Voorlopig goed geregeld

In eerste instantie wilde ik niet overstappen naar een andere energie leverancier, maar doordat mijn vorige leverancier een beetje opdringerige toon aansloeg via de telefoon ben ik gaan surfen en kwam tien bij pure energie uit. Ze stonden mij netjes te woord, waardoor ik voorlopig ben overgestapt. Even afwachten of dit allemaal zo blihft. Ik houd d3 vinger aan de pols.

Over het algemeen goed

Maar app niet altijd duidelijk. Vond m van Greenchoice beter. Maar jullie waren goedkoper

Klatenservice via telefoon

Ik belde en er werd meteen opgenomen en ik werd geholpen in het Nederlands. Fijn dat dat ook op deze manier kan.

Ging goed!

Na het faillissement van mijn vorige energieleverancier had ik snel een nieuw contract!

Zeer tevreden .

Wij zijn zeer tevreden.

Geen enkel idee

nog geen ervaring

Zorgeloos overgestapt

Via Independer kwam pure energie er voor ons het beste uit. Overstap ging geruisloos en alles werd vlekkeloos geregeld.

Prima levercier

Prima en goede leverancier. App kan wat uitgebreider, bijvoorbeeld door real time of dagelijks aan te geven wat je status is mbt de jaarafrekening. Nu staat er enkel een termijnbedrag advies en ik zie liever een bedrag staan wat je bij moet betalen of terugkrijgt.

Alles loopt goed

Alles ok

Goede prijs, app is erg traag

De prijs voor 1 jaar vast op gas en elektra is goed. De app is echter zeer traag en onhandig in gebruik. Zat eerder bij Budget Energie en Oxxio, deze apps waren een stuk sneller.

zeer betrouwbaar en vriendelijk

overgang ging soepel, werd steeds snel en vriendelijk te woord gestaan

Gewoon duidelijk

Alles heel duidelijk en gemakkelijk

Goede info op de site

Als je goede verbruikscijfers zoekt vind je ze op de site

Nieuwe klant

Tot nu toe prima, makkelijk aanmelden en de melding van de gebruikte en teruggeleverde energie is prima.

Makkelijk overstappen

Mooi aanbod. De overstap ging makkelijk en vloeiend.

Nog niet zo lang klant, maar prima geregeld

Mijn zoon heeft dit allemaal geregeld, tot nu naar alle tevredenheid.

ik ben tevreden

Jullie maken niet het verschil.

Eigenlijk had ik evengoed bij mijn vorige energie leverancier kunnen blijven. Sterker, ik had dat beter kunnen doen. Qua uitgaven zit ik nu waarschijnlijk op hetzelfde bedrag, als wanneer ik bij mijn vorige leverancier was gebleven. Dus het heeft mij alleen maar onnodig, administratieve rompslomp opgeleverd. Dit is geen negatieve beoordeling over uw bedrijf, maar over de niet aflatende behoefte van de overheid naar concurrentie en privatisering, ten nadele van de consument.

Correcte overstap

De overstap naar Pure Energie ging zeer soepel. Wel valt mij op de APP steeds 2 dagen en soms meer achter loopt. Jammer want daardoor mis ik actuele info over mijn energieverbruik. Realtime zou een mooie aanpassing zijn.

Ik denk goed??

Ik denk dat ik een goede keuze gemaakt heb maar ik nooit telefonisch contact gehad en dergelijke?

Endurance

Het is natuurlijk heel goed om klant te zijn, jongens

Perfect op de hoogte gehouden.

Ben diverse keren reeds overgestapt van leverancier maar nog niet eerder ben zo goed geïnformeerd over het verloop van de overstap. Meerdere keren bericht gekregen over de actuele stand van zaken. Prima.

Een tevreden overstapper naar Pure Energie

Aangemeld via Gaslicht.com, waarna de overstap naar Pure Energie snel, geruisloos en zonder enig gedoe plaatsvond. De communicatie omtrent het nieuwe contract was duidelijk en erg transparant. De te downloaden app voorziet in alle benodigde verbruiks- en financiële informatie. Kortom, tot nu toe 100% tevreden met het leveren van 100% Nederlandse stroom door Pure Energie.

De App voor het meten van mijn verbruik/opbrengst laat de wensen over.

Zonder

Had meer service verwacht

Voorlichting was kon keuzes maken met variabele contract of een vast contract. Helaasna verschillende pogingen bij u is dat niet mogelijk. Terwijl er wel reclame op internet wordt en werd gemaakt. Dat is echt een mun punt Over de uitleg en behandeling heb ik geen klacht. Dat is een 7 puntje.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?