Lekker warm en goed geregeld

Zonder problemen overgestapt naar Pure Energie. Aantrekkelijke tarieven, jaar vast en zeer overzichtelijke app. Hier zitten we voorlopig goed. Dankje Pure Energie!

Het lukt maar niet om de administratie op de rails te krijgen.

IIk wil dat U incasseert, maar dat doet U. U zegt rekeningen te sturen, maar die krijg ik niet. Het eerste wat ik zie is een "eerste herinnering". Als ik dat aan de orde stel gebeurt er ....... niets.

Klantenservice en communicatie ondermaats

Verhogen termijnbedrag met 100% zonder opgave van reden. Zijn niet geïnteresseerd in nieuwe klanten.

zonder overleg een veel te hoog voorschot ingesteld

zonder overleg heeft u een hoog voorschot ingesteld. als u had overlegd had ik u kunnen vertellen dat het huis althans voorlopig weinig zal worden gebruikt, zodat het energieverbruik laag zal zijn.

Via Independer bij jullie gekomen ,krijg maandelijks mijn verbruik om bij te houden .

Nog maar korte ervaring; wel al duidelijk: een heldere site> Prima!

De site is overzichtelijk en helder. Het overstappen verliep soepel. Wij zijn dan ook zeer tevreden, ook al is onze ervaring nog maar kort.

PURE ENERGIE

Het woord zegt het al … ik ben nog maar net bij jullie… dus kan nog niet teveel over de energie/ kosten zeggen. Maar het idee is goed … alle mensen zouden puur moeten zijn … alles is snel geregeld en dat is heel fijn. Groetjes, Patrick… dank aan team Pure Energie

Prima maar weinig inzicht

Het oversluiten ging prima en gemakkelijk, ik vind het wel jammer dat het inzien van extra gegevens over het verbruik van apparaten (PEM) extra kost. Ik zou dit graag als standaard service zien.

Tot nu toe oke

Kan pas een beoordeling geven als ik langere tijd klant ben van Pure Energie en niet na een maand. Maar tot nu toe verloopt het prima.

Vlekkeloze overstap

Overstap soepel en snel geregeld. Telefonisch contact gewoon goed en Keurig tarief.

Fuck de spam mail

Als je mijn mail besmeurtmet vragenlijsten, krijg je altijd een laag oordeel. Ik heb mijn mail voor belangrijke zaken nodig.

Verbruik

Zou graag in de app dagelijks mijn verbruikskosten in willen zien

Overstap eenvoudig en probleemloos geregeld

Overstap: eenvoudig en probleemloos Keuze: rapportcijfer 10 bij consumentenbond (groenste) Bekend door nieuw project samen met ECL in Leur

na wat opstartproblemen ging alles goed.

Omdat mijn meter op het nieuwe adres niet was geregistreerd bij Stedin, waren er wat problemen met het vaststellen van het het maandtarief. Toen dat probleem was opgelost ging alles eigenlijk wel goed de afgelopen 2 maanden

prettig gesprek en zeer klantvriendelijk

In eerste instantie niet gelukt. Contact opgenomen en duidelijk en geduldig geholpen. Het werkt perfect nu.

Overstap zonder problemen

Klanten service ook gewoon telefonisch snel te bereiken.

Top klantenservice!

Mocht je contact willen opnemen met Pure Energie dan kun je gewoon even bellen en word je uiterst vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. En dat zonder dat je eerst moet zoeken naar een verstopt telefoonnummer, ellenlang in de wacht staat of eerst verplicht moet chatten met een robot. Wat een verademing, zo kan het ook!

Goed tot nu toe

Ook de verhuizing liep vlekkeloos

Hulpvaardig, kundig en bereikbaar.

Ik vind Pure Energie een fantastische energieleverancier. Ik heb ook de energiemeter en zonnepanelen via hen. Ik ben zeer tevreden. Altijd snel bereikbaar zonder veel wachttijden. Erg kundige en aardige mensen die goed helpen en informatie geven. Overzichten en schriftelijke communicatie ook prima in orde.

Aanmelden een makkie.

Na het advies van de Consumentenbond melde ik mij aan bij Pur Energie. Dit kon zéér makkelijk gebeuren. Na deze aanmelding is eigenlijk alles vanzelf verlopen. Inmiddels heb ik mijn eerste overzicht betreffende het gebruik van gas en (groene stroom) ontvangen. Het overzicht voor gebruik is duidelijk en helder. Ik ben zeer tevreden over het verloop bij Pure Energie. Een aanrader!

Duidelijke berichten en de intentie om schone energie te leveren

Goed en duidelijk voor een normale prijs. Goede communicatie en het sponsorschap van FC Twente sprak mij ook erg aan als sportliefhebber.

Makkele aan melden prima overzicht

Makkelijk aan melden prima overzicht van gebruik en klantvriendelijkheid dus gewoon helderheid

Snel en gemakkelijk

Het is heel makkelijk om je aan te melden en de aanmelding wordt pijlsnel verwerkt.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?