5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Bedankt voor jullie hulp bij het vinden van vervangende tegels voor de keuken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben een goede ervaring met de verkopre super enthousiaste vrolijk en zeer spontane jongen. Helpt je goed met keuzes te maken voor geschikte badkamer te creëren. En dat onder genot van een kopje koffie. Van ons krijg je een dikke 10 +++++. Groetjes fam rientsma

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In purmerend geweest, super geholpen door de verkoper ! Hij hielp zelfs met tillen !! Bedank !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service, leggen zelfs de tegels voor je in de auto. Top geholpen door Jack!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Veel verstand van zaken en zijn bereid om je zo goed al lang mogelijk te helpen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie zaak, goeie service. Erg blij met de tegels niet al te duur maar wel top kwaliteit AANRADER

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vorige maand in het filiaal Purmerend fantastisch geholpen door Jack. Onthaalt met een warme bak koffie en een goed advies. Uit eindelijk mijn woning ingericht met de prachtige 60x60 beton look tegels! Top service, ik kom zeker terug!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer ruime keuze aan kwaliteit tegels en materialen. Snelle levering. En geholpen door mensen met verstand van zaken, dat merk je snel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wederom weer top geholpen door Jack ! Een zeer enthousiaste jongen en goede verkoper. Wij kwamen binnen om te kijken en uiteindelijk gingen wij naar huis met een Pre order van onze nieuwe woonkamer vloer. Klasse Jack, heel erg bedankt! Namens mij en mijn vrouw.

• Ervaring met: Vloertegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

heel goed geholpen door Jack en Barry top service, heel erg bedankt !

• Ervaring met: Wandtegels

Jack Van Den Berg

• Ervaring met: Woonkamer tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super TOP geholpen door Jack, Koen en Barry! Goed advies gekregen, de mannen hebben ook echt verstand van zaken. Ze hebben zelfs de tegels in de auto geladen. Bedankt. WIJ RADEN JULLIE BIJ IEDEREEN AAN!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn naar Tegel Outlet Purmerend gereden, daar hebben wij gevonden wat wij zochten en zelfs een kopje thee met koek aangeboden gekregen ! Bedankt !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed geholpen en hele mooie tegels heel blij mee

• Ervaring met: Houttegels / Keramisch parket

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima zaak, fijn en correct geholpen en meegedacht aan de juiste oplossing! Ook maatvaste tegels ontvangen, zeker bij de grote tegels van essentieel belang voor een mooi en strak resultaat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gezellige winkel, veel keus en lekker vlot en vakkundig geholpen. Blij met onze portugese tegels:)

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Speciaal vanuit Amsterdam naar Tegeloutlet gereden, daar zijn wij naar tervredenheid geholpen door de verkopers.... bedankt heren ! Tot de volgende keer !

4 sterren: goede service, goed behandeld

De verkoper heeft ons fijn geholpen, zelfs de tegels in de auto gelegd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In de jacht naar nieuwe badkamertegels werd ik door een collega op de tegeloutlet in Purmerend gewezen. Bij aankomst hier warm ontvangen met een bak koffie, toen ik mijn wensen had uitgelegd hebben ze netjes de tijd genomen met het berekenen van de benodigde hoeveelheid tegels. Bij afhalen van de tegels hebben ze mij geholpen met inladen van de tegels. Bedankt voor de goede service en zeker tot een volgende keer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de Tegel outlet geweest, voor de tweede keer hebben we bij hen tegels gekocht, goed geholpen en blij met de tegels top!

2 sterren: slechter dan verwacht

Bij binnenkomst werden wij niet begroet. De heren waren in gesprek met anderen, dus dat is te begrijpen. Er waren op dat moment vier klanten in de winkel. Twee werden geholpen, twee nog niet (wij waren hier een van). Na verloop van tijd verlieten de geholpen klanten de winkel. Hierop besloot een van de verkopers de nog niet geholpen klanten (niet ons), te benaderen en vroegen zij of ze wat wilden drinken. Ik liep onderhand nogmaals een rondje. Vervolgens verdween ook die klant en waren wij nog de enige klanten over. En ook toen ben ik niet aangesproken! Kortom: Ik denk dat ik eruit zag als iemand zonder geld, aangezien ik volledig onbelangrijk leek. Ik laat mijn 147 m2 appartement dan maar door iemand anders betegelen. Iemand die niet alleen "doei" zegt wanneer ik de zaak verlaat.

• Advies N.v.t.
  • Ervaring met: Vloertegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij zijn voor de tweede keer bij de tegeloutlet geweest en wederom super geholpen door Jack. goed advies en riendelijk

• Ervaring met: Wandtegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

In filiaal Purmerend Spontaan geholpen door de verkopers. Goed advies, prettig geholpen ze maken echt tijd voor je vrij en geven goed advies. Ook hebben we samen gelachen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de 2e keer zijn we hier en weer fantastisch geholpen. Goed advies en een mooi assortiment. Thanks Guy’s

Flevostraat 66 B

1442PZ Purmerend

Over TegelOutlet Holland

Over Tegel Outlet Holland & PVC Vloeren in Huis! ✓ Een Tegel Outlet qua prijzen, niet qua assortiment! ✓ Alles op voorraad (GEEN partijhandel) ✓ A-kwaliteit vloeren voor bodemprijzen. ✓ Wij krijgen een 9.6 van onze klanten! ✓ Kom altijd naar onze showroom. Tegels en/of PVC online ziet er anders uit dan in het echt! Doe inspiratie op in onze grote vernieuwde showroom. NIEUW: PVC Vloeren in Huis! Prachtige hoog segment PVC vloeren voor de allerbeste prijs. Ruime keus en altijd heel veel op voorraad en/of zeer snel leverbaar. Bekijk deze vloeren in onze vernieuwde showroom.