Super geholpen, zowel door Jack als door Barry.
Zeer goede ervaring met de Tegeloutlet in Purmerend. Ze denken goed/creatief mee en leveren hierdoor maatwerk. En ze hebben bovendien een goede prijs- kwaliteit verhouding.
Vanmiddag bij de tegeloutlet in Purmerend geweest voor nieuwe badkamertegels. We zijn uitstekend geholpen en geadviseerd door Jack! We hebben mooie tegels gekocht die we meteen mee konden mee nemen, zodat de tegelzetter er meteen mee aan de slag kon! In een woord super!
Gewoon een super goede zaak met top personeel. Zijn meedenkend, vriendelijk en de service is uitstekend. Wij zijn echt heel erg tevreden over onze keramische vloertegel. Mochten we in de toekomst weer tegels nodig hebben komen we zeker terug en zullen jullie ook zeker aan andere aanbevelen!! Bedankt voor alles en ook zeker voor de lekkere koffie.
Bij de zaak in Purmerend geweest, fijne hulp!! Er wordt altijd een bakkie thee of koffie aangeboden, vriendelijk hulp en advies aangeboden. Mocht wat tegels meenemen om thuis te proberen, geen enkel probleem! Alles wordt apart gezet als je dit vraagt, nergens wordt moeilijk over gedaan. Top service!! Zeker een aanrader. En dat voor deze prijzen!
Ruime keus, goed advies , en zaak die met je mee denkt
Hartelijk ontvangst met een lekker kopje koffie/thee.Waarna je keuze hebt uit een mooi assortiment aan tegels. Goed advies van Jack en een betaalbare prijs. Kortom je verlaat blij de winkel.
Wij hebben ervaring met Tegel outlet Holland, filiaal Purmerend. Barry en Jack hebben ons heel goed geholpen en advies gegeven. Filiaal is alle dagen open en heeft hele leuke voorbeelden in de winkel van tegelwerk!
Ben in Purmerend geweest, Erg goed geholpen. Goed advies, eerst een badkamer gekocht toen een keuken en toilet. Lekkere koffie en aardige mensen !
Goed geholpen in Purmerend. Goed advies en achteraf bijbestellen was geen probleem. Prijs/kwaliteit een 7. Afgelopen periode veel winkels afgestruind. Sommige (bijkomende benodigde) materialen elders goedkoper, maar het was gemakkelijk om alles bij een leverancier te bestellen.
Top!!! Goed persoonlijk, professioneel advies! Prima service! Kortom: een aanrader als je tegels nodig hebt!!!
We hadden vloertegels nodig voor onze woonkamer . We zijn erg goed geholpen door 2 kanjers uit tegeloutlet Purmerend ! De service , enthousjasme en vriendelijkheid zijn super. Ze hebben alles snel en efficient geregeld . Dank jullie wel Koen en Jack!! Jullie krijgen van mij allebei een 10!!!
Wij verder erg goed en professioneel geholpen Namen de tijd en waren zeer vriendelijk
Wij kwamen ons alleen maar oriënteren in Purmerend. We zagen een mooie tegel maar wisten niet zeker of die bij ons interieur zou passen. We mochten gewoon een tegel meenemen om thuis te bekijken of het paste. Top-service ! Als deze tegel het wordt gaan we hem zeker hier kopen.
ik was heerlijk snel klaar, tegels lagen duidelijk uitgestald, waardoor de keuze snel gemaakt was. Daarbij hulp van Jack, want als echt vrouw, wist ik niet hoeveel ik nodig had ;)
Voor deze beoordeling ga ik even zitten! Wat een topwinkel! Na de nodige omzwervingen kwamen we op advies van iemand bij de Tegeloutlet terecht. We kwamen aan met het idee dat het ook hier wel weer niet zou lukken, maar binnen de kortste keren liepen we ontzettend blij weer naar buiten: helemaal geslaagd voor badkamer én toilet. En dat voor een erg schappelijke prijs! Jack kon ons erg goed adviseren! Zeer beleefd, enorm behulpzaam en met ruimte voor een lach werden we erg goed geholpen! Waar we bij andere firma's erg moe werden van de zogenaamde 'upselling' en het pushen, was Jack serieus met ons mee aan het denken, echt een topper! Inmiddels is ook mijn vader op ons advies hier geslaagd en ook hij was meer dan tevreden! Dankjulliewel!!
Het assortiment is zeer uitgebreid.De service is uitstekend. We zijn perfect geholpen. Wanneer we de volgende fase van onze verbouwing ingaan zullen we hier zeker terug komen!
Onze badkamertegels, vloertegels hal en tegels toilet komen hier vandaan. Erg goede service en kennis over de producten. Vriendelijk geholpen en alles voor een leuke prijs.
een winkel met een zeer ruime keuze aan tegels en ideeen. de hulp en kennis van de mannen is zeer waardevol. Ik ben zeer goed geholpen tijdens het uitzoeken. de hulp van de verkoper nadien was ook erg fijn! een rader voor iedereen die opzoek naar een goede en betaalbare tegelwinkel!
De verkopers geven prima advies, zijn enthousiast en zeer klantvriendelijk
Tegels voor de keuken gekocht bij de tegeloutlet. We werden zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. De keus was groot en uiteindelijk zijn we zeer goed geslaagd. De tegeloutlet is een aanrader. De koffie is er bovendien ook nog goed. Een aanrader.
Onwijs goed geholpen, deskundig en professioneel. Er werd tijd genomen voor de juiste uitleg en op al mijn vragen. Ik raad tegeloutlet zeker aan bij mijn sociaal netwerk
Allebei toffe gasten, gastvrij, enthousiast en deskundig. Dus tegels nodig? Naar deze outlet!!
Super klantvriendelijk.....goeie adviezen en super geholpen. Dank je wel!!! Een echt aanrader!!
Ontzettend goede service en mooie producten. Het was zelfs voor de kinderen een leuke ervaring om hier tegels uit te zoeken.
Flevostraat 66 B
1442PZ Purmerend
Over Tegel Outlet Holland & PVC Vloeren in Huis! ✓ Een Tegel Outlet qua prijzen, niet qua assortiment! ✓ Alles op voorraad (GEEN partijhandel) ✓ A-kwaliteit vloeren voor bodemprijzen. ✓ Wij krijgen een 9.6 van onze klanten! ✓ Kom altijd naar onze showroom. Tegels en/of PVC online ziet er anders uit dan in het echt! Doe inspiratie op in onze grote vernieuwde showroom. NIEUW: PVC Vloeren in Huis! Prachtige hoog segment PVC vloeren voor de allerbeste prijs. Ruime keus en altijd heel veel op voorraad en/of zeer snel leverbaar. Bekijk deze vloeren in onze vernieuwde showroom.