Uistekend geholpen

snelle afhandeling en uitstekend geholpen. ook de opvolging was zeer goed te noemen. eindresultaat mag er dan ook wezen.

• Bedrijfsnaam: Leicon-Concrelit

Topservice en kwaliteit van het product.

De artikelen zijn vlot geleverd. Voorafgaand is er overleg geweest over het drukwerk en de mogelijkheden. De bestelling is boven verwachting geleverd.

Toppers

Goede service, duidelijk verhaal en mooi eindproduct geleverd.

• Bedrijfsnaam: Willibrordusschool

Deskundig en vriendelijk. Zijn kritisch over het te leveren product . Een aantal proefexemplaren ontvangen waarna we gezamenlijk het beste product gekozen hebben. Prijs kwaliteitverhouding is prima. en het assortiment is enorm

• Bedrijfsnaam: Treant

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Goede communicatie en snelle levering

• Bedrijfsnaam: Radboudumc

Prachtig resultaat

Prachtig resultaat, snelle levering. Goede en heldere communicatie.

• Bedrijfsnaam: Kindcentrum De Ontdekkers

De spullen zijn heel mooi en de service was heel snel.

• Bedrijfsnaam: N.v.t.

Mijn recente aankoop heeft mijn verwachtingen overtroffen dankzij de kwaliteit, snelle levering

Ik ben zeer tevreden met mijn recente aankoop! Het product heeft mijn verwachtingen overtroffen en de kwaliteit is uitstekend. De snelle levering en goede klantenservice maken deze ervaring nog beter.

• Bedrijfsnaam: Ziekenhuis Gelderse vallei

Geweldig, hulpvaardige afhandeling van mijn aanvragen

Michel Lohstroh is mijn account manager en altijd snel met het opvolgen en afhandelen van mijn aanvragen. Hij denkt mee en komt eventueel met andere ideeen. Altijd bereikbaar en lost zaken snel op. Ik zie Michel als een zeer goede, fijne, betrouwbare partner doe graag zaken met hem doen.

• Bedrijfsnaam: Eviden

Eenvoudig en snel

Bestelling is simpel te plaatsen, contact is goed, bestelling wordt op tijd geleverd en product is naar tevredenheid. Wat wil je nog meer ?

• Communicatie
  • Bedrijfsnaam: Viterra Botlek B.V.

Zeer prettig, flexibel en enthousiast

Het was fijn dat er meegedacht werd. Communicatie was helder en snel. Ook last minute was geen probleem! Fijn bedrijf om mee samen te werken.

• Bedrijfsnaam: AM

Fijne samenwerking!

Voor een opdrachtgever fietsvlaggetjes met opdruk besteld. Verliep allemaal erg vlot, opdrachtgever blij met het resultaat - en ik dus ook!

• Bedrijfsnaam: N.v.t.

Een bedrijf wat meedenkt met de klant.

Mijn ervaring is, een kort gesprek over de aanvraag, voorbeelden aandragen. Dezelfde dag nog 2 vb gestuurd via de mail. Na akkoord gelijk in bestelling, met reactie van data van levering. Korte lijntjes, gied en meedenkend bedrijf.

• Bedrijfsnaam: Sportbalanz

Altijd top!

Mijn contactpersoon denkt altijd mee met mij

• Bedrijfsnaam: Odido

Super snelle assistentie en levering van top product

Wij hebben echt hele gave bedrukte geïsoleerde drinkbekers besteld voor de dag van de leraar. Dit ontwerp moest snel gemaakt worden ivm levertijd. Echt super goede en snelle service van Staat & Co, alles kwam zelfs een week voor de deadline binnen en echt waar, de kwaliteit mag er wezen.

• Bedrijfsnaam: Helen Parkhurst

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen!

Duidelijke communicatie, goede service, denken mee en snelle goede levering.

• Bedrijfsnaam: UWV

Super snelle service & prachtig resultaat

Max van Staat & Co heeft ons vanaf het begin direct goed te woord gestaan met allerhande vragen. Zowel hij, als zijn collega, schakelen snel. De levering is vlot verlopen en we zijn dolblij met de koffiedragers. Fijn dat we zelf een ontwerp konden aanleveren, in de uitsnede naar keuze.

• Bedrijfsnaam: N.v.t.

Snelle Service & Levering!

Meteen reactie op de mail, snelle order en verzoek tot akkoord en ook weer een snelle levering, top serivce!

• Bedrijfsnaam: PV Unigarant

Super snel schakelen en persoonlijk contact

Met een spoedaanvraag goed en snel contact gehad en op tijd levering van de bestelde producten.

• Bedrijfsnaam: IDTV+

Persoonlijk en vertrouwd

Bestellen van producten kan op meer plekken maar wat ik echt fijn vond is dat ik constant op de hoogte werd gebracht. Elk onderdeel werd persoonlijk naar mij gecommuniceerd. Erg prettig en het meedenken ook op het gebied van de juiste designkeuzes was erg waardevol!

• Bedrijfsnaam: Pleck

super service, compleet en snel

erg tevreden met de gepersonaliseerde hamburgerpers. We werden goed geholpen, en het product werd snel geleverd. Heel fijn!

• Bedrijfsnaam: .

snelle service, prima geregeld

snelle service, prima geregeld

• Bedrijfsnaam: Van Duijnen

Super!

Snelle service, flexibel in opties en denken goed mee aan de wensen die ik heb.

• Bedrijfsnaam: Westland

Prettig

Levering sneller dan verwacht, op prijs de goedkoopste en op factuur besteld. Top,

• Bedrijfsnaam: Macaw

Goede service!

Fijne service. Na een telefoontje en mailtje was het snel geregeld. De levering was snel!

Industrieweg 9

7944 HT Meppel

020 20 60 860

Over Staat & Co Businessgifts

Staat & Co Businessgifts, dé specialist in (duurzame) relatiegeschenken! Wij zijn specialist in relatiegeschenken, voor iedereen, in elke branche en voor elk marketingdoeleinde weten wij een passend (te personaliseren) premium of relatiegeschenk te vinden. Ook voor originele en duurzame geschenken zijn wij dé leverancier. Staat & Co Businessgifts is één van de oudste importeurs op het gebied van relatiegeschenken, reclame artikelen, premiums en andere promotionele artikelen. Omdat wij sinds 1947 actief op de markt zijn hebben wij veel ervaring en kennis in huis. Wij leveren vooral aan grote en middelgrote bedrijven.