4 sterren: goede service, goed behandeld

Gister tegels tekort dus de verkoper heeft ze meteen besteld. Vanmorgen waren ze er al. Deze verkoper is echt een topper! Zeer klantvriendelijk, weet waar hij het over heeft en zelfs een luisterend oor als je even moet wachten. Top zaak! Gr Wendy

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De verkopers van tegeloutlet hebben ons perfect geholpen met een glimlach ,goed advies , kopje koffie en goed met ons mee gedacht over wat voor een tegels en meubilair voor de badkamer wij moesten kiezen. Echt helemaal top. En niet onbelangrijk de prijs is ook geweldig. Ik zou hun zeker aanbevelen bij familie vrienden en kennissen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Doorverwezen door een familielid naar de Tegel Outlet. Snel en vakkundig geholpen door de eigenaar. Tegels waren op voorraad, en konden we direct meenemen. Van A tot Z alles in huis, zodat we direct aan de slag konden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn goed geholpen door de verkopers. De service was erg prettig en vriendelijk. We zijn ook lekker verwend met koffie tussen door. Dank jullie wel !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super service! Verkoper geeft goed advies, prijs kwaliteit is fantastisch. Nog een pluspunt ze kwamen mijn tegels bregen tot aan de deur!! Zeker een aanrader om eens iets te kopen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige week bij Tegeloutlet Holland geweest voor een nieuwe badkamer. Gelijk in 1 keer geslaagd! Mooi assortiment en een goede verkoper die snapt wat we willen. Zeker een aanrader om daar iets te kopen!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hadden al tegels besteld bij een andere tegelhandel. Bij toeval reden we hier langs en vonden de keuze beter dan vorig adres. Ook het ontvangst, gezellig een bakkie thee en koffie ervaren wij als prettig. Kortom, onze andere tegels afbesteld en hier de tegels meegenomen.

• Ervaring met: Beton-look tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerst heel vriendelijk te woord gestaan op zondag, vervolgens op donderdag terug gekomen om super verder geholpen te worden. Grote persoonlijke service en de verkoper heeft zelfs 's avonds in zijn vrije tijd nog een berekening gemaakt om ervoor te zorgen dat de bestelling vrijdag ochtend eruit kon. top service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij Tegeltoutlet geweest, mooie tegels uitgezocht en prima geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De verkoper heeft mij prima advies gegeven.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al onze tegels en sanitair hier,voor toilet badkamer en hal. Prijs kwaliteit verhouding gewoon goed,zal dit bedrijf zeker aanbevelen,verkoper is vriendelijk en weet waar hij over praat.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Badkamer en toilet gekocht bij tegeloutlet ,prima advies en uitgebreid alles besproken. de verkoper neemt alle tijd en legt alles perfect uit,super

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super geholpen door de verkoper! Eindeloos lopen twijfel en winkels in en winkels uit maar eindelijk gevonden wat ik wou én binnen het budget!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vriendelijk geholpen door de verkoper! Gaf ons advies waar we zelf niet aan gedacht hadden. ...en mochten tegeltjes meenemen om thuis thuis te kijken..

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tip gekregen van familie over Tegeloutlet. Op 'n zondagochtend naartoe gegaan, grote voorraad, veel keuze. Snelle en correcte levering. Vriendelijk te woord gestaan door de mannen :-)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima advies van Ken en een ruime keuze in de winkel. Doet ook zijn best om een tegelzetter vanuit zijn netwerk te koppelen aan de klant om ook het leggen gedaan te krijgen bij de klant als men dat wil. In mijn geval is dat nog niet gelukt, door de gekte op de markt van de bouwvakkers lijkt mijn kleine klusje niet zo gewenst momenteel.

• Ervaring met: Keukentegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben vloertegels voor de hele benedenverdieping gekocht, vloertegels voor de badkamer en betegeling voor de toiletruimte. Wij zijn zeer tevreden over de aandacht die aan ons is besteed en de adviezen die wij van de verkoper hebben gekregen. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk. En de koffie staat niet klaar maar wordt ter plekke vers gezet!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik was op zoek naar een mooie houtlooktegel. Bij Tegeloutlet genoeg keus. Een super goed advies gekregen. Ontzettend goede service. Ik raad het iedereen aan.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mooie tegels, voor een goede prijs. Vriendelijk en meedenkend geholpen.

• Ervaring met: Badkamertegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er wordt goed meegedacht over tegelkeuze, erg klantvriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

complimenten aan de heren in Purmerend

• Ervaring met: Badkamertegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige tegels gevonden voor onze toilet. Bij het berekenen van de totaal prijs viel onze mond open. We waren nog geen 300 euro kwijt en hebben dan een zeer originele tegel voor de achterwand en een mooie grijstint voor de zijwanden. En.....het werd door de verkoper in onze auto gelegd! Super!

• Ervaring met: Toilettegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn geholpen door de verkoper. Hij heeft ons prettig geholpen en denkt mee. Niets is teveel ondanks we meerdere keren terug zijn geweest met vragen, die worden elke keer weer goed beantwoord. Koffie of thee wordt altijd aangeboden.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kom naar Tegel Outlet Purmerend ! Genoeg keuze en zeer klantvriendelijk... Je wordt snel geholpen en goed te woord gestaan.

• Ervaring met: Toilettegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben bij Tegeloutlet Purmerend geweest. De ontvangst was meteen zeer klantvriendelijk: koffie werd direct aangeboden door de verkoper en hij bood zelfs dropjes aan! Na professioneel advies vonden wij direct waarnaar wij op zoek waren! Kochten onze gewenste tegelvloer maar kwamen helaas 1 tegel tekort. Deze kregen wij van de verkoper gratis mee!! Kortom, deze zaak heeft een geweldige collectie tegels en de klantvriendelijkheid en professionaliteit kan niet beter! Dank nogmaals voor de fijne medewerking!

Flevostraat 66 B

1442PZ Purmerend

Over TegelOutlet Holland

Over Tegel Outlet Holland & PVC Vloeren in Huis! ✓ Een Tegel Outlet qua prijzen, niet qua assortiment! ✓ Alles op voorraad (GEEN partijhandel) ✓ A-kwaliteit vloeren voor bodemprijzen. ✓ Wij krijgen een 9.6 van onze klanten! ✓ Kom altijd naar onze showroom. Tegels en/of PVC online ziet er anders uit dan in het echt! Doe inspiratie op in onze grote vernieuwde showroom. NIEUW: PVC Vloeren in Huis! Prachtige hoog segment PVC vloeren voor de allerbeste prijs. Ruime keus en altijd heel veel op voorraad en/of zeer snel leverbaar. Bekijk deze vloeren in onze vernieuwde showroom.