Goede ervaring

Ik heb een fijne ervaring: afspraken liepen goed, alles in overleg. Ik moest even wennen aan het provocatieve aspect maar kon het wel waarderen. Ik heb er steun en kracht uit gehaald.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? VezekerdVitaal (EAP)
  • Anders, namelijk: Movir
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Leiden
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Ja

Prima begeleiding

Prima begeleiding.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Reintegratie route
  • Anders, namelijk: -
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Alkmaar

Een fijn luisterend oor.

Fijn, begripvol. Handvatten gekregen hoe ergens mee om te gaan.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Anders, namelijk: geen.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Diepenveen

Snel doorverwezen

Lang traject bij een provocatief psycholoog. Het provocatieve gedeelte vond ik vreselijk. De EMDR werd goed uitgelegd.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam

Prettig

Prettig

• Anders, namelijk: X
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Diepenveen

Gedegen begeleiding in mijn proces

Ik had een fijne psycholoog. Ze luisterde goed en had aandacht voor alle problemen,maar ook voor mij als persoon. Ze voelde heel goed aan welke stappen in mijn proces nodig waren. Gaf me t gevoel dat ik zelf mijn stappen maakte en ik leerde daar heelveel van. Goed naar mezelf te kijken.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Bakelsedijk helmond

Heel professioneel opgevangen en behandeld.

• Anders, namelijk: Via me werkgever arbodienst
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Breda

Goed-Beter-Best-Ascender

Kreeg de juiste hulp op het juiste moment door de juiste medewerker van Ascender, waarvoor dank. Ik ben gelukkig niet meer de oude maar een versie 2.0 van mezelf.

• Anders, namelijk: Re-integratie
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Maastricht

Ik had ondersteuning nodig en die heb ik gekregen.

Ik kwam niet zelfstandig uit een burnout. Met hulp van Ascender is dit gelukt.

• Anders, namelijk: Begeleiding burnout
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam en via beeldverbinding

Fijne ondersteuning

Prima begeleid richting werkhervatting

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Nijmegen

Goed bedrijf, jonge mensen

Het heeft bij mij niet het gewenste doel bereikt

• Anders, namelijk: ?
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? utrecht
  • Heeft het traject bij TELUS Health positief bijgedragen aan uw persoonlijk functioneren / het voorkomen van uitval in werk? Nee

Goede zeer ervaren begeleiding

Mijn begeleidster heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Ze heeft handvatten aangereikt waarmee ik weer een vrij gevoel heb terug gekregen en ook inzicht en gevoel bij mijn eigen emoties

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Nvt

Slechts 2 gesprekken, weinig connectie

Vragenlijst voor intake was avond van te voren doorgestuurd, mijn inziens is dit belangrijk deze persoonlijk te bespreken ipv vanuit huis, zeker gezien een aantal vragen. Na onze intake, deze verliep overigens prettig, heb ik meerdere keren een mail gestuurd, daar ik het niet eens was hetgeen er op papier was gezet. Een aantal bijzondere punten ontbraken, andere waren verkeerd geformuleerd of aangedikt. Ik wil uiteraard hetgeen ik heb gezegd, in de rapportage terug lezen, en niet iets wat ik niet heb gezegd, daar dit voor mijn werkgever van belang is. Na de 4e correctie gemaild te hebben, kreeg ik een mail met bijlage. Bijlage ontbrak! Vervolgens weer gemaild en kreeg een onpersoonlijke mail, dat er weinig cliënten zijn die woord voor woord naleest. Ik dus wel! Ik kreeg de indruk dat ze niet goed luisterde. Ik belde vervolgens secretariaat op vrijdag, dat ik afspraak wilde afzeggen, wegens mijn ziekte en gaf haar tevens door dat ik geen klik met Simone had. Maw het kost mij heel veel energie om het goed en wel op papier te laten zetten ipv dat het iets oplevert Simone belde mij terug dd 24/01, vertelde haar waarom ik de afspraak had afgezegd en de reden waarom ik geen klik met haar had. Ik gaf haar aan dat mijn voorkeur uit ging, naar een andere psycholoog. Na 15 min (heel kort na ons telefonische gesprek) kreeg ik een lange mail dat ze dit met haar collega’s had gesproken en stelde voor te stoppen met het traject, daar ik met andere behandelingen bezig men, en met name gefocust ben op mijn lichamelijke herstel en gezondheid. Dit heb ik vanaf beginsel aangegeven, ook in de vragenlijsten en ook richting de bedrijfsarts. Na 2 gesprekken dus (tijdelijk) traject afgebroken, op advies van Simone. Het heeft mij in die zin weinig opgeleverd. Gezondeboel is een leuke site met handige tools en oefeningen.

• Anders, namelijk: Re-integratie
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? 1x op locatie / ZO

Professioneel en meevoelend.

De zorgvuldige en oplossingsgerichte benadering en ondersteuning van de psycholoog van Ascender heeft me geholpen meer houvast te krijgen op de situatie waarin ik verkeer.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Anders, namelijk: Ondersteuning ter overbrugging naar andere zorgverlener.
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam Zuidas

Duidelijkheid

Duidelijkheid

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Geen

Top ervaring

Professioneel en alles met een glimlach een een grapje, precies wat werkt voor mij.

• Anders, namelijk: Emdr
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online

Fijne nuttig gesprekken

Voor mij waren het fijne gesprekken, de ontwikkeling die ik al had opgesteld weer op pakken na Corona

• Anders, namelijk: Psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Amsterdam

Aardige dame om mee te praten, maar ik heb er weinig asn gehad.

Voor mij waren de consulten te weinig praktisch. Ik ben iemand die veel over mezelf nadenkt, maar graven in mezelf, ‘voelen’, lukt mij niet. Ik zoek praktische handvatten om in lastige situaties beet te pakken. Die heb ik nog altijd niets gevonden.

• Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Rotterdam

Door het leren ombuigen van foute/negatieve gedachtes, heb ik minder klachten.

Met behulp van gesprekken, opdrachten en oefeningen heb ik geleerd om negatieve gedachten om te buigen zodat ik minder lichamelijke klachten heb. Het stoplicht heeft me geleerd om op tijd aan de bel te trekken zodat ik minder over mijn grenzen heen ga.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Vitaliteitsimpuls
  • Anders, namelijk: via werkgever
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? online via teams

Het was zeer fijn om mijn verhaal te delen

Ik wilde niet in een burn-out belanden, had veel privé problemen, ziekte sterfte enz. Danzij Tjerk kon ik blijven werken als was het soms zwaar!

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? ReCharge
  • Anders, namelijk: Geen idee, vooraf hulp gezocht
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Arnhem

Zeer aangenaam

Ik voelde mij erkend en begrepen als persoon. Gesprekken zijn gevoelsgericht maar flexibel. Flexibel in de zin dat onderwerpen langer of korter aan bod kunnen indien nodig.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Anders, namelijk: Preventief werken om uitval op het werk te vermijden
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Online

Ik ben een stuk beter uit de gesprekken gekomen dan ik erin ging. Twee EMDR ervaringen waren heel bijzonder en waardevol. Jammer alleen dat na een aantal gesprekken psycholoog 1 van werkplek ging veranderen. Gelukkig bleek psycholoog 2 ook prima voor mij. Goed inzicht in mijzelf gekregen, hier kan ik me verder.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Van welke vorm van dienstverlening heeft u gebruik gemaakt? Working Life Academy Training
  • Anders, namelijk: Geen idee welke training ik volgde
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Duivendrecht

Ik ben weer in mijn kracht gezet.

Met aandacht, eerlijkheid en passie ben ik door Rosalie door een pittige tijd gekomen. Ik heb mezelf beter leren kennen en heb tools meegekregen om op een evenwichtige manier met dingen om te gaan.

• Anders, namelijk: Psycholoog
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Regus s’Hertogenbosch

Verder geholpen

Met mijn werk was ik volledig mentaal vast gelopen en had sterk de symptomen van een bore-out en daarnaast een depressie. Ik heb het geluk dat mijn werkgever (incl. bedrijfsarts) mij met spoed een traject bij Ascender konden laten aanvangen i.p.v. op de lange wachtlijst van de GGZ te belanden. Mijn traject bij Ascender heeft niet alle problemen opgelost, maar het is wel dankzij de Ascender psycholoog dat ik nu ben doorverwezen naar een vervolgtraject in de SGGZ. Het is een tijdelijke oplossing geweest, waar ik in ieder geval mijn verhaal kwijt kon en wat (voor mij) kleine handvatten kreeg om me in mijn werk meer staande te houden.

• Psycholoog, psychiater of coach
  • Anders, namelijk: Mij onbekend?
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? Eindhoven - Noordkaap

Heel goede therapeut

Ik ben behandeld door een zeer kundige therapeute.

• Anders, namelijk: Geen idee, ik ben op locatie behandeld
  • Met welke locatie van TELUS Health heeft u ervaring? In de buurt vd Rai

Bisonspoor 3002 L304

3605 LT Maarssen

Over TELUS Health Maarssen (Hoofdkantoor)

Bevorderen van welzijn op het werk.