Hele fijne sessies met psycholoog

Zie boven

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Reintegratie route
  • Anders, namelijk: Arbo
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Teams
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Ja

Goede begeleiding

Goede begeleiding, ze heeft me goed geholpen.

• Anders, namelijk: Geen idee
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem

Goed geholpen. Deskundig.

Nvt

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem

hele prettige psycholoog heeft me goed op weg geholpen

De gesprekken heb ik als erg plezierig ervaren, veel positieve feedback, fijn om mijn verhaal te kunnen vertellen. Ben goed op weg geholpen en inmiddels weer volledig aan het werk.

• Anders, namelijk: zie hierboven
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? breda

Komt zorgplicht niet na. Begeleiding tegenafspraken, halverwege en in crisis plots gestopt.

Ben midden in het proces, tegen de afspraken in en tijdens een crisis volledig aan mijn lot over gelaten. Kreeg daarbij ook de mededeling dat ik zelf maar moet uitzoeken hoe ik het oplos. Ascender had immers nagelaten tijdig hun offerte bij mijn voormalige werkgever te laten goedkeuren en omwille van hun relatie met deze grote opdrachtgever en de financiële gevolgen wilden ze hun afspraken met mij niet nakomen en voor mij plots niets meer betekenen.

• Anders, namelijk: Psychologische begeleiding bij Long-Covid en trauma.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Nee

Goed, na eerst even zoeken in de afstemming

Het was even zoeken naar een passende therapeut --- die kon en wilde aansluiten bij mijn hulpvraag --- maar dat is uiteindelijk goed gelukt. Waarna ik een zeer prettig en vruchtbaar traject heb kunnen doorlopen.

• Anders, namelijk: ??
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam / Amstelveen

Professioneel, expert, persoonlijk, warm, juiste klik

Fijne gesprekspartner, die niet om de issues heen draait. De vragen stelt die gesteld moeten worden. En je vooral laat nadenken over je gedachten en met de juiste opmerkingen/vragen je zelf tot een denkwijze doet komen, waar je zelf achter staat. Je hebt het gevoel, dat je ook alles met haar kan bespreken om zo je gedachten tot rust te laten komen en daar waar je mee zit een blijvende plek kan geven, die niet bij het minste of geringste weer opspeelt.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Vitaliteitsimpuls
  • Anders, namelijk: Voorkomen uitval

Kort maar krachtig

Werd goed en aandachtig geluisterd. Was maar korte, eenmalige ontmoeting maar goed gesprek gehad.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Bergen op Zoom

persoonlijk en prettig

Romy heeft een diepe indruk op mij achtergelaten. Het waren leerzame en interessante gesprekken waar ik verder mee vooruit kan. Romy, nogmaals, bedankt.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? ReCharge
  • Anders, namelijk: hulp na vastlopen in het werk
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? amsterdam-buitenveldert

Helpend, confronterend en spiegelend met het juiste doel voor ogen.

De aanpak was duidelijk gericht op het doel, nl. weer plezier in in mijn werk krijgen.

• Anders, namelijk: .
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? online

Prima service, al vond ik het af en toe lastig dat verslagen niet via de therapeut komen maar via ascender. Een tussenpersoon is het echt.

• Anders, namelijk: cognitieve gedragstherapie
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? online

Ik had toch graag meer verdieping gezien

Ik ben door mijn werkgever aangemeld. Ik merkte dat onderliggend aan de klachten meer ten grondslag lag. Ik denk hierbij aan rouw en verdriet als gevolg van prostaatkanker. Pijn, onrechtvaardigheidsgevoel en onmacht als gevolg van mijn jeugd. Ik heb dit ook aan gestipt maar hier werd niet op ingegaan. Deze onderliggende zaken bleven dus en hebben we geen plekje gegeven. De focus was vooral gericht op het werk maar niet de dieper liggende pijn die door de reorganisatie bij mij werd aangeraakt en aangewakkerd werd aan voorbij gegaan. Het waren vooral mijn eigen inzichten en aangedragen oplossingen die maakte dat ik verder kon.

• Anders, namelijk: verwerking slachtofferrol
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Buitenveldert/Teams

Zeer goed geholpen

Gelijk bij eerste gesprek het probleem goed aangevoeld en daardoor direct de juiste richting ingeslagen voor de behandeling

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Hofplein

Mijn ogen weer geopend.

Soms vergeet je voor jezelf te zorgen. Door dit weer te leren, heb ik gezien dat dit me meer energie oplevert om om te gaan met de de lastige zaken die op mijn pad komen

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online

Betrokken en positief controlerend

Betrokken ne positief confronterend en meedenkend

• Anders, namelijk: Re-integratie
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam

Niet passend

De verwachtingen waarmee ik vanuit mijn werkgever doorgestuurd ben naar Ascender kwamen niet overeen met wat daadwerkelijk als “traject” werd uitgevoerd. Focus in traject lag op werk, werk, werk terwijl de reden van doorverwijzing voor mijzelf anders was, namelijk verwerken van trauma’s. Deze vormden mijn belemmering, niet het feit dat ik niet zo willen. Duidelijk was dat er een protocol met stappen werd gevolgd/ afgewerkt diende te worden. Dit was voor mij niet passend en ik voelde mij niet geholpen met waar ik daadwerkelijk mee stoeide. Ik heb het contact met Rosalie wel prettig gevonden; er was zeker sprake van een prettige werk relatie.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda/ Den Bosch

• Anders, namelijk: -
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Waalwijk

Gekregen wat ik niet verwachtte

Zeer confronterend maar tegelijkertijd verhelderend gesprekken met Madelinde waren altijd ongedwongen waardoor ik mij niet geremd voelde

• Anders, namelijk: Burn-out
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Koninginnegracht

een professioneel bedrijf

hele fijne coach, alleen maar lof. het secretariaat was goed bereikbaar. ik werd altijd netjes te woord gestaan

• Anders, namelijk: ben er terecht gekomen omdat ik psychisch helemaal vastgelopen was. werk gerelateerd

Heel goed!

Goede begeleiding!

• Anders, namelijk: coaching
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

Zinvol

Fijne psycholoog waar ik mij al direct op mijn gemak voelde en ze deed ook de moeite om mij tegemoet te komen vanwege mijn onregelmatige werktijden.

• Anders, namelijk: Psycholoog arbeid en zorg
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Koninginnen gracht

Heeft mij goed geholpen

Fijn gesprek gehad, wat mij goed heeft geholpen

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Jouw Virtuele Werkcoach

Goede ervaring

Ik ben tijdens mijn revalidatie zeer goed geholpen door mijn psycholoog. Ik heb hier zeker veel aan gehad.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Alkmaar

Prima en fijn geholpen

Realistische en aardse behandeling gekregen

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? E-health
  • Anders, namelijk: nvt

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.