We moesten op heel korte termijn een groepsvervoer regelen van Leeuwarden naar Amsterdam. We hadden snel een prijsopgave voor een bus van 25 personen, we moesten doorschakelen naar een grote bus van 50 personen en uiteindelijk zijn we met een dubbeldekkerbus van meer dan 80 personen vertrokken. Dit alles een dag van te voren geregeld. Ben erg onder de indruk van zowel de binnendienst bij Birwa als de chauffeur. De kracht van een klein bedrijf, maar toch groot genoeg om dit allemaal te realiseren.
Hoi Geert, Ik vind dit echt een hele fijne beoordeling om te lezen. Dit maakt ons echt trots op het bedrijf en ons team. Mooi dat we hebben kunnen bijdragen aan jou vervoerswens en dat allemaal op korte termijn. Heel erg bedankt voor de mooie beoordeling!
De bus was keurig op tijd, zowel de heenreis als de terugreis. Prettige chauffeurs. Op de heenreis heeft de bus op verschillende plekken in Noordoost Friesland leden van onze Lionsclub opgehaald voor een reis naar Den Ham in Overijssel. Op de terugreis in de avond was de chauffeur weer keurig op tijd. We konden de microfoon gebruiken, alles werkte perfect en de bus was zeer schoon. We maken elke 5 jaar voor een lustrum gebruik van Biewa tours en zullen dit de volgende keer zeker weer doen. Ook de communicatie vooraf was erg prettig.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij zijn blij dat we wederom het vervoer mochten verzorgen voor jullie lustrum. Het is voor ons fijn om te lezen dat het allemaal zo goed is bevallen. Op naar de volgende lustrum reis waar wij weer graag aan willen deelnemen.
Alles ging op de vastgestelde tijden, De verzorging was uitstekend en een voortreffelijke chauffeur.
Bedankt voor de mooie beoordeling, Fijn om te lezen dat de verzorging uitstekend was en misschien nog wel het belangrijkste de voortreffelijke chauffeur die er voor zorgde dat alles goed verliep.
Zie boven
Voor onze supportersvereniging maken wij gebruik van Birwa Tours. Hier zijn wij zeer over te spreken. De bussen zijn altijd netjes en over chauffeurs kunnen wij ook alleen maar tevreden zijn! Kortom, wij blijven onze uitjes graag organiseren met de bussen van Birwa Tours!
Hoi Anne! Heel fijn om te lezen dat jullie dik tevreden zijn. Wij vinden het mooi dat jullie als klant bij ons zijn gekomen en met vele ritten gebruik maken van onze touringcars. Samen kunnen we genieten van elkaars succes en nog vele ritten met elkaar maken. Bedankt voor het vertrouwen!
Wij werden opgehaald in de nieuwste touringcar van Birwa Tours. De chauffeur was zeer vriendelijk en kon zich goed redden met zijn stuurmanskunsten in de smalle straten. Even een paar minuutjes omrijden om een paar mensen af te zetten was ook geen probleem. Bedankt voor de goede zorgen, wij hebben een mooie dag gehad.
Leuk om te lezen dat onze zeer vriendelijke chauffeur goed overweg kon met zijn touringcar. Wij zijn blij dat we konden bijdragen aan jullie geweldige dag!
Wij hadden een bedrijfsuitje waarvoor we een beroep hebben gedaan op de bus van Birwa tours. Snel een nette offerte. En wat was afgesproken ook nagekomen. Daar houden we van!
Gea bedankt voor de mooie review. Wij stellen jullie tevredenheid in deze review zeer op prijs. Leuk dat wij mochten bijdragen aan jullie personeelsuitje.
Wij maken al lange tijd gebruik van de diensten van Birwa als we op schoolreis gaan. Dat geeft onze tevredenheid wel weer. De afgelopen keer waren een aantal dingetjes helaas niet helemaal op orde. Na een gesprek hierover met Birwa, zijn deze zaken naar tevredenheid opgelost, heel fijn!
Originele beoordeling
Het voorraam van beide bussen bevatten een aardige barst. Daarnaast ontbrak er in één van de bussen een stoel en waren in beide bussen een aantal riemen defect. Dat voelde niet echt veilig. We maken al jaren gebruik van de diensten van Birwa en waren tot op heden erg tevreden. Hopelijk de volgende weer een bus die veilig en compleet is!
Jullie hadden onze een rit van een collega-bedrijf overgenomen en de afspraken waren kennelijk niet helder. Zo zouden wij om kwart voor 1 vertrekken, maar begon de chauffeur al te jagen vanaf half 1. Begrijpelijk, gehoord de agenda van de chauffeur. Maar niet fijn. Bus rijdt al terwijl de laatste passagiers nog hun plek zochten. Voor de rest prima.
Bedankt voor uw recensie. Mooi dat het grootste deel prima was. Om iedereen uit de brand te helpen, hebben wij deze rit op ons genomen om een collega bedrijf te helpen en ook jullie als groep. Dit was alleen mogelijk met de bevestigde tijd om vertrek 12:30 uur. Zo konden wij aan u vervoer bieden en op tijd komen bij de volgende klant. Van de chauffeur begrijp ik heel goed dat hij na half 1 iedereen zo snel mogelijk in de bus probeert te krijgen aangezien de afgesproken tijd al is verstreken. Ik heb de chauffeur er wel op aangesproken dat hij pas mag rijden als iedereen zit. Ik vind het jammer om te lezen dat wij zo ontzettend ons best hebben gedaan voor u en u uiteindelijk toch niet helemaal tevreden bent. Hopelijk kunnen wij u een volgende keer wel een 100% tevredenheid bieden.
Geen commentaar op de dienstverlening en het busvervoer gedurende de week. De chauffeur Albert was fantatstisch, profesioneel en heeft geholpen waar hij kon. Het enige punt van verbetering die ik kan aanbevelen is bij de voorbereiding en planning van de trip. De communicatie met het kantoor en bevestiging van vragen was zeer moeizaam en moest altijd een aantal keren gevraagd worden, voordat er duideijkheid was. Ik zou Birwa zeker aan andere zakelijke gebruikers aanbevelen, als de communicatie verbeterd.
Bedankt voor de recensie. Mooi dat wij hebben kunnen bijdragen aan het succes van uw bedrijfsbezoeken, zodat u en uw gasten een fijne week hebben gehad. De chauffeur Albert zal trots zijn na het lezen van uw recensie. De verbetering hebben wij ter harte genomen. Recent heeft er een uitbreiding plaatsgevonden in het kantoorpersoneel, waardoor wij makkelijker kunnen schakelen op ons snel groeiende bedrijf en ook sneller kunnen communiceren met de klant.
Met studenten zijn wij als opleidingen een dag naar Duitsland geweest. De organisatie van de bus verliep soepel. We konden makkelijk tot afspraken komen en er werd meegedacht over de planning van de dag. We hadden een heel vriendelijke en ontspannen chauffeur, die ons keurig over kleine weggetjes loodste en ons uitzette op makkelijk toegankelijke punten. Birwa, tige tank.
Ook dit jaar weer een fijne busreis met ons schoolreisje. Bij onze school kan het wat lastig zijn om er te komen en te parkeren, maar de buschauffeuse draaide er haar hand niet voor om en bleef vriendelijk en relaxed. De bus was luxe en netjes, gordels voor alle kleuters waren goed in orde. Bovendien is de prijs echt goed. Soms kijken we nog wel eens ergens anders maar toch komen we steeds weer bij Birwa uit.
Mijn ervaring met BirwaTours was uitstekend en zeer goede keuze door de school waar ik studeer. Ten eerste was de bus heel netjes qua kwaliteit van stoelen, vloer en andere gebruiksvoorwerpen maar ook heel erg schoon. Het was een vrolijke verassing toen ik erachter kwam dat de bus zelfs een optie had tot het opladen van je telefoon. Ten tweede was onze buschauffeur René de juiste keuze voor onze reis. Hij had passie in zijn vak en voor de bus, en het was overduidelijk dat je zag dat zijn baan uitoefenende met veel plezier. Hij was niet alleen professioneel, maar kon ook een gezellige en vrolijke kant tonen. Hij kon ons assisteren met allerlei soort dingen en vind altijd een grapje wel leuk. René was kort gezegd een vrolijke en gezellige man die goed geïntegreerd was in onze groep, en met veel zorg zijn werk deed. We moesten zelfs bijna een traantje pinken toen hij werd afgelost door een andere chauffeur.
Rene is een top chauffeur, professioneel maar ook persoonlijk. De studenten waren groot fan van hem en zijn rijkunsten, vooral in de bergen van Oostenrijk!
zoals altijd genoten van de reis en de goede begeleiding.
Heel goed georganiseerd, mooie verrassingen Mooie rit langs de zouthokjes en zoutfabriek en goede uitleg. De chauffeur is het visitekaartje van Birwa !!!!!
Geweldige week gehad
Onze ervaring was: we hebben leuke dingen gedaan, we hebben lekker gedineerd. We hadden een leuke chauffeur! We hadden een veilige reis!
Alles tot in de puntjes geregeld om met de Birwa op vakantie te gaan en bovendien zorgzaam en meelevend
Goed georganiseerde vakantie
Het was weer als vanouds, zoals wij van Birwa gewend zijn. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ga zo door!!!!!
Het mooie aan deze reis was de complete verzorging. Prima vervoer, een gezellige chauffeur, en een goed hotel.
Alles was tot in de puntjes prima geregeld
Doordat er een persoon langer werk had om bij de bus te komen ivm immobiliteit moesten we bijna een half uur wachten tot we naar huis konden. De chauffeur maakte daar geen enkel probleem van. We hebben een top avond gehad met een fijne terugreis. Bedankt. Was prima.
Altijd fijn om met de Birwa op schoolreis te gaan! Schone bus en hele vriendelijke buschauffeurs!
Conradi-Veelandstjitte 100 A
9104BN Damwald