Goede ervaring. Snelle reactie op vragen. Jammer dat de kosten voor poorten zo hoog was en we daarom besloten hebben de poorten elders te bestellen. Al het andere werk is geheel volgens wens verlopen. Bedankt!!
vooraf geen melding ontvangen wanneer de reparatie wordt uitgevoerd achteraf geen gereed melding factuur rechtstreeks verstuurd zonder uitvoerder bon gevolg extra administratief werk
Herziening beoordeling 21-11-2016. Oorspronkelijke beoordeling was wellicht te vroeg. bij nadere beschouwing bleek het volgende: - zinkwerk: was niet thermisch of volbad verzinkt (volgens offerte), was slechts gesherardiseerd; - moffelwerk: zag er goed op kleur uit maar was onvoldoende verhit om een goede kwaliteit te bereiken; - ontbramen: afgekorte delen en gaten waren niet ontbraamd en zag er erg ruw uit; miste een, zelfs maar geringe, afwerking. - communicatie: een opmerking hierover werd agressief afgeslagen; viel niet over te praten; erg jammer!
Kwaliteit geleverde spullen goed. Communicatie over levering(duur tussen bestellen en leveren) mag veel beter
Kwaliteit OK en levering op tijd. Goede communicatie.
Hele goede service en vriendelijk en kundig personeel. Zeer tevreden van het plaatsen van ons Hekwerk
Na twee mails met opbouwende kritiek, standaard reactie. Deze reactie is dus ook van geen waarde.
we zijn heel tevreden over Dennis Hekwerken: ze komen keurig de gemaakte afspraken na. kortom ze doen wat ze zeggen.
Correcte afhandeling van de order en snelle levering van onze nieuwe looppoort, Installatie van de poort door de installateurs verliep vlot en zonder problemen.
Prima prijs kwaliteit en service !
Voor Dennis en de mensen op kantoor alle LOF!! maar de ervaring met de andere ingehuurde personen vonden wij niet fijn.. botte en ruw werkende mensen!
bedank voor de mooi hekwerk en poort.
Uitvoering was niet conform ontwerp en besproken opdracht, aanpassing was niet mogelijk en na geen prettig overleg besloten om toch te plaatsen. Het resultaat is dat de poortingang plm 10 cm te smal is.
Heel tevreden over het totale verloop van informatie, op- drachtverwerking en uitvoering
Mooie spullen, goed advies, goede dienstverlening.
Dubbele draaipoort besteld en gemaakt. Maatvoering volgens tekening was goed. Afwerking kleur zag er netjes uit. Spullen waren goed ingepakt, pakket ingesealt in plastic folie. Kleine spullen, losse schroeven en bouten, slot, cilinder, aanslag/sluitplaat e.d. lagen wat slordig in een grote kartonnen doos, maar e.e.a. was wel compleet.
Ze hebben netjes gewerkt en het hekje en de poort staan er netjes bij ! Jammer dat het in drie dagen verwezenlijkt is !
Gewerkt conform afspraak. Bij onvolkomenheden tijdens uitlevering wordt niet gezeurd, maar wordt het opgelost!