Overstappen was ontzettend makkelijk en Pure Energie levert daadwerkelijk groene en milieuvriendelijke stroom.

Je wordt gelokt met een bepaald termijnbedrag en dat veranderd binnen een maand!

Zie hierboven!

Veel te mooi voorgesteld maandtarief

Al in de eerste maand dat ik was overgestapt moest ik het maandtarief verhogen van 173 naar maar liefst 210 euro. Als ik dit direct had geweten was ik geen klant geworden!

Tot nu toe geen problemen.

Ik ben nog maar kort geleden ingeschreven bij pure energie maar kan er nog geen ervaringen over melden. Geen klachten.

Tot op heden prima

Overstap verliep goed. Maandbedrag is wel hoger dan in offerte

Vlekkeloos

Oversluiten was duidelijk en verliep vlekkeloos- vooralsnog erg tevreden!

Snelle overstap.

Omdat ik aandelen heb in het Windpark De Rietvelden. Hiervoor mag ik stroom afnemen bij Pure Energie. In Aug. 2024 liep mijn energie contract af en kon ik zonder boete overstappen, dat heb ik gedaan. Tot nu toe tevreden.

Klantvriendelijk

Ijn heel behulpzaam als je belt heb een ding hebgebelt voor mijn verbruik eerste maand wou weten of mijn maand bedrag voldoende was waarop ik een niet bevredigd antwoord kreeg wil weten f et voldoende was.

Prettige en duidelijke organisatie

Het kost inderdaad weinig moeite om klant te worden. Duidelijk advies over de kosten die je gaat krijgen. Zeer overzichtelijke app waar alles te zien en regelen valt. Kom je er niet zelf uit,1 druk op de knop en je hebt minnen enkele minuten een mederwerken op de app. Kortom, een tevreden klant

duidelijke informatie, gemakkelijk bereikbaar

informatie op de website is duidelijk, maandelijkse verbruikrapport is handig om maandbedrag op tijd aan te kunnen passen indien nodig. Makkelijk bereikbaar voor vragen

Uitstekend alles was snel geregeld en ben super tevreden word vriendelijk geholpen als je vragen heb helemaal toppie echt een aanrader

Twijfelachtig

Ik heb mij bij jullie aangemeld maar alles is nog ongewis. Energie direct? Waarom moet ik zo lang wachten op antwoord. Mvg Jan Engelen

zeer goede

Goede service en afhandeling, begrip en respect wederzijds.

Overstap zonder enige frictie

Geen frictie ervaren. Naadloze overgang. Fijne app. Goede service, ook tijdens overgang. Al wijziging kunnen doorvoeren voor ik écht klant was.

Prima geholpen

Prima helpdesk

Nog niet zoveel ervaring. Ben net klant

Net pas klant

ben al heel lang een tevreden klant, hoop dat te blijven met onze zonnepanelen, dat is wel afwachten

zie beschrijving hierboven

Goed maar….

Ik vind het jammer dat je pas na eindigen van een maand kunt zien wat je evt terugkrijgt Tenminste dat gebeurde na 1 maand. Daarna bleef het stil, terwijl de teruglevering nog meer was dan maand 1. Heb wel het idee dat het, moet niet kunnen, nauwkeuriger is dan de Engie

very satisfied with Customer service

Customer service very fast and providing full support to solve the problems.

Geen gedoe

Ze zijn , nog, zonnepaneel vriendelijk

vlot

Overstap ging vlot, vooraf kan ik nog niet zeggen of ik tevreden ben.

overzicht gebruik kan handiger

website overzicht gebruik een beetje onhandig. Zo als je maand overzicht bent op gas en je wilt naar energie gaan, springt het naar jaar overzicht. Ook handig om een maand overzicht te hebben met alle kosten, lievelingskosten, energie en gas, nu moet ik dat zelf doen in een Excel-sheet

Easy

Probleemloos

Te kort om echt te beoordelen

Nog weinig van te zeggen, app kan beter qua overzichtelijkheid

Snel en soepel geregeld

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?