5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Badkamertegels uitgezocht, waarbij we goed werden geholpen en veel bruikbare tips kregen. De tegels waren op tijd binnen. We kwamen uiteindelijk 1 tegel te kort en aangezien er nogal haast bij zat en wij overdag werken, waren ze zo lief om de tegel buiten klaar te zetten, zodat we deze 's avonds na sluitingstijd konden ophalen en de verbouwing geen vertraging opliep.

4 sterren: goede service, goed behandeld

zal je altijd zien ,kom je twee tegels te kort. en dan maar hopen dat dezelfde tegel nog te krijgen is. Ja hoor geen probleem; neem maar mee geheel gratis.Is dat geen klasse!!

• Ervaring met: Toilettegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een gastvrije mensen zijn dit ,echt zo geweldig geholpen en een perfecte oplossing voor ons probleem wat wij hadden ,en is opgelost Toppers zijn het jongens bedankt voor jullie service ga zo door πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»

• Assortiment N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Ervaring met: Lijmen en Voeg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bij de heren in Purmerend geweest... gastvrije ontvangst, heerlijke koffie ! optimale overzicht van wat de winkel te bieden heeft. Als je binnenkomt wordt je meteen gezien...!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn in veel winkels geweest, mijn vrouw gaat niet over een nacht ijs! Toen wij binnenkwamen in Purmerend, was het eigenlijk meteen duidelijk, groot assortiment en meteen de juiste sfeer. De cappuccino werd meteen aangeboden en was goed. Wij zijn ongelofelijk goed geslaagt voor de woonkamervloer, volgend jaar doen wij de badkemp en ook die halen wij 100% bij Tegel Outlet Purmerend. Service en keuze is erg groot.

• Ervaring met: Woonkamer tegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Supergoed geholpen door de jongens in Purmerend! Erg blij met de tegels en het was zelfs gezellig met een kop koffie. Top service!

• Ervaring met: Natuursteen-look tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel hartelijk en vriendelijk ontvangen door de verkopers. Er werdt direct koffie aangeboden, vervolgen zijn wij zeer vriendelijk en eerlijk geholpen. De verkoper heeft zijn eerlijke mening gegeven over een tegel dat veel beter past bij onze wensen. Heel erg bedankt heren!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel klantvriendelijk personeel, leuk praatje en goed advies. Goed assortiment. Een aanrader voor iedereen die tegels zoekt.

• Ervaring met: Keramische tegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We waren op zoek naar goede vloertegels voor een hal en kantine. Eerst in Amsterdam geweest, maar de volgende dag naar Purmerend. Dat was een hele verbetering. Geen receptie en 5 verkopers. Maar wel leuke ongedwongen ontvangst door Jack en vervolgens deskundig advies. Samen even de tegels doorgenomen die voor ons mogelijk van toepassing waren. En het belangrijkste, voor ons de beste tegels gevonden met een mooie uitstraling voor een hele goede prijs. We zijn er heel blij mee, en als we weer tegels nodig hebben gaan we zeker terug naar Tegel Outlet Purmerend.

• Ervaring met: Vloertegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In Purmerend geweest bij de mannen. Directe hulp, goede advisering. Zelfs met koffie en gebak !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Supergoed geholpen bij onze zoektocht naar een woonkamervloer. Mooi assortiment. Goede bruikbare adviezen gekregen, ook om onnodige kosten te voorkomen. Niks was een probleem: we hebben tegels naar buiten versleept om de kleuren goed te vergelijken bij daglicht (en hierdoor de halve winkelopstelling door elkaar gehaald), tegels mee naar huis genomen. Wat wij als heel prettig ervaren hebben is de no nonsense mentaliteit van de verkopers en het feit dat ze geen agressieve verkoop doen. Mensen die plezier hebben in wat ze doen. Een aanrader!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben super goed en enthousiast geadviseerd bij de tegel outlet, ik kom hier zeker weer eens terug als ik mijn toilet ga verbouwen. Ga zo door!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In Purmerend geweest, goed geholpen.. Bedankt !!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nadat we veel te snel een beslissing genomen hadden voor een partij tegels, konden we die zonder problemen terugbrengen. Het geld stond 24 uur later weer op de rekening. Klasse gedaan en een dikke 10 voor klantvriendelijkheid!

• Ervaring met: Toilettegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In Purmerend geweest, vakkundig geholpen door de verkopers. bedankt heren !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben perfect geholpen met het uitzoeken en vinden van de juiste tegels voor op mijn vloer. De verkoper wist veel te vertellen over de qualiteit van de tegels, hoe ik mijn vloer het beste kan leggen en hoe het in zijn werking gaat. Ik raad Tegel Outlet Holland zeker aan !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bediening zeer klantvriendelijk en deskundig in Purmerend.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tegels gekocht voor in de keuken, goed geholpen door de verkopers. De koffie was erg lekker ! Bedankt heren !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een TOP zaak en wat een TOP jongens, ze denken met je mee, geven je goed advies en de prijzen zijn ook nog eens TOP, echt Tegeloutlet Purmerend wil ik van harte aanbevelen. En... dan hebben ze ook nog eens heerlijke koffie!!!!

• Ervaring met: Wandtegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In purmerend geweest, behulpzame, communicatieve en vriendelijke top medewerkers !

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed geholpen door de verkopers in de winkel! Super top gedaan mannen, zie jullie snel weer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Was een zeer aangenaam bezoek! Goed geholpen door de heren, verder goed advies gehad waar ik zeker wat mee kan. Ps: lekker koffie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Groot assortiment en heel goed geholpen. Wie besluit om tegels aan te schaffen raad ik aan om zeker naar tegel outlet te gaan voor goed advies en ruime keus aan tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de jongens geweest in Purmerend. Kennis van alle materialen en goed geholpen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In Purmerend geweest, goed geholpen, veel humor in de zaak. Zeer tevreden klant !

Flevostraat 66 B

1442PZ Purmerend

Over TegelOutlet Holland

Over Tegel Outlet Holland & PVC Vloeren in Huis! βœ“ Een Tegel Outlet qua prijzen, niet qua assortiment! βœ“ Alles op voorraad (GEEN partijhandel) βœ“ A-kwaliteit vloeren voor bodemprijzen. βœ“ Wij krijgen een 9.6 van onze klanten! βœ“ Kom altijd naar onze showroom. Tegels en/of PVC online ziet er anders uit dan in het echt! Doe inspiratie op in onze grote vernieuwde showroom. NIEUW: PVC Vloeren in Huis! Prachtige hoog segment PVC vloeren voor de allerbeste prijs. Ruime keus en altijd heel veel op voorraad en/of zeer snel leverbaar. Bekijk deze vloeren in onze vernieuwde showroom.