4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige ervaring met de verkoper van de zaak (ik begreep een week later dat dit de zoon van de eigenaar is). Kundig, opgewekt, adviserend, open, kritisch en vooral dienstverlenend. Ik heb zelf vloertegels op een flinke toilet ombouw getegeld (2,5 m2). Dat is best een klus en de goede adviezen die ik heb gekregen hebben geholpen bij het prachtige resultaat.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben uitstekend geholpen door Jack, goed advies en er werd de tijd genomen om me van allerlei ideen te voorzien. Het is aan te bevelen om je benodigdheden hier te halen.

• Ervaring met: Toilettegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super geholpen bij tegeloutlet Purmerend. Fijne communicatie de mannen weten waar ze het over hebben !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en prettig tegels kopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig geholpen en kennis van zaken. TOP

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Top winkel. Klantvriendelijk en zeer behulpzaam.

• Ervaring met: Woonkamer tegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekende service. Komen er graag terug voor een volgend project.

• Ervaring met: Leisteen-look tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige kerel en snel geleverd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en leuk contact! Mooie producten voor goede prijs!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met tegeloutlet purmerend. Onverwachts moest ik eerder mijn tegels hebben voor de badkamer. De locatie was om 16:00 dicht op zaterdag. (Ik was te laat) Via app contact met manager (barry) snel bericht terug en zelfs op maandag terwijl ze gesloten waren toch mijn tegels op kunnen halen. Een collega, is speciaal smorgens naar purmerend gereden om mijn tegels te leveren! Super service noem ik dat! Nog steeds dankbaar hiervoor :) en vooral een prachtig resultaat behaald met deze tegels. Ze nemen de tijd om advies te geven en loopt de verbouwing uit dan is het geen probleem om de tegels daar te laten staan totdat je zover bent. Dat is relaxed een verbouwing in gaan :) Super service!

• Ervaring met: Wandtegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden zelf een idee van wat we ongeveer wilden hebben, maar met het advies van Jasien en het tonen van de tegels bij elkaar in de winkel waren we snel overtuigd en nu met het resultaat zijn we super blij

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren op zoek naar tegels voor onze nieuwe keuken, we hadden een bepaalde tegel in gedachte, maar helaas was deze er niet. Toch was er meer dan genoeg keuze waardoor we alsnog slaagde en mogelijk zelfs een mooier eindresultaat.

• Ervaring met: Wandtegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige product kennis en heerlijke koffie wat wil je nog meer jasien heeft ons uitstekend geholpen

4 sterren: goede service, goed behandeld

We werden geholpen op een vriendelijke manier. Kregen duidelijk antwoord op de vragen en konden op een gemakkelijke manier de te veel gekochte tegels terugbrengen. Ook de tips die er in Joure werden gegeven zorgen ervoor dat we uitermate tevreden zijn/

• Ervaring met: Toilettegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer goed geholpen bij tegeloutlet in Purmerend. Erg behulpzaam, en goede service. En natuurlijk hele mooie tegels voor een mooie prijs. Top, ga zo door !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Barry en Jack van Tegel Outlet Purmerend nemen de tijd om een goed plan met je op te stellen. Weten waar ze het over hebben en het eindresultaat is erg goed geworden. Wij kochten vloertegels, 3 d tegels en andere wandtegels.

Leuk geholpen ...prima tegels .....aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en snelle reacties, ook per mail. Behulpzaam. Prima assortiment, goede kwaliteit en service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super service, vriendelijk en klantgericht. Levering top op afgesproken tijdstip. Kundige chauffeur. Absoluut aanrader.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn op een zeer vriendelijk en enthousiast manier geholpen door Barry. Wij zijn zelfs twee keer wezen kijken in Purmerend. Om de juiste keuze te maken. En het ging allemaal op een ongedwongen manier. Een fijne winkel, om een mooie tegelvloer te kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettige hulp advies en service. erg vriendelijke man die gewoon normaal doet en je helpt. hij neemt ook de tijd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In een woord"goed geregeld"

👌🏻

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettige ontvangst, goede begeleiding en advies. En daarnaast veel keus. De verkoper was top. In een woord een dikke aanrader!!!!!!

• Ervaring met: Keukentegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder plezierige hulp en meedenken bij het uitzoeken van alle tegels( wand en vloer) voor mijn hele huis. Zeer prettige manier van communiceren. Vlotte service bij extra tegels leveren en terugnemen te veel tegels. Prima assortiment. Fantastisch eindresultaat! Ik kan ieder aanraden om zaken te doen met Jasien van tegeloutlet Joure.

Flevostraat 66 B

1442PZ Purmerend

Over TegelOutlet Holland

Over Tegel Outlet Holland & PVC Vloeren in Huis! ✓ Een Tegel Outlet qua prijzen, niet qua assortiment! ✓ Alles op voorraad (GEEN partijhandel) ✓ A-kwaliteit vloeren voor bodemprijzen. ✓ Wij krijgen een 9.6 van onze klanten! ✓ Kom altijd naar onze showroom. Tegels en/of PVC online ziet er anders uit dan in het echt! Doe inspiratie op in onze grote vernieuwde showroom. NIEUW: PVC Vloeren in Huis! Prachtige hoog segment PVC vloeren voor de allerbeste prijs. Ruime keus en altijd heel veel op voorraad en/of zeer snel leverbaar. Bekijk deze vloeren in onze vernieuwde showroom.