Ik zou het elke school aanraden om met Birwa op schoolreisje. Nette bussen, vriendelijk personeel en ook niet geheel onbelangrijk voor een school: niet duur😀
Middag tocht naar Ot en Sien. Senioren Vereniging Leeuwarderadeel
Alles vlot geregeld via de mail. Afspraken goed nagekomen. Supervriendelijke chauffeurs
Willem is een topchauffeur!!! Zeker voor herhaling vatbaar. Beste partybus van t noorden!
super altijd vlot en optijd op de plaats van bestemming
was een zeer goeie busreis ! goed geregeld allemaal en vette lichten in de bus! goed geluid! was een geweldig partybus #HarmonyofHardcore
Hoi Martin, Bedankt voor je goede beoordeling! Wij vinden het tof dat je de nieuwe verlichting mooi vindt
Wij hebben een prima busrit gehad met onderweg zelfs een stop met koffie thee en een koek verzorgd door de bus chauffeuse was reuze gezellig en heel relaxt
Hoi tiny, Leuk om te lezen dat je een prima busrit hebt gehad en de extra's waardeert. Bedankt voor je goede beoordeling!
Altijd erg gezellig met willem, de nieuwe lampen zijn ook mooi 👌
Martijn bedankt voor je goede beoordeling! Super om te lezen dat je de nieuwe verlichting mooi vindt.
Alles was top geregeld en het is super begeleid door het bedrijf
Bedankt voor uw goede beoordeling!
Het zal verstandig zijn om het per e-mail een definitieve bevestiging kunnen krijgen over de meerdaagse reizen. Is het ook mogelijk een winterreis te organiseren. Liefhebbers zijn er genoeg. Frans Koelman heeft er wel ervaring mee.
Hallo mevrouw Kuipers, Daar heeft u groot gelijk in dat u een bevestiging per e-mail moet ontvangen. Winterreis hebben wij vaker georganiseerd maar telkens te weinig deelname. Wij zouden dit natuurlijk nog eens kunnen proberen.
Busreizen altijd top geregeld, onder leiding van Willem en Renny tot nu toe alleen mee gereisd. gewoon top. goed van te voren informatie over de reis, pauzes goed ingepland. En het feestje begint al in de bus met altijd top muziek!! wel jammer dat jullie met Partyvervoer samen gaan. vind jullie als losse organisatie veel beter. partyvervoer heeft nog wel eens wat gebreken hier en daar.... Verder top en hoop op weer leuke reisjes in de toekomst naar de beste Hardcore feesten!!!!
MOOIE DAG GEHAD ALLES KEURIG VERZORGD
prettige reis goede verzorging diner
Er was niet veel beenruimte. Voor een rit van anderhalf uur was het prima, maar voor langere ritten te krap.
Dagtocht Soldaat van Oranje Heel goed geregeld
Tineke is top!
Prima reis gehad.
zo aardig dat ik mocht opstappen in Franeker, hele goede chauffeuse en heerlijk diner + consumptie. TOP!!!
de airco in de bus (achterin) was te koud afgesteld. de chauffeuse kon dit ook niet voor elkaar krijgen. Het was dus op de heenreis te koud.
Prima chauffeur exact op tijd en rustig rijden. Een minpuntje was voor lange mensen weinig beenruimte in de bus
leuke en goed verzorgde dag gehad. Beenruimte in bus was wat weinig.
Deze dag cadeau gekregen van onze kinderen. Alles was perfect geregeld! Een schitterende dag gehad. We hopen in de toekomst nog eens een uitstapje te maken met Birwa Tours. Misschien het Rijksmuseum......?
noflike reis
Geweldige dag gehad
prachtige dag naar soldaat van oranje.
Conradi-Veelandstjitte 100 A
9104BN Damwald