Tot nu toe geen enkel probleem

Lief en leuk

bedrankt

Alles verloopt soepel en goed bereikbaar

Goede communicatie en goede voorwaarden

Pure energie doet wat je mag verwachten

overstappen ging makkelijk en ik heb nu écht nederlandse groene energie

ook communicate per mail en telefonisch was helder en soepel én mijn vast kontrakt heeft een prettige prijs

Mijn overstap naar Pure Energie ging vlekkeloos.

Met de overstap naar Pure Energie en de info in de app ben ik tot nu toe (2 maanden)zeer tevreden.

Is een aanrader voor andere mensen

App met duidelijk overzicht .

Overstappen ging herl makkelijk en de app is duidelijk wat mijn verbruik is en wat de zonnepanelen opleveren.

Goed geholpen

Pure energie luistert naar mijn verhaal en wensen. Klantenservice is goed bereikbaar en behulpzaam.

gemakkelijk

ging prima

goede klantenservice en app

goed contact met klantenservice en de app geeft prima inzicht in het verbruik

Niet volgens afspraak

Toen ik overstapte van mijn vorige leverancier naar Pure Energie was mijn hoofdreden om voor 1 jaar vast te leggen voor een bedrag onder de 200€. Dit stond ook in de info . Tot mijn grote verbazing betaal ik €245 per maand . Het verschil met mijn vorige leverancier is 16 € per maand . Had ik dit geweten , was ik niet overgestapt . Gelukkig is het contract maar voor 1 jaar dus ik kan in mei 2024 weer terug naar mijn oude leverancier.

Overgaan naar Pure Energie ging probleemloos

Alles keurig op tijd geregeld

Werkelijk verbruik niet zichtbaar, zelfs niet per maand

Het is niet mogelijk om het werkelijk verbruik in te zien, toestemming geven aan netbeheerder werkt niet, termijnbedrag aanpassen ook niet. Er is een onbekende fout opgetreden... Blijkbaar wordt dit niet gelogd en moet je er zelf achteraan.

Ik heb de groenste stroom van Nederland voor de beste prijs.

Overstappen was simpel, ik ben tevreden.

De klantenservice is heel goed bereikbaar en ze weten alles te vertellen en op te lossen.

Dat dus

Prima energiebedrijf

Alles was snel geregeld

mijn verbruik wordt uitstekend weergegeven

Duidelijk, heldere informatie

Super goede ervaring

Tot nu toe ben ik best tevreden met Pure Energie

Makkelijk overgestapt

Is de eerste energieleverancier die je geschatte termijnbedrag ook werkelijk als maandbedrag afschrijft. Bij andere energieleveranciers bereken ze je totale jaarbedrag en verhogen dan zo gemakkelijk drie maal je maandtermijn en dan moet je weer aan de telefoon hangen en doen ze moeilijk om je termijn te verlagen..zodat ik elk jaar veel te veel heb betaald.Geen rare emails met verhogen van bedragen ivm. geschatte onzin verbruiken wat een verademing bij pure energie. Top.Afschrijven en verder niets. Ik ben fan..Pure energie groetjes!!!.

Netjes

Als ik bel word ik altijd netjes te woord gestaan. Er wordt altijd zeer kundig geantwoord.

Duidelijk en goede informatie

Open en duidelijk

zeer klantvriendelijk en goed bereikbaar, app valt tegen

Ik vind jullie zeer toegankelijk en vriendelijk en dat word zeer gewaardeerd. De app om het verbruik te monitoren vind ik onvoldoende en niet overzichtelijk. Je kunt niet volgen wat de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse kosten zijn, erg jammer.

Ging alles zonder ingewikkeld te zijn

Ben Heel klantvriendelijk geholpen ook als ik er niet gelijk uitkwam

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?