snelle en vriendelijke bestrijder

Bestrijder deed goed zijn werk. Tweede receptionist die ik aan de lijn had was kortaf en tegen onvriendelijk. Verder een goede ervaring.

Goede communicatie nette afwikkeling

Prima communicatie, snel ter plaatse, deskundig advies.

Snel en fijn geholpen

Maandag komen kijken en woensdag al van onze houtworm af. Goede en snelle service.

• Type Probleem Houtworm / Boktor

Snelle service en verstand van zaken.

Ik belde op zaterdagmiddag met een klacht over wespen. Maandag om 13.00 uur stonden ze al voor de deur. Super service!

Nette en snelle aktie

Verder niets te melden

• Type Probleem Wespen

Top service en hoornaar verdwenen

Had last van 'n hoornaar die bezig was 'n nest te maken in de spauw. 1x de poeder in de gaten gespoten en niet meer gesignaleerd gelukkig. De uitleg gekregen dat 't waarschijnlijk de koningin was die een nest aan 't maken was.. Ook meteen een beginnend nest in de veranda gespoten (vsn de gewone wesp) en ook die niet meer gezien. Zeer vriendelijk te woord gestaan en mochten ze op dezelfde plaats toch terug komen dan heb ik seizoens garantie! SPM.... TOP!!!!!!

• Type Probleem Wespen

Deskundige zeer bekwame en vriendelijke service

Al beschreven hier boven

• Type Probleem Ratten

Heel fijn dat jullie konden komen

Ratten op mijn zolder en corona in Nederland. Jullie kwamen toch, geweldig! Probleem nu zelfs opgelost

• Type Probleem Ratten

Top service!!

In de avonduren gebeld en volgende dag tegen houtworm behandeld...!! Super nogmaals bedankt!!

Proffesionele aanpak

Er word meegekeken naar evt kieren buiten, ter plekke dichtgemaakt. Verder wordt er in huis goed gekeken en evt bronnen benoemd.

• Telefonisch contact N.v.t.

Ervaren en kundige werknemer

Hele goede ervaring

Prima geregeld

Aardige mensen, kosten zoals vooraf afgesproken, duidelijk verhaal. Resultaat kan ik uiteraard nog niet veel over zeggen na 1 week.

• Resultaat N.v.t.
  • Type Probleem Houtworm / Boktor

Ongedierte bestrijding kwam langs met intake meteen rond gekeken en besproken hoe ernstig probleem is pakket genomen die ons werd aangeraden. Oorzaak+probleem snel opgelost zo blij mee! Deze bedrijf is duidelijk professioneel zal het iedereen aanraden toppers bedankt.

Top service!

Hele fijn service, snel beschikbaar. Duidelijke uitleg over de situatie en eerlijk advies.

• Type Probleem Muizen

Nadat onze nieuwe huisdieren onze kerstvoorraad kapot hadden gegeten hebben wij de hulp van SPM ingeroepen. Niet lang na mijn telefoontje kwam Nick langs voor een grondige inspectie, stelde ons, inclusief onze 3-jarige zoon, gerust en hielp ons van onze huismuis "Remy" af. 2 weken nadat wij geen muizen meer hadden geconstateerd kwam Nick lang voor een na-inspectie. Nick is geweldig, heeft een hart van goud en geeft tips en adviezen.

Goed geholpen

Zou graag nog een laatste afspraak inplannen voor de eindcontrole laatste bezoek is afgezegd door bestrijder en geen nieuwe afspraak ingepland. Dus graag nog even een telefoontje om een eindafspraak te maken

• Type Probleem Muizen

Goed bedrijf dat afspraken nakomt

Na een drietal bezoeken van de ongediertebestrijder hebben we tot nu toe geen last meer gehad.

Net op tijd

Eerst inspectie van de aangetaste balken.dan een goede uitleg of het nog de moeite waard is.Dat was het gelukkig. Ik kon een dag uitkiezen en gelukkig hoefde ik niet enkele dagen het huis uit, maar kon na drie uurtjes het huis weer in en geen stank. Met garantie dus hartstikke tevreden.

• Type Probleem Houtworm / Boktor

Vriendelijk, meedenkend en prima werk geleverd.

Prettig telefonisch contact. Zeer vriendelijk en hulpvaardig. Ook zeer tevreden over de medewerker die bij ons thuis is geweest!

Perfect alles !

• Telefonisch contact
  • Uw ongediertebestrijder N.v.t.
  • Type Probleem N.v.t.

We hadden een prima ervaring.

De medewerker kwam kordaat en terzake kundig over. Hij gaf een heldere uitleg over het plan van aanpak.

• Type Probleem Muizen

Uitstekend, grondig advies en aanpak

Zeer vriendelijke, behulpzame medewerker die verstand van zaken heeft. Iedere keer op afgesproken tijd aanwezig en hij belde me even van tevoren dat hij eraan kwam. Ik heb goede uitleg gekregen over plan van aanpak en goede tips gekregen. Al met al ben ik meer dan te vrede!

• Type Probleem Muizen

Snel,adequaat en grondig met goed advies en overleg

Snel contact en afspraak gemaakt. Alles was binnen een week geregeld. Goed advies tijdens eerste bezichtiging.

• Type Probleem Houtworm / Boktor

Goed personeel dat er verstand van heeft

Snel afspraken gemaakt . Jammer dat je daarna geen contact meer hebt. Evt om gewoon te vertellen of er iets gezien is. Het gaat om bedwantsen dat staat niet tussen de soort ongedierte hier onder.

• Type Probleem N.v.t.

dezelfde dag van telefoneren en vakkundig inzicht

Korte tijd na het prettige telefoongesprek kwam Bram een inspectie uitvoeren. Sympathieke man die rustig en grondig keek hoe dit was ontstaan. Gelijk werd duidelijk waar het probleem zat. Ook hetzelfde moment aan de slag om het aan te pakken en veel goede tips ontvangen.

Bukkumweg 38

5081CT Hilvarenbeek

013-2084073

Over SPM

SPM is uw betrouwbare partner voor professioneel onderhoud, effectieve ongediertebestrijding en specialistische reiniging. Met jarenlange ervaring en een passie voor perfectie, zorgen wij ervoor dat uw pand altijd schoon, veilig en goed onderhouden is. Wat ons onderscheidt? Naast onze expertise bieden wij klantgerichte oplossingen en een service die gericht is op kwaliteit. We streven ernaar om snel en discreet te handelen, zodat u zich weer comfortabel kunt voelen in uw eigen ruimte. Bij SPM streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid. We geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze diensten precies aansluiten bij hun behoeften. Kies voor SPM en ervaar het verschil van een professioneel en toegewijd team dat altijd voor u klaarstaat. Samen creëren we een schone en veilige omgeving waarin u met een gerust hart kunt werken en leven.