De eerste psycholoog die ik sprak was erg zakelijk terwijl ik duidelijk aangaf dat mijn issues niet op zakelijk gebied lagen. Ik miste echt een gesprek wat de diepte in ging. Hierna een andere psycholoog gekregen. De manier van werken vond ik erg wennen. De eerste sessie beviel mij uiteindelijk maar de sessies daar op had ik sterk het gevoel tijd te verdoen. Ook had ik het idee dat ik geen leerles haalde uit de gesprekken. En miste wederom de diepgang.
Goede gesprekken gehad met de psycholoog. Hij heeft mij opweg geholpen om mijn leven op de rit te krijgen dmv tips.
Fijne klik met consulent, rustig mijn ervaring kunnen bespreken en kreeg wat nuttige handvaten
vakkundig, goed georganiseerd.
Ik voel me erg gehoord en gezien. Vervolgens samen opzoek naar passend coping om in de toekomst zelf de grenzen te bewaren. Presentie, eerlijk en oprecht luisteren, blinde vlekken opzoeken. Echt het gevoel dat ik de hoofdpersoon was en er niet gewerkt werd met een dubbele agenda.
Ik hoop met de tips en handvatten die Nicole heeft gegeven verder door te kunnen.
Uitlaatklep
Ik ben vanaf het eerste moment zeer goed opgevangen en begeleidt door de therapeut. Ik kon mijn verhaal kwijt en werd telkens weer opnieuw op het juiste spoor gezet. Dankzij haar had ik de moed om met opgeheven hoofd naar een sollicitatie toe te stappen, de job binnen te halen en mijn ontslag bij mijn huidige werkgever aan te bieden.
Ik heb een goede ervaring met mijn psycholoog. De rust en tijd die hij nam heeft me goed gedaan. Ook de handvatten die ik heb gekregen, ik heb bij hem gezien dat ik al lang met een te gevulde rugzak liep. Ben hem erg dankbaar dat deze rugzak een stuk lichter is geworden.
Goede ervaring met positief resultaat
Na doorverwijzing door bedrijfsarts, kon ik erg snel terecht bij Ascender. NA een intake gesprek werd duidelijk dat EMDR mij zou kunnen helpen. Hoewel ik er zelf absoluut niet in geloofde, voelde ik al na één keer verschil. Uiteindelijk heb ik 4 behandelingen gehad en kan ik zeggen dat het echt geholpen heeft!
Een erg fijne ervaring in een lastige situatie voor mijzelf. Ik voelde mij erg gehoord en zorgde voor duidelijkheid in mijn hoofd die ik zelf op dat moment niet kon creëren.
Ik ben heel goed geholpen. Er werd naar me geluisterd en kreeg dan feed-back. Heb ook handvaten gekregen en zeer goede advies. Ook contact met de mevr was fijn
De begeleiding van Rosalie was als een cadeautje. Ze luistert goed, kan precies de vinger op de zere plek leggen en heeft mij enorm geholpen met haar inleving en deskundige adviezen. Met fijne literatuur en methodieken heeft ze mij goed op weg geholpen in mijn proces van grenzeloos werken in combinatie met rouwarbeid en kan ik die nu blijven inzetten. Rosalie nogmaals dank je wel!
The therapy was not that long and majorly done online so I cannot judge much the Ascender service as a whole but I loved interacting with Lotte. Top professionalism and the best mix of listening and input time in all our meetings. We clicked but it is also about her personal ability to see beyond and overall what the persons express. Thanks
Guido vd Kroef heeft goede begeleiding gegeven en doorverwijzing
ik zou het 5 sterren willen geven omdat ik tijdens het eerste gesprek direct werd door gestuurd naar een psycholoog. alleen na het aan gegeven dat ik hiermee geen klik had, heb ik niets meer van Ascender gehoord. dit vindt ik jammer, ik had graag nog meer hulp willen ontvangen.
Leren je klachten te herkennen, ervaren en er mee om leren gaan. Een prettige en deskundige psychologe die de juiste informatie duidelijk kan delen. Voor de thuis werkzaamheden zijn er online sessies met uitleg, video’s en oefeningen. Het geheel geeft veel inzicht en handvatten om de (mentale) klachten te behandelen.
Ik vond het heel goed dat Rosalie me heeft kunnen leren mijn rust te nemen in het begin en me niet schuldig te voelen Ben er sterker uit gekomen , meer relativeren en niet meteen in de paniek
Open, transparant en vertrouwd contact met elkaar en waarbij er een sfeer gecreeerd werd om te delen wat parten speelt. Het contact kenmerkte zich vooral ook in het hebben/krijgen van ruimte. Dit met relevante adviezen en visies.
Met Ascender zelf heb ik eigenlijk weinig te maken gehad, contact liep direct via psycholoog. Hulpmiddelen die ter beschikking gesteld werden, waren erg prettig. De tijd om dit in te vullen is meer dan 30 seconden, graag aanpassen, want kan irritatie opwekken.
De psycholoog van Ascender heeft me geholpen met nieuwe inzichten, maar ook de richting waarin ik me kon bewegen voor mijn herstel. Ze heeft actief meegedacht wat mij zou kunnen helpen. Dit is heel erg richtinggevend geweest. Bedankt!
Ik heb zeer prettige gesprekken met de begeleidend psycholoog gehad. Ik kan nu anders omgaan met de problematiek. De klachten zijn niet over, maar ik kijk er nu iets anders naar.
Ik heb een fijne ervaring: afspraken liepen goed, alles in overleg. Ik moest even wennen aan het provocatieve aspect maar kon het wel waarderen. Ik heb er steun en kracht uit gehaald.
Bisonspoor 3002 L304
3605 LT Maarssen
Bevorderen van welzijn op het werk.