Betrokken en professioneel

Positief

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Reintegratie route
  • Anders, namelijk: Nvt
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Groningen
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Ja

Waardeloos

In een woord waardeloos. Rapportages kloppen niet, worden dingen in genoteerd die nooit besproken zijn. Afspraken worden niet nagekomen of compleet vergeten. Communicatie verloopt heel erg stroef.

• Anders, namelijk: Via bedrijfsarts
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem

Goede begeleiding

Ik heb een goede begeleiding gehad. De specialist was erg begripvol en empatisch. Ik ben goed geholpen.

• Anders, namelijk: EMDR behandelingen
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online gesprekken via Haarlem

Top!

In enkele sessies wist Dick me tot een zelfinzicht te laten komen. Het was confronterend, maar uiterst professioneel uitgevoerd.

Heel prettig contact

Ik had een prettig contact met Lotte. Ze luisterde goed en gaf me goede tips en adviezen. Een hele fijn en kundige behandelaar. Wat jammer was dat het online was. Op zich ging dat wel goed maar face to face fysiek is prettiger. Maar daar kon Lotte niets aan doen. PS. Lotte Berkelaar staat niet in de lijst hieronder. Dus n.v.t. Ingevuld.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? E-health
  • Anders, namelijk: Geen idee. Een psycholoog.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Haarlem

Fijne ervaring gehad bij Femke! Goede begeleiding gehad!

• Anders, namelijk: N.v.t

goed geholpen

• Anders, namelijk: geen
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem

Toegankelijk en deskundig

Vanaf moment van aanmelden tot het afronden van het traject goed opgevangen en begeleid. Fijne klik met de psycholoog, waardoor het traject goed ten einde is gebracht. Veel dank aan iedereen bij Ascender!

• Anders, namelijk: -
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Alleen digitaal

Kundige coaching

Ik heb er veel aan gehad.

• Anders, namelijk: .
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? gehuurde ruimte in Alkmaar

Betrokken, helpend.

In mijn diepste dal is de hulp dusdanig geweest dat ik er niet aan onderdoor ben gegaan. De hulpverlener heeft me geholpen dat ik er zelf weer uit kon krabbelen door mij de positieve kenmerken van mezelf weer te zien daar waar ik die al lang weer vergeten was.

• Anders, namelijk: Therapie

Persoonlijk en op maat

Helder en duidelijke communicatie. Persoonlijk traject.

• Anders, namelijk: Geen
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Geen

Prima begeleiding

Prima begeleiding, duidelijkheid en voor mij de juiste aanpak

• Anders, namelijk: gesprekken met Romy
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam

In eerste instantie geen match later wel.

Eerst contact gehad met een mannelijke therapeut, dit was geen goede match. Later contact gehad met de vrouwelijke therapeut, dit was een betere match.

• Anders, namelijk: Bedrijfsarts/preventie.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam en Haarlem

Fijn geholpen

Dankzij Anne weer een stukje van mezelf leren kennen en accepteren.

• Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? ReCharge
  • Anders, namelijk: Psychologische consulten (raar dat ik hierboven iets moest kiezen)
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Velp Coachhuis

Zeer prettige adviesgesprekken

Ervaringsdeskundige dame en een hele prettige gesprekspartner. Weet snel het probleem te onderschrijven.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Via beeldverbinding

Een goede begeleiding gekregen met handvaten voor de praktijk.

Prettig contact en goede adviezen voor de praktijk. Kon mijn verhaal kwijt en kreeg fijne hulp om weer op de goed weg te komen.

• Anders, namelijk: herstel na overprikkeling
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? nijmegen

positief

goede begeleiding, kundige en een persoonlijke behandeling

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam

Heel fijn en leerzaam

Enorm fijne klik met mijn psychologe. Veel goede tips ontvangen en goede ontwikkeling daardoor gemaakt. Ook de (tussentijdse) verslagen en administratieve communicatie was prima geregeld. Zeer dankbaar voor deze hulp.

• Anders, namelijk: Via werkgever
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Via beeldbellen

Doeltreffend

Vertrouwelijke omgeving met kijk op het doel

• Anders, namelijk: Psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam

ik mag er zijn

Ik heb geleerd dat ik ook zelf fouten mag maken zonder veroordeelt te worden , en er mag van leren. Mijn mening telt ook. Mijn vader heeft geen invloed meer op mij

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? breda

Prima!!

Fijne gesprekken gehad met Nicolette

• Anders, namelijk: N.v.t.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem en Velp

Zeer prettige ondersteuning.

Waardevolle begeleiding. Op een prettig tempo worden inzichten geboden en handvaten aangereikt om bepaalde patronen te doorbreken. De groeilijn van mijn process was duidelijk merkbaar. Ik mis het zelfs een beetje.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Den Bosch

Zeer professionele en kundige psychologe!

Ik had een goede klik met de psychologe, dat maakt een goed gesprek met verdieping beter mogelijk. Ik vond haar erg kundig en vol met goede ideeën. Ze wist precies op een respectvolle manier te benoemen waar ik aan kon werken om mijn reïntegratie te bevorderen. Waar ik heel veel waarde aan hecht is dat zij de moeite nam om na ieder gesprek een samenvatting via de e-mail te sturen. Soms krijg je niet alles mee tijdens zo'n gesprek en dan is zo'n samenvatting erg nuttig.

• Anders, namelijk: N.v.t.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven

Hele fijne, rustige en nuchtere therapie

Willy was voor mij de perfecte therapeut op het juiste moment. Haar rustige manier van werken was precies wat ik nodig had. Ook haar heldere manier van uitleg geven over het fenomeen Burn-out heeft mij erg geholpen. Ik voelde mij echt gesteund in dit proces.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Zwolle

Fijne, professionele ondersteuning en aanpak

• Anders, namelijk: Nvt
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Utrecht

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.