Een prettig contact gehad, zowel via mail als telefonisch.

Voor ons bedrijf was ik op zoek naar mondkapjes. Na een zoektocht op internet kwam ik het bedrijf Mondial Gifts tegen. Na het bezoeken van hun website kwam ik al snel de duurzame mondkapjes tegen, duurzaam is heel belangrijk voor ons want dit is het concept van ons bedrijf Chiesi Pharmaceuticals: duurzaamheid. De leverancier binnen Mondial Gifts bleek Staat & Co te heten. De deal met hen was snel gesloten, nu hebben wij de mondkapjes met ons bedrijfslogo er op gedrukt ontvangen en kunnen deze worden verspreid onder alle collega's. Levering ging snel en de prijs is alleszins acceptabel. Dank hiervoor.

• Bedrijfsnaam: Staat & Co

Snel en vriendelijk geholpen

Al een ruime tijd maken wij gebruik van de diensten van Staat & Co en altijd naar volle tevredenheid. Medewerkers zijn heel vriendelijk en we worden altijd snel geholpen!

• Bedrijfsnaam: Oost West Wonen

gewoon goed!

positief

• Bedrijfsnaam: Infragenieur

Goede communicatie en correcte volledige levering.

Goede communicatie en correcte volledige levering.

• Bedrijfsnaam: Personeelsvereniging Kikkerdril

Goed bereikbaar en goede kwaliteit

Staat en Co is altijd bereikbaar en reageert snel. Daarnaast zijn de geleverde producten van de gewenste kwaliteit en is de levering accuraat.

• Bedrijfsnaam: L'Oréal

echt top!

ja echt super! het eindresultaat is heel gaaf geworden

• Bedrijfsnaam: ADM Europoort BV

super geholpen en prima product

super geholpen en prima product

• Bedrijfsnaam: Jules van Noort Tandtechniek

zeer positief

alles volgens afspraak

• Bedrijfsnaam: Manders Deurne

snelle levering

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering.

• Deskundigheid N.v.t.

Goede en snelle service!

• Bedrijfsnaam: Scouting Admiraal de Ruyter

Fijne samenwerking

Snelle reactie, je krijgt eerst een proefdruk in de mail zodat je kan zien dat het de juiste is.

• Bedrijfsnaam: Plukon Dedemsaart

Top, klantgericht!

Bij tegenvaller, UPS raakte pakje kwijt, wordt direct doorgeschakeld en nieuw pakketje gemaakt en gestuurd!! Top service

• Bedrijfsnaam: 3PointPM

Snelle levering

Kwaliteit is goed

• Bedrijfsnaam: Ikea

Zeer klantvriendelijk en denken met je mee

Ik had wat specificaties en ook nog eens haast. Men dacht met mij mee. Kreeg super snel reacties op mijn e-mails. Alles was ook zeer goed verpakt en snel verzonden.

een fijne samenwerking

Wilt altijd meedenken en dat is erg fijn!

• Bedrijfsnaam: T-Mobile

Snel en prettig contact en prettige communicatie.

Ik ontving snel een offerte op mijn aanvraag en heb de communicatie, afhandeling en levering als heel prettig en conform afspraak ervaren. Bedankt!

• Bedrijfsnaam: Vasenna Connecting Facility Experts

Producten zien er goed uit!

De artikelen zijn goed bedrukt en van goede kwaliteit. De levertijd bleek wat langer dan verwacht.

• Bedrijfsnaam: Beter Bed

Goede communicatie en kwaliteit

Zeer fijne ervaring gehad.. netjes alles verpakt. Goede communicatie en hoge kwaliteit. Dank!

• Bedrijfsnaam: Blauw helpt stickeractie

Ze namen mij alle werk uit handen, dat was heel erg fijn in deze hectische tijd

In deze hectische tijd voor de zomervakantie hebben wij al onze medewerkers een attentie gestuurd. Ik heb een aantal keren zeer prettig contact gehad met Wies. Ze gaf heel snel en duidelijk antwoord op mijn vragen en nam mij bovendien alle werk uit handen, simpelweg door ook nog alles naar de huisadressen van onze medewerkers te versturen. Een prima samenwerking. Snelle levering en vlotte communicatie. Ik zal zeker weer aan Staat&Co denken als ik nog eens attenties nodig heb voor medewerkers en / of relaties.

• Bedrijfsnaam: N.v.t.

Netjes, snel en goed geholpen

Bij het zoeken naar rolmaten direct meerdere, duidelijke offertes gekregen. Goed geholpen en uiteindelijk snel in werking gezet.

• Communicatie
  • Bedrijfsnaam: Hemeco B.V.

Keurig tot in de puntjes geregeld!

De bestelling was zeer snel geregeld! Het ontwerp zag er super leuk uit! We kregen leuke reacties! Alles ging in goed overleg, gewoon top! Echt een aanrader!

• Bedrijfsnaam: Kennemer Praktijkschool

Fijne samenwerking

Bestellen gaat soepel evenals de communicatie. Denken mee en zijn flexibel.

• Bedrijfsnaam: Profound BV

vraag goed opgevolgd en netjes afgewerkt.

goed contact, duidelijke info. Order netjes afgewerkt.

• Bedrijfsnaam: Aeres Hogeschool

Toffe aanvullende ideeën

Ik had wat relatiegeschenken nodig voor de paardenbranche en eigenlijk dacht ik dat ik niet verder zou komen dan een hoevenkrabber. Toch maar gevraagd of Staat nog wat meer mogelijkheden had. En ze kwamen echt met hele leuke ideeën zoals bijvoorbeeld een thermometer. Daar had ik zelf nooit aan gedacht, maar dat is inderdaad iets wat elke paardenliefhebber op stal moet hebben liggen en wat leuk is om weg te geven in een goodiebag.

• Bedrijfsnaam: HELTIE horse

Professioneel en toegankelijk.

Mijn contactpersoon neemt de tijd voor je met altijd een toegankelijke en vriendelijke benadering.

• Bedrijfsnaam: Certe

Industrieweg 9

7944 HT Meppel

020 20 60 860

Over Staat & Co Businessgifts

Staat & Co Businessgifts, dé specialist in (duurzame) relatiegeschenken! Wij zijn specialist in relatiegeschenken, voor iedereen, in elke branche en voor elk marketingdoeleinde weten wij een passend (te personaliseren) premium of relatiegeschenk te vinden. Ook voor originele en duurzame geschenken zijn wij dé leverancier. Staat & Co Businessgifts is één van de oudste importeurs op het gebied van relatiegeschenken, reclame artikelen, premiums en andere promotionele artikelen. Omdat wij sinds 1947 actief op de markt zijn hebben wij veel ervaring en kennis in huis. Wij leveren vooral aan grote en middelgrote bedrijven.