Fijne en snelle verwerking van de bestelling, super!

Super, snel en professioneel

• Bedrijfsnaam: T-Mobile

snelle levering en goede kwaliteit

prima service

Prima service, proef exemplaar ontvangen die precies naar verwachting was. keurig.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Bedrijfsnaam: Espria Icare

produkt valt tegen

C-Secure aluminium RFID kaarthouder Artnr. 111482845439 Het is niet het produkt dat je in de winkels ziet. Je hebt 2 handen nodig, om de kaartjes eruit te krijgen. De veer in het produkt is niet soepel genoeg.

• Bestelgemak N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Bedrijfsnaam: N.v.t.

Fantastisch geregeld snel voor elkaar

• Bedrijfsnaam: Unica Fire Safety

Ben heel goed geholpen door de medewerkers van Staat & Co

Doordat men snel en persoonlijk reageert via de mail. Doordat ik op de hoogte werd gehouden. Doordat de levering op tijd kwam.

• Communicatie
  • Bedrijfsnaam: Friese Jongens B.V.

behulpzaam en klantvriendelijk

behulpzaam en klantvriendelijk

• Bedrijfsnaam: Airios

Goede klantenservice

Ze zijn goed bereikbaar, hebben een goede reactiesnelheid, leveren een goed product en goede nazorg.

• Bedrijfsnaam: N.v.t.

Product en service voldoen beiden ruim aan verwachtigen!

Bestelling van Solar Powerbanks vlot geleverd, na pro-actieve suggesties van Staat & Co. Powerbank is mooi vormgegeven en van solide qualiteit. Gravure idem.

• Bedrijfsnaam: NAM

Vlot, eenvoudig, goed

Goede producten, goede prijs, goede uitvoering, snel en simpel bestellen. Presentatie/zoeken producten op de website kan vlotter/eenvoudiger.

• Bedrijfsnaam: N.v.t.

Fast, experienced and super helpful team

Joey was very helpful with our quite last minute order. He provided all the necessary information and made sure our order was delivered on time. Great experience!

• Bedrijfsnaam: VSTEP Simulation

Prima service en leuke producten

Voor een beurs hadden wij op korte termijn een goedkope give-away nodig die ook nog origineel was. De keuze viel daarbij op een broodtrommeltje, voorzien van ons logo. De levering verliep snel en soepel.

• Bedrijfsnaam: Hoppmann

Prettig contact, snel schakelen en goed meegedacht

Ik wilde een product hebben dat niet in die vorm op de site aangeboden werd. Gelukkig dacht Staat & Co met me mee en kon ik zo precies bestellen wat ik voor ogen had.

leuk te vreden, op 1 ding na

heb alle hartjes uit de folie moeten halen, zodat mijn tekst goed zichbaar waren...…. mijn harten met de tekst. ik draag je een warm hart toe!

• Bedrijfsnaam: corpus care adrianne

Snelle communicatie en levering

Staat en Co was heel fijn om mee samen te werken. Ze reageren heel snel en zijn heel duidelijk en vriendelijk.

• Bedrijfsnaam: Gemeente Amsterdam

A very pleasant journey!

Of course we had a last-minute desire for materials for an event. With one phone call Staat & Co exactly knew what we were looking for and provided in minutes the options. The choices were made by us and within days we had the materials with logos and prints. Thank you!

• Bedrijfsnaam: Oracle Nederland

Door goed meedenken een mooi product tegen mooie prijs op tijd geleverd.

Het contact met Staat & Co heb ik als erg prettig ervaren. Er wordt meegedacht en dat resulteerde in een mooi product tegen een mooie prijs met een tijdige levering. De communicatie is correct en duidelijk. Kortom zeer tevreden over deze aankoop.

• Bedrijfsnaam: Vivera

Snel en vriendelijk geholpen

zie mijn zin

• Bedrijfsnaam: Waterschap Hunze en Aa’s

Prima.

Op tijd en erg mooi

• Communicatie

Goede producten en begeleiding bestelproces

Erg tevreden met de begeleiding tijdens het bestelproces, het resultaat van het bestelde product en de communicatie in het algemeen.

• Bedrijfsnaam: Berlage Lyceum

Goed bereikbaar, betrokken en meedenken.

Goed bereikbaar, betrokken en meedenken. Deze zaken heb ik als zeer positieve ervaren. En het resultaat was top!

Prima, meedenkend, goede service

Meedenkend, prima service

• Communicatie

Fijn bedrijf om mee te werken.

Ik ben altijd erg tevreden over de samenwerking met Staat en Co. Ze zijn helder over mogelijkheden, denken mee en zijn flexibel. Leveringen heb ik altijd op tijd binnen.

• Bedrijfsnaam: Rabobank Rijn en Veenstromen

Meedenken en snel handelen

Voor een opdrachtgever had ik moet spoed een flinke voorraad give-aways nodig. Dat is echt heel snel en goed opgepakt. Praktisch meegedacht en goed uitgevoerd.

• Bedrijfsnaam: Bureau Compas

Great & personal approach with large deliveries

- Partner with preparation of a full attendee package with various producers on Staat's end, including packing for us and flexibility with shipping to several different offices across Europe. - Delivery in time/1 day ahead of time, great customer service, proactive communication - Advise on materials to use in production, high quality look of products - Great response from the receivers of the package at the event - Overall, great cooperation and we will be surely looking forward to the future occasions, thank you!

Industrieweg 9

7944 HT Meppel

020 20 60 860

Over Staat & Co Businessgifts

Staat & Co Businessgifts, dé specialist in (duurzame) relatiegeschenken! Wij zijn specialist in relatiegeschenken, voor iedereen, in elke branche en voor elk marketingdoeleinde weten wij een passend (te personaliseren) premium of relatiegeschenk te vinden. Ook voor originele en duurzame geschenken zijn wij dé leverancier. Staat & Co Businessgifts is één van de oudste importeurs op het gebied van relatiegeschenken, reclame artikelen, premiums en andere promotionele artikelen. Omdat wij sinds 1947 actief op de markt zijn hebben wij veel ervaring en kennis in huis. Wij leveren vooral aan grote en middelgrote bedrijven.