5 keer een 10 gegeven, Wij hebben vloertegels gekocht voor de gehele beneden verdieping en zijn er super blij mee. In de winkel nam men goed te tijd om precies aan onze wensen te voldoen. Ook de berekening van de materialen klopte precies zodat we geen materialen over hielden. De vloer hebben we op advies van Tegeloutlet Purmerend laten leggen door Jaap Jonk, ook al een schot in de roos. De keukenzetter die na het leggen van de vloer de keuken kwam plaatsen vertelde ons nog nooit zo een strakke en waterpas vloer te hebben gezien. Kortom een mooie en prijstechnisch goede kwaliteitsvloer die prima gelegd is. Tegeloutlet Purmerend dank jullie wel voor het advies, service en de mooie vloer waar wij nog jaren plezier van zullen hebben. Een aanrader voor iedereen.
aanvankelijk had ik enige terughoudendheid om binnen te stappen, de naam doet me denken aan partijenspul e.d., toch naar binnen gegaan en gekeken en om advies gevraagd. Wat een openbaring zoveel kennis en advies heb ik niet eerder meegemaakt. En de prijs? echt goedkoper dan de bouwmarkt. Mij zien ze daar vaker!!!!
Gewoon top. Vriendelijk, mee denken met de klant, en wat je niet gebruikt kan retour. Wij komen zeker terug.
Bedankt Barry, voor je geweldige, spontane en zeer vakkundige hulp. We hebben nu een badkamer waar we nog heel lang van zullen genieten. Echt een hele mooie ruimte geworden.
De eerste kennismaking in de winkel was meteen spontaan en gastvrij. Ik heb op mijn gemak het assortiment doorlopen en met vragen kwam een medewerker (in Joure) mij direct te hulp en gaf goede adviezen. Een prima koop gedaan naar ieders tevredenheid.
Op advies van mijn zwager in Schagen wezen kijken en daar heel goed geholpen en advies gekregen. We zijn erg blij met onze keuze om bij jullie de tegels voor badkamer en woonkamer te kopen. Topbedrijf met vriendelijk personeel
Tegel outlet Schagen. Bijzonder ervaren VAKMAN! Gewoon uitstekend, praktisch, sympathiek, meedenkend nee vooruit denkend! Vandaar dat het voor ons vanzelfsprekend was om de badkamertegels hier ook te kopen, gezellig bovendien !
Tegeloutlet Schagen, super geholpen en advies gekregen echt top!!! En zeker een aanrader!!
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Veel in voorraad en netjes geholpen. Overgebleven tegels in gesloten verpakking kunnen gewoon terug. Ondanks dat het een Outlet heet ook veel normale voorraad.
Je wordt er heel goed geholpen !
Prima geholpen
Goed en eerlijk advies! Ook een gezellige winkel :) koffie staat altijd klaar! Wij komen hier zeker weer als we weer nieuwe tegels nodig hebben! We raden deze zaak ook zeker aan, aan iedereen die op zoek is naar leuke betaalbare tegels.
Heel persoonlijk en professioneel. Weet waar je aan toe bent en goed advies
Sympathieke benadering. Vakkennis. Prijs/kwaliteit lijkt me o.k. De bestelde tegels komen pas over 4 maanden. dus dan geeft ik wel weer bericht.
Prettige winkel, overzichtelijk ingedeeld en ben perfect geholpen. Goeie prijs kwaliteit verhouding en mooie moderne tegels.
Zeer goed geholpen. Prima advies en meedenkend. Top
Super vriendelijk geholpen en goed geadviseerd echt een aanrader.
Vriendelijke ontspannen service. Ze denken echt met je mee, zien het voor zich en geven ook aan als iets anders of beter kan. Heel casual en topkwaliteit tegels! De prijs is ook zeer aantrekkelijk, zeker voor de tegels die ik er heb gehaald! Vergeet Gamma en de rest...tegel outlet is mijn nummer 1!
We mochten een aantal tegels meenemen zodat we thuis rustig konden bekijken welke we wilde hebben, dit is zeer prettig bij een grote aankoop. Er was bij levering een pak kapotte tegels, dit is heel snel opgelost, 1 belletje en een paar dagen later konden we het pak ophalen. Vriendelijk personeel.
Wij zijn geholpen bij Tegeloutlet Purmerend bij Barry, spontane kerel die overal over kunt vertellen en goeie smaak heeft van combinatie met tegels. Wij hebben daar laminaathoutlook vloertegels gekocht en tegels voor de wc beneden en sanitair voor de wc helemaal top beter als Sanidump. We raden mensen ook aan om naar deze zaak en naar Barry te vragen omdat je echt elke keer weer klantvriendelijk wat zo hoort word behandeld.
Toptent Tegeloutlet Schagen
Professioneel en klantgericht wat je van een bedrijf mag verwachten. Koffie staat klaar en genoeg keuze voor de klant. Tot de volgende keer. groetje Marcel
Prima geholpen alles wat over was mocht terug zelf na een jaar na data nog.
Flevostraat 66 B
1442PZ Purmerend
Over Tegel Outlet Holland & PVC Vloeren in Huis! ✓ Een Tegel Outlet qua prijzen, niet qua assortiment! ✓ Alles op voorraad (GEEN partijhandel) ✓ A-kwaliteit vloeren voor bodemprijzen. ✓ Wij krijgen een 9.6 van onze klanten! ✓ Kom altijd naar onze showroom. Tegels en/of PVC online ziet er anders uit dan in het echt! Doe inspiratie op in onze grote vernieuwde showroom. NIEUW: PVC Vloeren in Huis! Prachtige hoog segment PVC vloeren voor de allerbeste prijs. Ruime keus en altijd heel veel op voorraad en/of zeer snel leverbaar. Bekijk deze vloeren in onze vernieuwde showroom.