In uw aanhef schrijft u, Hoe was het vroeger? Een middel groot gezin, Oma In huis en gezelligheid. En nu? iedereen is overleden en eenzaamheid dringt zich op. Ik heb het geluk dat ik mij nog kan redden et mijn scoot mobiel en mensen om mij heen. Ik kan er nog uit maar het alleen zijn is moeilijk en verveling dreigt meer en meer te worden. Graag zou ook ik mensen om mij heen helpen maar mijn leeftijd ( 70 ) en mijn lichaam laat dit helaas niet toe. Ik heb nog geen hulp nodig, ik heb huishoudelijke hulp en verder zie ik het wel. Zodra ik echt hulp behoevend word zal ik zeker contact met u zoeken.
Ik ben een alleenstaande vrouw van 71 met nogal wat fysieke problemen, heb geen familie of andere mantelzorgers die me voldoende kunnen helpen en heb me daarom tot Senior Service gewend. Mijn situatie was nogal acuut en mijn regiomanager heeft in recordtempo ervoor gezorgd dat ik de volgende dag al alle hulp kreeg die ik nodig had. De medewerksters van Senior Service zijn bijzonder aardig, zorgzaam, behulpzaam en betrokken en ik voelde me direct in een warm bad van liefdevolle zorg an aandacht ondergedompeld. Ik heb inmiddels een tijdlang hulp van Senior Service en voel me een gezegend mens dat ze op mijn pad zijn gekomen. Ik zal ze missen als ze straks misschien niet meer komen.
Beste Anna, Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen in Senior Service. Wij zijn heel blij dat we u mogen helpen en ondersteunen zolang u onze hulp nodig heeft. Onze medewerkers geven u ook graag die liefdevolle zorg en aandacht. Vriendelijke groet, Hermien Harbers
In oktober 2018 verscheen als blog: “Dank aan en dankzij Senior Service” dat ik schreef n.a.v. mijn fantastische match. Ook hier noem ik haar “A.”. Zoals daarin beschreven komt haar hondje mee, als dat enigszins kan. Het lieve beestje is inmiddels bijna 17 jaar. Het is te merken dat hij deze respectabele leeftijd bereikt heeft. Hoelang ik nog van dit dierlijk gezelschap kan meegenieten is dan ook de vraag. A. en ik vierden 8 juli jl. dat ze mij per 27 juni 2018 om de 14 dagen 3 uur per week helpt met wat ik haar ook maar vraag, uiteraard binnen het me toegewezen PGB. Dat biedt echter veel ruimte en die geeft A. zeker. Niets is haar teveel! Over en weer blij met elkaar genieten we steeds volop van onze uurtjes samen, of die nu buitengaats zijn of in mijn "home sweet home" waarin ik, mede door haar (er zijn nog anderen die me helpen) met plezier verblijf. Dat denk ik nog lang te kunnen doen, ondanks de beperkingen die maken dat ik hulp behoef. "Hulpbehoevend" voel ik me niet, want ik word - ook door vervangster M. - serieus genomen en er wordt fantastisch ingespeeld op wat ik per bezoek in petto heb aan activiteiten die me in mijn up niet meer goed afgaan, alsmede soms een spelletje (A. en M. zijn ook dáárin bere goede matches). Voor de praktische invullingen door deze beide dames geeft ik dan ook uitstekend als waardering. In deze beoordeling neem ik alleen hen beiden mee.
Beste Angela, Bedankt voor je review. Fijn dat de 2 dames nog steeds ‘een warm bad’ voor je vormen. Op naar het volgende jaar! Groeten, Meriam Derks
Nog niet alleen informatie
Dus afwachtend.
Heel tevreden er wordt hulp verleend op maat , er wordt echt gekeken wat heeft de zorgvrager nodig. Er wordt ook goed nagedacht welke dames passen het beste in dit gezin, in deze thuissituatie in ons geval was dit niet eenvoudig maar het is zeker wel gelukt. Ook het contact met Senior Service en de mantelzorgers thuis is erg prettig verlopen, korte lijntjes helder en duidelijk overleg en altijd was er tijd om vragen van onze kant te beantwoorden en ook tijd voor zomaar een praatje.
Everdien, dank je wel voor je recensie en het gestelde vertrouwen in ons. De situatie bij jouw tante en nicht was niet altijd makkelijk voor jullie. Fijn dat wij jullie in de zorg voor hen mochten ondersteunen. Wij wensen jouw tante nog heel veel fijne jaren in De Tollekamp in Rhenen. Hartelijke groet, Astrid
Voor onze 90 jarige moeder hebben we al een aantal keren mantelzorgvervanging geregeld via Senior Service. Onze moeder voelt zich vertrouwd met de dames van Senior Service. Ze zorgen goed voor haar. Koken voor haar en eten gezellig samen met haar. Omdat ze niet meer alleen durft te zijn blijven de dames van Senior Service ook slapen. Dit zorgt ervoor dat we met een gerust hart af en toe een weekendje weg gaan en ook op vakantie kunnen. Als we een hulpaanvraag doen heeft Sigrid het meestal binnen een paar uur geregeld. Ook als het op korte termijn moet. Kortom: we zijn zeer tevreden over de diensten van Senior Service!
Snel geregeld en onze wensen duidelijk in beeld.
Zeer goede communicatie; staan altijd voor de mensen klaar. In een woord SUPER
De twee dames die mij voor een aantal verschillende taken bezoeken zijn dat blijven doen. Fantastisch, omdat ik naast deze beiden af en toe (enkele keren door mij afgezegd) alleen mijn hulp in de huishouding zag. Er is altijd al mailcontact tussen hun bezoeken door, maar de afgelopen weken wat meer. Bovendien deponeerden ze bij vertrek nogal eens kaartjes in mijn brievenbus, bijv. met knuffel erop, omdat die knuffels bij aankomst en vertrek niet meer kunnen. Mijn vrienden en naasten konden niet op bezoek komen: de knuffels in zijn algemeenheid van degenen met wie ik deze uitwissel (daar ben ik selectief in) mis ik het meest, als mijn persoonlijk nadeel vanwege Corona. Zó fijn dat de dames nog meer dan anders voor mijn boodschappen zorgden. Ze zijn beiden trouwens bere lief!
Beste Angela, Bedankt voor je mooie woorden! Juist in deze tijd is dat extra stukje liefdevolle aandacht wellicht nóg waardevoller. Je bent er al zó blij mee, en misschien nu nog wel meer. Fijn dat de medewerkers dit voor je kunnen doen en hopelijk blijft dit zo en kan de ondersteuning onveranderd doorgaan. Groeten van Meriam
We hebben een aantal jaren gebruik gemaakt van Senior Service tot volle tevredenheid. Snel schakelen, altijd een oplossing voorhanden.
Via de casemanager kwamen we op Seniorservice uit. Maaike was bereikbaar, nam direct tijd om te horen wat er aan de hand was en dacht heel goed met ons mee. In de dagen daarna was er steeds hetzelfde gevoel: wij, als dochters van een moeder die 24 uurs zorg nodig had, worden goed gehoord en geholpen. Zorg op maat! Uiteindelijk hebben we een periode van 3x 24 uurs zorg achter elkaar zorg nodig gehad en dat was allemaal prima georganiseerd. Hartelijk dank!
Het was erg fijn om samen te werken en een tijdelijke oplossing te kunnen bieden. Jullie als dochters kennen jullie moeder het beste zodat er goed op aan wensen en interesses aangesloten kon worden en de medewerkers zo goed mogelijk de zorg van de familie konden opvangen. Samen staan we sterk!
Zojuist een duidelijk antwoord beschreven. Verkeerd aangeklikt en alles weg. Ik ben gewoon blij te weten van jullie bestaan voor indien nodig.
Mijn dementerende ( Alzheimer) moeder heeft gebruik gemaakt van de (mantel) zorgers van Senior Service van augustus 2016 tot september 2019. De eerste match met ziekenverzorgster Willy was meteen raak. Zij kon perfect inspelen op de zorg die moeder nodig had en wist haar te stimuleren in allerhande activiteiten. Omdat de thuiszorgorganisatie voor de persoonlijke verzorging op een gegeven moment wegviel namen medewerkers ( er waren er toen drie) van Senior Service ook deze zorg, in ieder geval gedeeltelijk, over. Toen er in de zomer van 2018 plotseling, voor een korte periode, ook slaap en waakzorg nodig was heeft Senior Service dit bijna á la minute weten te organiseren. En in 2019 nog een keer voor een week. Ondanks dat dit in een vakantieperiode viel. De coordinator van een andere regio nam de klus er 'gewoon' bij en hield ook contact over het verloop van de situatie. Ook toen moeder na een val, waardoor teveel zorg nodig werd, in een verpleeghuis belandde, bleven de medewerkers van Senior Service, tot haar overlijden, contact met haar en ons houden. Ik zal ze missen.
Mijn ervaring met Senior service is zeer positief. Enerzijds de zeer goede service. Altijd werd er meegedacht, was men flexibel en zocht men naar een oplossing, gezien het regelmatig wisselende programma van mijn moeder. Bovendien was Anita zeer fijn gezelschap voor mijn moeder. Nogmaals, wij zijn zeer tevreden!
Bedankt Claudia voor de mooie woorden. Anita heeft altijd met veel plezier jullie moeder ondersteund. Mochten jullie in de toekomst onze hulp weer nodig hebben, bel gerust, wij denken graag weer mee in het zoeken naar een passende oplossing voor jullie moeder. Groet, Hermien
Ik heb het afgelopen half jaar als vriendin het zwakker worden en overlijden van Ali van Rietschoten begeleid. Met medewerkster Annie Witter heel erg prettig samengewerkt. Zij is heel deskundig en communicatief. Alle lof Marianne Smets
Hele fijne organisatie om mee te werken, communicatie verliep heel goed. Wij hadden 17 uur hulp nodig voor ondersteuning van mijn oom. Dat was binnen een dag gerealiseerd door een fantastische team van 5 personen. Suzan van der Staaij
Beste Suzan, Vanaf september 2018 heeft een team van medewerkers met veel betrokkenheid en liefde voor jouw achterneef gezorgd. Heel fijn dat jullie het ook zo ervaren hebben. Dank je wel voor je mooie beoordeling; we hebben het heel graag gedaan.
Na een goede intake was er snel een wandel maatje voor mijn moeder gevonden die alles uit de kast haalde om het gezellig voor haar te maken. Zelfs op zondag was geen probleem. Mijn moeder genoot van de gezelligheid. Nogmaals Heske en team, dank voor de service
Dank u wel voor deze mooie recensie, Carola. Fijn dat we uw moeder hebben kunnen ondersteunen, onze medewerkers kwamen met veel plezier bij uw moeder!
We hebben voor de ondersteuning van mijn schoonmoeder van 99 na een val heel veel baat gehad bij de snelle en goede hulp die geboden kon worden. Mijn schoonmoeder was heel blij met de goede en aardige hulp die geboden werd. En dus de rest van de familie ook.
Dank u wel en fijn te om te horen. Mevrouw Wolters, uw moeder, was ook zo`n lieve dame en onze medewerkster Milly heeft net ook genoten van deze uurtjes samen. Het samen muziek luisteren en zingen…. heel graag gedaan en een mooie tijd voor haar gewenst na de verhuizing op de zorgafdeling. We hebben het samen gedaan en met jullie fijne medewerking en fijne reacties is dit waar we het voor doen.
Prima snelle reactie!
heb persoonlijk nog geen contact gehad maar de site spreekt me wel aan
De heer Apswoude heeft ons heel goed geholpen en nam alle tijd.
we hadden mijn moeder nog niet ingeschreven, toch werd er snel zorg geregeld. 4nachten naar tevredenheid van mijn moeder.
Heel erg bedankt voor jullie feedback, erg fijn om samengewerkt te hebben en jullie rustige nachten hebben kunnen geven. Maaike Noorlander, coördinator Zeeland/Brabant-West
Verder nog geen ervaring.
Ik ben al jaren onbetaald als Mantelzorger actief en merk nu dat mijn praktische ervaring heel goed aansluit bij de taken als Begeleider Senior Service. Ik draag de doelgroep Ouderen een warm hart toe en put veel voldoening/dankbaarheid bij mijn verleende hulp/steun die hard nodig is binnen de zorgbehoevende Senioren. Zo draag ik mijn steentje bij aan onze maatschappelijke taak door simpel weg er voor elkaar te zijn. Deelt u mijn mening en bent u ook zo begaan met uw medemens dan wacht niet langer en voeg de daad bij het woord en meldt u aan bij Senior Service. Nieuwe collega's zijn van harte welkom.
Hofplein 20
3032 AC Rotterdam
Met bijna 30 jaar ervaring weten we als geen ander hoe fijn het gewoon is om de zorg voor een naaste te combineren met wat extra hulp in de familie. Een vaste thuishulp voor ondersteuning in en om het huis, maar ook gewoon voor een gezellige middag buiten de deur. Doordat Senior Service een deel van de zorgtaart is, is ondersteuning thuis goed geregeld en blijft mantelzorgen fijn en te overzien. Senior Service. Fijn voor elkaar.