de behandelingen bij Esther heb ik gekregen via Skype, dit in verband met het niet wonen in de buurt. Esther heeft me op veel verschillende manieren kunnen helpen en heeft verder gekeken dan de eerste hulpvraag waarmee ik bij de praktijk kwam. Afhankelijk van het proces heeft Esther mij op verschillende manieren kunnen begeleiden om beter met situaties om te gaan, en is ze een erg goed invoelende therapeut die goed kan afstemmen op wat ik nodig had. Ik ben erg blij met het resultaat en mocht het nodig zijn kom ik zeker bij haar terug.
Zeer fijne sessies bij Channa gehad. Juiste tijd en juiste persoon.
Fijne, warme en persoonlijke begeleiding!
Bij Kim heb ik een combinatie van lichaamsgerichte therapie en EMDR gevolgd. Kim is een fijn persoon, rustig en zonder oordelen. We kwamen snel tot de kern. Ondanks dat sommige sessies wel heftig waren, ging ik er altijd met een voldaan gevoel weg. Ik heb veel geleerd waar ik zelf mee aan de slag kan, ik kijk terug op een waardevolle periode.
Ik ben enkele maanden onder behandeling geweest bij Psycholoog Amsterdam. Goede ontvangst en duidelijke informatie. Zeer tevreden over Joke Veldman. Professioneel en praktisch gericht. Goed geïnformeerd over behandeltraject en EMDR therapie heeft mij enorm geholpen.
Ik ben echt super tevreden met mijn therapeute Channa. Ik heb eerder al eens een depressie gehad, maar de therapie die ik daarvoor kreeg, leek in geen enkel opzicht op de therapie die Channa gaf. Ik had heel graag toentertijd ook Channa willen hebben getroffen. Dan had ik een veel kortere periode therapie nodig gehad vermoed ik. Channa heeft mij ook op het vlak van ik als HSP persoon vreselijk goed begeleid!! Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!
Vanwege angst- en paniekgevoelens die ik, bij periodes, al mijn hele leven ken, en nu door een traumatische ervaring opnieuw getriggerd waren, kwam ik bij therapeute Channa Ipenburg terecht. Deze bijzondere, zeer inlevende vrouw heeft mij de handvatten geboden om hier op een andere manier mee om te gaan. Ik ben haar hier zeer dankbaar voor.
Kim Wolterink heeft mij ontzettend goed geholpen. Ik ben al meerdere keren bij een psycholoog geweest, maar dit is de eerste keer dat ik ook daadwerkelijk verder ben gekomen. Kim is een ontzettend lieve vrouw, die veel respect toont en erg begripvol is. Ze geeft je alle tijd en ruimte en luistert goed. Zij heeft mij bepaalde lessen mee gegeven waar ik ook echt wat aan heb gehad en nu nog steeds toe pas. Zij heeft er voor gezorgd dat ik de stappen heb kunnen maken naar de goede richting en dat ik nu weer helemaal mezelf kan zijn. Ik vond het dan ook bijna jammer dat het traject voor mij is afgelopen. Nogmaals bedankt Kim!
Een zeer prettige samenwerking ervaren met Kim. Voelde mij vanaf het eerste moment zeer prettig, mede door de houding van Kim. Helder en duidelijk in de communicatie en zeer effectief in de sessies met haar vragen en verhalen. Dank!
Ik ben bij Kim geweest en enorm tevreden hoe de behandeling gegaan is. Zij is erg betrokken en vakkundig.
Intensief en doortastend. In relatief een kort tijdbestek sloeg de EMDR bij mij goed aan. De rede waarvoor ik kwam is tot op dit moment verwerkt. Het ongeluk maakt geen deel meer uit van mijn alledaagse bezigheden. Ik kan er naar kijken zonder heftige emoties. Ben zeer tevreden over het geheel. Uiteindelijk ben ik nog meer in mijn eigen kracht gaan staan en gaan handelen vanuit het nu ipv het verleden.
Erg fijne ervaring gehad met Psycholoog Amsterdam. We hebben samen gewerkt aan commitment, acceptatie van emoties en patronen die daarbij problemen opleverden. Het was erg effectief, prettig en altijd op maat.
Aan Kim Wolterink stuurde ik dit bericht, een deel heb ik gekopieerd. Het illustreert mijn ervaring prima. "Ik heb ondertussen alles laten bezinken. En wil je ten eerste VOL bedanken voor jouw aandacht en manier van zijn. Het is voor mij heel waardevol dat je zoveel vertrouwen hebt getoond in wie ik ben en hoe ik het doe. Juist omdat we maar twee keer daadwerkelijk emdr hebben ingezet. Ik vond het helend om te horen, van jou, dat je nog meer ziet. Dat ik zelf-werkzaam ben en dat sommige voorzichtigheid helemaal prima is. Dat je op deze manier door mijn gedachten patronen heen prikt, wauw, ik wens iedereen een therapeut zoals jij. Dat meen ik echt. Ik heb je niet nodig, dat klopt ;) maar dat we als mensen dit soort dingen voor elkaar kunnen doen vind ik priceless."
Voor het eerst heb ik het gevoel gekregen dat er echt iets kan veranderen. Elk gesprek was vol aandacht, warmte en respect. Maar als ik onzin uitkraamde kreeg ik dat ook direct terug, en zo konden de gesprekken ook echt gaan over wezenlijke zaken. Ik ben heel dankbaar!
Robbert gave me the feeling he really listened, but he was also brave enough to push me (very few people dare to confront me). Robbert never tried to please me, but always tried to engage me to see things from a different perspective and to tickle my curiosity. And there were times Robbert simply just listened and showed compassion. For me my learning and turning point was to realize that turning my back to abusive people is wiser than trying to beat them in their game. After all, all that matters is to be true to yourself. The sessions were quite intense and the 45 minutes passed too quickly, but I learnt a great deal!
Boelelaan 32
1083 HJ Amsterdam
Psychologen Amsterdam is een instelling met een zeer gekwalificeerde en ervaren psychiater, (GZ-) psychologen, klinisch psychologen en psychotherapeuten. Psychologen Amsterdam heeft daarom een multidisciplinair team en kan ondersteuning bieden bij uiteenlopende klachten of problemen. De cliënt staat centraal, we bieden maatwerk, zodat je je door ons gezien, gehoord en geholpen voelt. Op basis van je klachten en behoeften helpen we je aan de juiste gekwalificeerde therapeut met de juiste ervaring.