advies gegeven en na het plaatsen van een order is de printer de volgende dag al afgeleverd.
Bedankt voor uw positieve review! Mocht u nog vragen hebben over uw printer of supplies nodig hebben, dan vernemen wij graag weer van u. Met vriendelijke groet, Team HP Printer
Mooie deal gedaan bij HP en onze oude printer ingeruild. DeM880z werd zelfs aangesloten en gevuld!
HP kon me niet helpen. Dankzij HP printer kan ik weer verder. Zeer vriendelijke en snelle afhandeling.
HP Printer voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Erg behulpzaam door de telefoon en prima afgeleverd op kantoor. Printer is uitstekend en scherp geprijsd waardoor ik hen zeker zal aanbevelen bij andere ondernemers en/of particulieren. Helpdesk is ten alle tijden bereikbaar. Heel erg bedankt Thomas!
Vorige jaar 2x kleuren printer naar alle tevredenheid gekocht. Nu wederom een mono laserjet gekocht. Goede kwaliteit, eerlijke voorlichting en vlotte levering.
Wij hebben een set toners van het HP printer Huismerk besteld en deze werden volgens afspraak binnen 1 dag geleverd en na plaatsing voldoen zij perfect. het scheelt ruim 50% in kosten vergeleken met echte HP toners. ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
Voor ons kantoor waren wij met spoed opzoek naar een degelijke printer. Het team van HP_printers heeft ons dezelfde dag nog voorzien van een refurbished printer. Bedankt!
Heel erg blij met mijn nieuwe printer. Veel meer service bij dit bedrijf dan bij een mediamarkt. klasse!
Vriendelijk en effiecient
Toen mijn HP CP2025 stuk was vond ik bij HP Printer een refurbisched van hetzelfde type tegen een zeer redelijke prijs. Ik had nog een volledige kleur set met toners, dus die wilde ik ook nog kunnen gebruiken. Nu na 3 jaar doet deze printer het nog uitstekend, en ik ben inmiddels ook over gegaan op de Toners van het huis merk van HP printer. Deze zijn uitstekend, geen verschil met de originele van HP maar wel veel goedkoper! Deze vervangingstoners zijn 100% beter dan de vervangingstoners die ik wel eens gebruikte van een ander bekend vervangingsmerk. Ook de levering van de toner is supersnel. Ik ben blij met de service van HP Printer!
In onze zoektocht naar een printer zeer prettig geadviseerd door Thomas van hp-printers. Er werd goed geluisterd naar mijn eisen en budget en vervolgens snel op locatie bezorgd, fijn! Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Wij zijn vanaf het eerste telefonisch kontact uiterst profecioneel geholpen. De volgende dag is er een HP printer gebracht en geinstalleerd. Wij kregen uitleg van de printer tot alles werkte. Er werd niet naar de tijd gekeken. Chapeau, Simon Slager
Na aankoop van een laserprinter ben ik zeer goed begeleid geweest door een vakkundig team. Ik kan u aanraden wanneer u overweegt om een printer te kopen eerst even kijken bij HP Printer... misschien doet u ook een koopje net zoals wij! Aan het team: doe zo verder vooral jullie nazorg stel ik ten zeerste op prijs! Diane
zeer snel en correct geholpen, fijnen medewerker
Zeer tevreden en snelle hulp bij klacht
Tevreden met de printer! Service staat bij dit bedrijf nog echt voorop!
Supersnelle levering en service bij installatie. Netjes en correct
Goede service!
Refurbished printer aangeschaft voor kantoor, prima advies en service!
Smederijstraat 2
4814 DB BREDA