Een goede klik zorgde voor een goede sfeer

Ik had een goede klik wat uiteindelijk heeft geresulteerd in een mooi resultaat

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Arbeidspsychologisch onderzoek + arbeidsdeskundige
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Maarssen
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Ja

Super gewoon

In het begin was ik sceptisch gezien het feit dat alles via MS teams zou gaan. Toch kom ik daar op terug. In mijn eigen veilige omgeving heb ik toch de kunde van een professional mogen ervaren. M... was geduldig en voorzag mij in een donkere periode van een lichtpunt. Echt heel fijn.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? TELUS Health Individual Counseling
  • Anders, namelijk: begeleiding bij burn-out
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Geen

online begeleiding na uitval op werk werkt niet

Ik vind toch digitale begeleiding veel minder zinvol dan fysieke ondersteuning en begeleiding. Makkelijk 'verstoppen' achter het beeldscherm. Natuurlijk wil je geholpen worden, maar mijn begeleider kwam niet tot de kern: ik had me er meer van voorgesteld. Hij ging een soort standaard programma door, met op wens een uitstapje, maar voelde niet als maximale uitkomst. Het slechtste vond ik nog dat bij het afsluitende appje (omdat ik afzag van een afsluitende sessie) Merijn de Bruin nog steeds mijn naam verkeerd had. Dan voel je je niet goed gezien. Zijn naam staat niet hieronder overigens.

• Anders, namelijk: ?
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? alleen online
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Nee

Persoonlijk

Fijne en persoonlijke benadering van Ilse. Hoewel ik eerst opzag tegen digitale contacten bleek het juist heel prettig en praktisch. Bijzonder hoe zelfs op deze wijze een band opgebouwd kan worden en de kleinste signalen (ook non- verbaal) opgepikt worden. Heel fijn geholpen om mezelf weer te vinden en te kunnen reïntegreren op zowel persoonlijk vlak als op mijn werk. Inmiddels is het traject afgesloten, ervaar ik weer controle en ben ik mij meer bewust van mijn valkuilen. Ik heb vertrouwen in de toekomst en het omgaan met deze valkuilen, zelfs met een nieuwe baan in het vooruitzicht! Ilse, nogmaals ontzettend bedankt!

• Anders, namelijk: Geen
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Digitaal

Goed, het heeft me wel geholpen mijn verhaal te kunnen doen en wat handreikingen te krijgen.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? groningen

Goede efficiëntie begeleiding 1 aanspreekpunt

Duidelijke uitleg en begleidingstraject. 1?aanspreekpunt. Voelt zaken goed aan .

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Psychiatrisch assessment
  • Anders, namelijk: -
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Maarsen

Er werdt goed geluisterd maar ook feedback gegeven

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Arbeidspsychologisch assessment
  • Anders, namelijk: Rouw verwerking
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online

Moeilijke start, maar goed doorgepakt

Alluwel in twijfel of online een goed medium is voor deze gesprekken moet ik toch zeggen dat het wel wat gebracht heeft voor me.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online

Lastig om de juiste hulp in de buurt te vinden

De therapeut was uiteindelijk fijn. Maar er zit eigenlijk weinig aanbod in de omgeving van werk/ huis.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Velp

Zeer prettige ontspannen sfeer

Ik heb de gesprekken met de heer Bras als zeer prettig ervaren. Hij liet mij over dingen nadenken waarom zaken mij raken en wat ik daarmee zou kunnen doen. De gesprekken voelden eerder als een sociaal gesprek dan als therapie, wat voor mij erg goed heeft gewerkt en ik met de handvatten die hij mij heeft gegeven verder kan en dingen achter mij kan laten.

• Anders, namelijk: psycholoog

Aanrader

Ik werd door mijn werkgever doorverwezen ivm drukte in mn hoofd. Nu 8 sessies verder heb ik handvatten en dergelijke om dit tegen te gaan, ik raad deze groep meer dan aan

• Anders, namelijk: .
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? online

Weinig mee van doen gehad

2 maal heb ik een mail heb gekregen van Tellus mbt rapportage,hier kan ik niet echt veel over vertellen. Ik was hier in ieder geval tevreden over

• Anders, namelijk: Psychologische gesprekken
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Tienhoven

Zeer professioneel met aandacht voor de client

Ik heb persoonlijk mijn dankbaarheid uitgesproken over de wijze van coachen. Sophie is zeker aan te bevelen.

• Anders, namelijk: ACT
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam

Grandioos geholpen.

Werd door de bedrijfsarts ter preventie doorverwezen ivm prive omstandigheden icm recidiverend trauma door werkverleden. Ik ben fantastisch geholpen en heb veel meer de rust gevonden. Nicolette is zeer kundig en professioneel, en raad ik iedereen aan.

• Anders, namelijk: *
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Utrecht (Bij Nicolette thuis)

Prima ervaring. Zekere aanrader

Kreeg de juiste juiste hulp die ik op dat moment nodig had. Zeker een aanrader voor een ieder die het nodig heeft.

• Anders, namelijk: Net
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Velp

Prima gesprek

Prima gesprek gehad, zonder dat het veel heeft toegevoegd. Dit kwam vooral omdat de situatie al significant verbeterd was voordat ik terecht kon.

• Anders, namelijk: Tip: maak dit een optioneel veld als je graag wilt dat mensen dit invullen.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

Persoonsgebonden maatwerk waar groei centraal staat

Ik heb veel opgestoken en geleerd en mijzelf beter leren kennen. Met de aangeboden handvaten groei ik en kan ik mij verbeteren in de toekomst. Ik heb geleerd van zaken die anders kunnen. Er was een prettige cohesie tussen de docent en student

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? TELUS Health Training
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Leiden BioSciencePark

In periode van behandeling zijn andere problemen naar voren gekomen. Deze zijn in overleg met behandelaar besproken, gematigd en doorverwezen voor andere hulp.

• Anders, namelijk: eenheids psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Groningen

Goed luisterend oor met goede adviezen

Door overlijden moeder en medisch ongeval ben ik in een zware tijd gekomen. Het klikte erg goed, zij luisterde goed naar me en kwam met goede adviezen om me verder te helpen. Ik heb hier zeker heel veel hulp aan gehad.

• Anders, namelijk: .
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Maarssen

Fijn traject

Ik heb goede gesprekken gehad waardoor ik regelmatig stof tot nadenken had. Daardoor duidelijkheid en inzichten gekregen waar ik verder mee kan.

• Anders, namelijk: X
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online

Zeer veel aan gehad, wat zelfinzicht betreft.

De app biedt steun en inzicht, de psychologe vulde het aan met persoonlijke inzichten.

• Anders, namelijk: gesprekken met psycholoog en de app Gezonde Boel
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Groningen

Zeer goede betrokken en goede hulp gekregen

vanaf de eerste sessie tot de laatste heb ik maatwerk gekregen en werd er goed gekeken en geluisterd naar mijn hulpvraag en wat ik zelf hieraan kon doen. De uitleg en theorie was duidelijk en goed behapbaar. De sessie waren zoals ik het verwacht had, to the point, heldere taal en betrokkenheid vd dienstverlener. Bovendien had ik zelf bewust gezocht naar een CSR therapeut. Ik heb hier geen seconde spijt van gehad en heb de hulp gekregen die ik nodig had. Met een goed eind resultaat.

• Anders, namelijk: CSR
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arena Poort

Uitstekende hulp

Uitstekende hulp gekregen na uitval door een burn-out.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? TELUS Health EAP.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online

Great experience with my recent online therapy session

I had a great experience with my recent online therapy session with TELUS. The therapist was incredibly supportive and easy to talk about my short-term issues that were draining my energy. I felt grateful for the opportunity and would recommend calling them if you need to. All the best!

• Anders, namelijk: therapy

Ben goed geholpen.

Had goed contact met mijn behandelaar. Dat heeft geholpen. Voldoende tools aangereikt gekregen om zelf verder mee re kunnen. Sta weer positief in het leven en ben weerbaarder.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.