4 sterren: goede service, goed behandeld

De verkopers hebben ons goed geholpen, we kwamen wat tegels te kort we konden de resterende tegels binnen 1 werkdag ophalen. Heel fijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen door de verkopers. Personeel komt professioneel, vriendelijk en zeer behulpzaam over. Wij zijn dan ook tevreden met de aankopen huiswaarts gekeerd. Top mannen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn super goed geholpen door de verkoper! Enthousiast, meedenken en nog de tegels in de bus geladen. Super service!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De verkopers hebben ons zeer netjes en fijn te woord gestaan. Vanaf het eerste moment ons de ruimte gegeven om tegels mee te nemen en te vergelijken in onze woning. Wij hebben hier na een keuze kunnen maken mede dankzij deze toppers. Fijne ervaring gehad en zal hun zeker aanraden bij vrienden!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed geholpen door de verkopers, zeer goed advies hoe we zelf zo goed mogelijk ons nieuwe tegelvloer in onze hal konden leggen. Mooie producten en eerlijk advies. En ook voor een goede prijs.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super vriendelijk personeel vanaf het begin tot eind goed geholpen en super service ! Bedankt voor het wisselen van de stukke tegels !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor de 2e keer super geholpen. Er wordt met veel enthousiasme goed met je meegedacht voorzien van allerlei tips. Verder prettige winkel in Purmerend met ruime keuze houtlooktegels.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij kwamen 1 tegel tekort. We zijn naar tegeloutlet Purmerend gereden en daar werden wij supergoed tegemoet gekomen door de verkopers..... We hebben van hun de missende tegel meegekregen! Helemaal top en geweldig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Groot assortiment. Ook veel tegels die je niet overal tegenkomt. Vriendelijk geholpen door de verkopers. Goed geslaagd voor tegels achter de open haard. En voor de badkamer. Ook goed adres voor kit en lijm van Coba.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk en netjes geholpen door de verkopers. Bedankt jongens!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed geholpen door Barry Goed uitgelegd wat ik nodig had en neemt de tijd voor je....top

• Ervaring met: Lijmen en Voeg

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd geholpen door Jack en perfect geholpen! Hij denkt met je mee en biedt je koffie aan! Ik had een probleem met de maat van tegels maar hij had de perfecte tegel voor een schappelijke prijs. Helemaal top!!!

• Ervaring met: Houttegels / Keramisch parket

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door lekkage achter de muur in het toilet zijn er tegels gesneuveld en ik had geen reserve meer. Ik had deze mooie tegels 4 jaar geleden gekocht en hoopte dat ze misschien nog een paar tegels voor mij hadden. Ik was blij verrast dat ze nog in de verkoop waren en ik kreeg gratis een paar tegels mee, wat een service !!

Filiaal Purmerend: Veel keuze, verkopers top. Prima service

• Ervaring met: Toilettegels

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima winkel, duidelijk verhaal en behulpzaam. Bedankt heren en tot een volgende keer!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In Purmerend geweest. Mooie, nette winkel. Erg goed geholpen. Enthousiaste medewerker waarvan wij goed gerichte adviezen hebben gekregen. Prachtige tegels uitgekozen. Ik beveel het zeker aan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super goed geholpen door Jack. Tegel even mee gekregen om thuis te kijken hoe het stond. Maar heeft ook heel goed advies gegeven en denkt echt met je mee. Dus bij deze, Jack hartelijk bedankt. Peter en José

• Ervaring met: Beton-look tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super goed geholpen, ondanks het met de tegels niet helemaal mee zat hebben we nu een hele mooie toilet!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik werk heel vaak met de tegels van tegeloutlet purmerend en het zijn hele goede tegels van a kwaliteit voor bodum prijzen en ze zijn heel klant vriendelijk en service ook perfect

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In de winkel zeer vriendelijk en deskundig geholpen. De prijzen zijn vergeleken met andere grote tegelwinkels zeer concurrerend. Het grote voordeel van de winkel is dat er sprake is van veel inval van daglicht zodat je een vrij getrouw beeld krijgt hoe de tegel er ook in de thuis situatie uit zal gaan zien. Mijn advies is om zeker deze winkel te bezoeken gezien het mooie en zeer grote assortiment!

• Ervaring met: Houttegels / Keramisch parket

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vandaag in Purmerend geweldig geholpen door de medewerkers. Twee geweldig enthousiaste verkopers. Goeie adviezen gekregen en tenslotte tegels gekocht. Helemaal top. Mannen bedankt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was erg doeltreffend en prettig toen wij geholpen werden door Barry in Purmerend. Door goed meedenken kwamen wij uit op een prachtige deal.

• Assortiment N.v.t.
  • Ervaring met: Natuursteen-look tegels

4 sterren: goede service, goed behandeld

De jongens van de Tegelhandel in Purmerend zijn 2 ontzettend ambitieuze jongens die je graag willen helpen en met goede adviezen komen! Ze nemen de tijd en zijn heel gastvrij.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ben gisteren deskundig geadviseerd en goed geholpen waarvoor dank! Purvlek compleet verdwenen, echt top!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een zeer persoonlijke behandeling en probleemoplossend meedenken van de heren van Tegeloutlet. Wij moesten een keukenvloer leggen op een zeer slechte ondergrond, dus het was geen standaardsituatie. De hulp van de winkel heeft ons er doorheen geholpen; ook het advies van een bekwame tegelzetter was fijn: keurig en snel gedaan. Dank!

• Ervaring met: Beton-look tegels

Flevostraat 66 B

1442PZ Purmerend

Over TegelOutlet Holland

Over Tegel Outlet Holland & PVC Vloeren in Huis! ✓ Een Tegel Outlet qua prijzen, niet qua assortiment! ✓ Alles op voorraad (GEEN partijhandel) ✓ A-kwaliteit vloeren voor bodemprijzen. ✓ Wij krijgen een 9.6 van onze klanten! ✓ Kom altijd naar onze showroom. Tegels en/of PVC online ziet er anders uit dan in het echt! Doe inspiratie op in onze grote vernieuwde showroom. NIEUW: PVC Vloeren in Huis! Prachtige hoog segment PVC vloeren voor de allerbeste prijs. Ruime keus en altijd heel veel op voorraad en/of zeer snel leverbaar. Bekijk deze vloeren in onze vernieuwde showroom.