Beste Claire, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Beste Marlies, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Prima geholpen en uitleg gekregen bij ernstige kiespijn. De wortelkanaal behandeling verliep hartstikke goed. Rustige uitleg, geen haast ivm inwerken verdoving. Na de behandeling is de pijn ook helemaal verdwenen. Bedankt cvt
Beste Ruben, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
netjes, muziek op de achtergrond kan een verbetering zijn, gewoon radio of iets dergelijks. vind het gebouw te wit, wat meer fotos of schilderijen of iets dergelijks.
Beste Luuk, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Dank u wel voor de verbeterpunten. Nu hebben we een radiozender opstaan en we zijn bezig om de wachtruimte op te fleuren. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Komen persoonlijk en betrouwbaar over, maak het professioneel. Mooi interieur, ook gedacht aan mensen die bang zijn voor de tandarts, super.
Beste Esther, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Beste Anneke, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Beste Joke, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Gewoon een goede tandarts en praktijk
Beste Kurt, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Prettig, zeer zorgvuldig, goede uitleg en kwalitatief goede technische behandeling. Je merkt, dat de tandarts het leuk vindt om er iets moois van te maken.
Beste Claudia, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Beste anoniem, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
een goede vakkundige tandarts die je rustig en goed alles uitlegt en behandeld.
Beste Sietse, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Beste Irene, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Beste Cilia, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Beste G.L., Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Zelf vind ik het niet zo fijn dat ik steeds een andere mondhygiëniste krijg. Dit zou een verbeter punt kunnen zijn.
Beste Samantha, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling ook al is het al heel lang geleden. Wij kunnen niet zien of u nog bij ons in de praktijk bent. Toch willen we u laten weten dat door regelgeving, verhuizing en studie er wisseling ontstaat bij mondhygiënisten. We zullen ons best doen om zoveel mogelijk bij dezelfde mondhygiëniste een afspraak te plannen. Wij blijven natuurlijk ook ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. En wij staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Ik ben tevreden
Beste Evert, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Top ervaring!! Mijn dochter is Autistisch en verstandelijk beperkt. En iedereen gaat heel lief, fijn en netjes met haar om. Vertellen precies wat er gaat gebeuren.
Beste Ellen, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Altijd meer dan tevreden. Wanneer komt een dependance naar de Hilversumse Meent?
Beste Anouck, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Dat zou natuurlijk mooi zijn een dependance naar Hilversumse Meent, heeft u suggesties? Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Ik Ben super blij met alle medewerkers Gr Badia
Beste Badia, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Beste Elena, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Na 8 jaar terug gekeerd een en al vriendelijkheid en warmte Duidelijk inzicht in zowel de te volgen behandeling en de kosten
Na telefonisch contact was het meteen mogelijk om een ( ingelaste ) afspraak te maken. Tot mijn verbazing kon het euvel ook directverholpen worden. Klasse!
Beste J.M., Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, ook al is uw review van heel lang geleden. Wij blijven natuurlijk ons uiterste best doen om deze goede service te kunnen bieden en waar mogelijk te verbeteren. We staan altijd open voor feedback. Met vriendelijke groet, Team van Centrum voor Tandheelkunde Hilversum
Jan van der Heijdenstraat 168 B1
1221EM Hilversum