4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij vestiging Purmerend mooie badkamertegels gekocht tegen een schappelijke prijs. Daarnaast een drain. Verkeerde maat drain gekocht, kon zonder probleem omruilen. Mooie lichte en ruime vestiging met uitgebreid aanbod en goede prijzen. Uitstekende service en telefonische bereikbaarheid en snelle levering. Een must visit voor de tegelzoeker.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben onze tegels bij Tegeloutlet besteld en zijn hier ontzettend goed geholpen. Heel vrijblijvend, meedenkend en gewoon superfijne kerel! Naast het diverse assortiment (elk soort tegel die je kunt bedenken wordt aangeboden) heeft de hulp van de verkoper ons toch wel de doorslag gegeven om hier onze tegels te bestellen. We zullen deze winkel zeker aanbevelen bij onze vrienden en kennissen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week, stad en land doorgereden om een vloertegel van 120x30 te kopen. Nergens was men bereid om mij te helpen, wat kan je ook verdienen aan één tegel ? Dan toch nog een laatste poging, mijn vrouw was het helemaal zat, bij de, voor mij onbekende tegeloutlet in Purmerend. Wat schetste onze verbazing, we kregen een geschikte tegel mee en, nog klantvriendelijker dan al de vorige tegelzaken, zelfs zonder te betalen. Dat is voor mij een tien met een griffel plus een hele warme douche.

• Advies N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen door Barry en Jack van tegeloutlet in Purmerend. Tijdens het aanschaffen van de tegels voor de badkamer het juiste advies. Komen hier zeker weer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldig, deskundig en snel geholpen in Purmerend. Ga hier zeker nog een keer terugkomen. En ja, ga ze ook aanbevelen binnen mijn netwerk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kwam een paar tegels te kort , en ze waren erg nog,o zegt de verkoper neem het hele doosje maar me, kosten niets, heb ik nog nooit meegemaakt, geweldig

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tegels zijn van top kwaliteit. Wil de behulpzame verkoper nog bedanken voor de super goede service !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super mooie tegels en super service! Ik had een extra tegel nodig en deze kreeg ik zonder kosten mee. Super!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We wonen in een oud pand, uit 1700. Alles loopt scheef....., echt scheef dus. We wilden qua uiterlijk een oude steen. Eentje die pas bij het pand. Bij Tegel outlet Joure zijn we erg goed geholpen door Jasien. Ook het enthousiasme en vriendelijkheid van Jasien zijn aanstekelijk. We hebben prachtige vloertegels gekocht met een dito resultaat. De tegels die we overhielden konden terug terugbracht worden. Ook dat is een mooie service. Kortom: ik kan Tegel Outlet Joure van Jasien absoluut aanbevelen. Groet, Jacques

• Ervaring met: Keukentegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij kwamen voor badkamer tegels en we zijn goed geholpen en ze dachten met ons mee wat ik ook belangrijk vind. Vriendelijke service en goede communicatie en dat allemaal voor een schappelijke prijs.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Woonkeuken laten tegelen, tegels bij outlet gekocht. Vriendelijke verkoper, kwam zelf met ideetjes en uiteindelijk voor goede prijs gekocht. Netjes op tijd geleverd en aanbevolen tegelzetters hebben vakkundig onze keuken betegeld. Zeer tevreden.

• Ervaring met: Keukentegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben geholpen door de verkoper van de outlet. De verkoper verstaat het vak van adviseren als geen ander. Rustig en kennis van zaken. Wij waren lang in de zaak en de verkoper deelde zelf zijn zelfgemaakte boterhammen met ons! Top winkel. En de tegels staan geweldig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snel geholpen, vriendelijke mensen, levering zoals afgesproken, kortom prima bedrijf.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorig jaar de badkamer gedaan, top geholpen door de verkoper. Laatst toilet betegeld bij familie, een tegel versneden, bij de verkoper een gratis tegel en een kop koffie gehaald. Altijd gezellig en zeer klantvriendelijk.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

geweldig geholpen door Jack, een echte vakman met veel inzicht en kennis. Tegels nodig. GA EERST naar de Tegeloutletnl. bij U in de buurt, u krijgt er beslist geen spijt van!

4 sterren: goede service, goed behandeld

De verkoper van Tegeloutlet Purmerend levert optimale service aan de klant en kwaliteit staat voorop.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn bezig met het betegelen van wanden in het toilet maar we hadden een verkeerde berekening gemaakt en kwamen twee tegels tekort. De medewerkers, filiaal Purmerend, Daan en Jack waren zeer behulpzaam. Zij gaven ons een heel nieuw pak mee (zonder betaling) zodat we wat reserve op voorraad zouden hebben. Wat een service! Wij zijn blij met tegeloutlet Purmerend en zeker met de mannen Daan en Jack! Als het toilet af is, zullen we de foto's delen ;-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

De verkoper heeft ons prima geadviseerd. En bezorgen in Haarlem geen probleem voor een goede prijs, Bedankt voor de humorvolle ontvangst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ondanks het feit dat ik een geleverde bestelling pas na enkele maanden om kwam ruilen, werd dit zonder problemen geregeld. Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen week bij Tegeloutlet geweest. Dit op aanraden van mijn zus die al eerder bij Tegel Outlet was geweest. De verkoper heeft ons super goed geholpen en alles werd netjes bezorgd. We hebben tegels gekocht voor ons appartement die we gaan verhuren. Voor ons volgende project gaan we zeker terug naar ze. Met 1 woord top.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

wij hebben hier van de week onze tegels gekocht voor onze badkamer en zijn dik tevreden hoe dit is verlopen. echt super service en super vriendelijk geholpen. TOP ERVARING!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tegels gekocht bij de vestiging Purmerend. Heel goed geholpen en ik kreeg achteraf de mogelijkheid om een doos terug te brengen. Prima service.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vaklui we hebben hier alles besteld voor de badkamer en de toiletten. Top service

• Ervaring met: Beton-look tegels

Goed geholpen. echte vakmensen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top service en heel vriendelijk

Flevostraat 66 B

1442PZ Purmerend

Over TegelOutlet Holland

Over Tegel Outlet Holland & PVC Vloeren in Huis! ✓ Een Tegel Outlet qua prijzen, niet qua assortiment! ✓ Alles op voorraad (GEEN partijhandel) ✓ A-kwaliteit vloeren voor bodemprijzen. ✓ Wij krijgen een 9.6 van onze klanten! ✓ Kom altijd naar onze showroom. Tegels en/of PVC online ziet er anders uit dan in het echt! Doe inspiratie op in onze grote vernieuwde showroom. NIEUW: PVC Vloeren in Huis! Prachtige hoog segment PVC vloeren voor de allerbeste prijs. Ruime keus en altijd heel veel op voorraad en/of zeer snel leverbaar. Bekijk deze vloeren in onze vernieuwde showroom.