Een zeer comfortabele rit gehad van en naar het festivalterrein gehad. Verder uitstekend persoonlijk contact met de chauffeurs over pauzes, aankomst/vertrektijden etc.
Jonge gast een goede chauffeur.
Vorig jaar werd ik ziek jammer dat ik niet mee kon doordat ik in het ziekenhuis ben geweest , dit jaar was mijn vrouw met slijmbeurs ontsteking getroffen dus verschrikkelijk jammer dat wij niet met de brirwa mee konden hopende dat het volgend jaar beter wordt , onze bevindingen over de birwa vonden we perfect zacht uit gedrukt ,alles goed geregeld , hotels goed uitgezocht , het halen van huis en terug was alles prima , het kon niet beter , maar dat zal ook wel de oorzaak zijn dat de prijs wel wat aan de hoge kant is en dat is jammer , maar het zal zijn reden hebben , tenslotte nog een kleine opmerking dat het uitkiezen uit de gids van de birwa is wel wat klein .want de meeste reizen dier er nog in staan zijn wij al eens geweest ik sluit af hier uit franeker met de wens dat de Birwa goed gaat groeten van jitse en wietske
Ik reis altijd mee naar festivals en ben hier zeer tevreden over!
Hee Piet! bedankt voor je beoordeling. Ik zie dat wij laag scoren bij excursies. vind je de excursies/ festivals waar we jou naar toe brengen niet leuk? met vriendelijke groet, Willem Beijaard
Altijd vriendelijk, goede prijzen, altijd op tijd op het festival, goede sfeer in de bus, alleen nog eens een dikke audio set zou de reis nog kunnen verbeteren!
prima reis, echt genoten.. ik raad dit vervoersbedrijf aan iedereen aan.
Prima reis, heb genoten
Voortreffelijke ervaring!!Dit jaar nog niet wegens ziekte Maar inmiddels hersteld en dus meld ik me binnenkort weer Tot spoedig!!!
Was een fijn dag ondanks dat we heel veel regen hebben gehad. In Barneveld was de tijd wel wat lang. Maar dit was natuurlijk ook door de regen. Boottocht was erg mooi. Nog hartelijk dank....
in 1 woord GEWELDIG
Leuke reisjes, goede verzorging, klantvriendelijke chauffeurs!
Super chauffeur, super organisatie!
Birwa Tours biedt onderscheidende dagtochten aan. Helaas is het aanbod nog niet zo groot. Hopelijk gaan jullie scouts in binnen- en buitenland (Belgiƫ en Duitsland) op pad om de nodige pareltjes op te duikelen! Ze zijn er! En dan komen de reizigers vanzelf.
Top bedrijf! Super vriendelijke en spontane buschauffeurs. Ik ben van plan nog vele bus ritjes met Birwa te maken!
Zeer goede ervaring met dagreizen en senioren reizen.
mijn ervaringen zijn zonder meer goed, er is altijd wel iets op of aan te merken, maar het blijft mensenwerk. dus zonder meer: positief. Ook de lengte van de reizen (een week, 5 dagen) vind ik prima, ik hoef eerlijk gezegd ook niet meer zo lang van huis. Hartelijke groeten, Jaap
goede begeleiding en service
Fijne, ontspannen reizen. Het feit dat de reissom inclusief lunches en excursies zijn is prettig omdat je dan niet meer voor verrassingen komt te staan betreffende uitgaven. Er wordt met ieders wensen zoals dieet etc. rekening gehouden.
prima verzorgt
Als je vaker mee gaat, dan tref je mensen die je vaker hebt getroffen. Je begint elkaar te kennen. Vooral als je alleen mee gaat, dan is dat heel belangrijk. En je wordt van huis gehaald en dat is fijn.
spakenburgse dagen waren gezellig ook de boottocht was prima. Wij zaten voor de andere groep op de boot daardoor konden wij ruim uitzoeken. Het eten was prima.
Altijd feest met birwatours! Bedankt daarvoor
Birwa Tours reizen zijn voor ons tot nu toe altijd uitstekend geweest. Wat je af en toe wel hoort, dat de chauffeur wat meer over de omgeving kan gaan vertellen, dat zeggen vaak andere passagiers en een stukje muziek in de bus.
Conradi-Veelandstjitte 100 A
9104BN Damwald