Snelle en vriendelijke afhandeling

Fijn dat het wespennest u verwijderd

• Type Probleem Wespen

Supersnelle actie en zeer vriendelijke houding naar de klant!!!

Ik werd snel geholpen. Dat betekent dezelfde dag nog. De ongediertebestrijder was vriendelijk, duidelijk en snel. Na een paar dagen bleek: zeer doeltreffend!

Toppie

• Type Probleem Wespen

Snelle en vriendelijke service met goed resultaat

Fijn dat ze dezelfde ochtend al konden komen om een hoornaarnest te verwijderen.

Zeer snel aanwezig

Het begon al met een vriendelijk telefoongesprek, die ook de tijd nam om het verhaal aan te horen. De volgende ochtend stond er al een aardige man voor de deur die de tijd nam om alles goed te bekijken. Goed en eerlijk advies

• Type Probleem Muizen

Tot op heden gaat het goed maar er zijn nog wespen

Het is volgens uw medewerker altijd een paar dagen afwachten of het wespennest geheel weg is maar de activiteiten worden minder op het dak dus we hebben goede hoop dat het nest afgebroken is

Vriendelijk en deskundig

Hele fijne ervaring en zeer klantvriendelijk

Super goed

Aardige medewerker, was snel gefixt geen last meer.

Snel en vakkundig

Afspraak snel gemaakt en alles is ook volgens afspraak gedaan. Heel tevreden dus

• Type Probleem Wespen

Keurig, op tijd en effectief

Keurig, op tijd en effectief. De ongedierte bestrijder stuurde me even van te voren een bericht, met de mededeling dat hij eraan kwam. Dat was prettig. Toen hij er was, kwam hij meteen terzake en begon met het werk. Hij heeft goed uitgelegd hoe het werkt. Ook kreeg ik garantie maar daar heb ik geen gebruik van gemaakt want de wespen zijn niet meer terug gekomen.

• Type Probleem Wespen

De wespen zijn weg. Aardige man kreeg nog een hele uitleg. Dhr bleef maar praten hahaha Goede service

Prettige bestrijder, nette offerte

Na telefonisch contact een inspectie in gepland. Tijdens de inspectie veel uitleg gekregen en ook de offerte. Deze was dusdanig netjes dat wij besloten om gelijk een afspraak te maken voor bestrijding. Deze kon ook al op korte termijn, en ging ook vlot. Kortom was een prettige ervaring, en hopelijk zijn wij nu van de houtworm af.

• Type Probleem Houtworm / Boktor

Snel verholpen

De volgende dag na mijn telefoontje zijn gekomen, En binnen 2 min ook alweer klaar . Probleem verholpen

Snelle goede service

Binnen 1 dag hebben ze het wespennest verwijdert. Perfect.

Kundig en klantvriendelijk

Wij hadden een muizenplaag in onze aanbouw zitten welke op kundige wijze bestrijd is. Ze waren altijd netjes op tijd, leggen goed uit wat er aan de hand is en laten alles schoon achter. Later bleek er ook een wespennest in de dakgoot te zitten en dit hebben ze ook tijdens het zelfde bezoek bestrijd.

• Type Probleem Muizen

Snel en vakkundig

Binnen 1 dag geen wesp meer te zien en vriendelijk geholpen

• Type Probleem Wespen

Netjes te woord gestaan en nest opgeruimd.

Prima ervaring.

• Telefonisch contact N.v.t.
  • Uw ongediertebestrijder N.v.t.

Vlot en doeltreffend. Prettige medewerker

Zie boven

• Type Probleem Wespen

In één keer van de wespen af

Ik heb iets langer moeten wachten qua tijd, maar het was de moeite waard. Ik werd van tevoren gebeld dat ze later kwamen.

Zeer goed, en netjes.

Netjes geholpen, wespen in een keer weg. Goede afspraken, en goed nagekomen. Ik kan het iedereen aanraden, die last van wespen heeft.

Deskundige bestrijding

Eerste bezoek is vandaag geweest. Nest is bespoten nu een paar dagen afwachten. Nette service, goede uitleg gekregen.

Super service

Gisteren contact opnemen met hun vandaag al een afspraak met hun gehad

Snelle service.

Super snelle service.. het enige puntje van kritiek is wel dat je ongeacht of er nou wel of geen wespen in t nest zitten je toch evengoed 65 euro moet betalen. In ons geval ging het hier om een verstoord nest waar al een stuk vanaf gebroken was dus waarschijnlijk ook geen betekenis meer had.

Top!

Vriendelijke man. Werd netjes een half uur van te voren gebeld. Goede uitleg van de bestrijder.

Snel en efficient geholpen

Snel opgelost

Bukkumweg 38

5081CT Hilvarenbeek

013-2084073

Over SPM

SPM is uw betrouwbare partner voor professioneel onderhoud, effectieve ongediertebestrijding en specialistische reiniging. Met jarenlange ervaring en een passie voor perfectie, zorgen wij ervoor dat uw pand altijd schoon, veilig en goed onderhouden is. Wat ons onderscheidt? Naast onze expertise bieden wij klantgerichte oplossingen en een service die gericht is op kwaliteit. We streven ernaar om snel en discreet te handelen, zodat u zich weer comfortabel kunt voelen in uw eigen ruimte. Bij SPM streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en klanttevredenheid. We geloven in een persoonlijke aanpak en werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat onze diensten precies aansluiten bij hun behoeften. Kies voor SPM en ervaar het verschil van een professioneel en toegewijd team dat altijd voor u klaarstaat. Samen creëren we een schone en veilige omgeving waarin u met een gerust hart kunt werken en leven.