Super goed

Super goed

overgang naar Pure Energie prima verlopen.

Ik ben sinds december pas bij Pure Energie dus kan ik alleen de overgang en start vermelden. Daarover kan ik alleen maar positief zijn; prima geregeldW

Ik ben heel erg tevreden super

Fijne service

Fijne service en goede prijzen!

Werkelijke kosten waren 2x zo hoog als de offerte

Via Independer vergeleken. Pure energie kwam veruit als goedkoopste naar voren. De offerte was erg aantrekkelijk. De werkelijke kosten waren 2x zoveel. Dit zag ik pas toen het contract afgesloten was. Echt belachelijk! Na een belletje hebben ze het tarief aangepast

Het was super geregeld één telefoontje en het was klaar.

Top geregeld.

Overstappen naar deze energieleverancier ging makkelijk. Belangrijk vond ik - behalve dat ik per se groene energie wilde - dat het een bedrijf is dat gewoon de telefoon opneemt als ik wat wil weten en dat een mail netjes beantwoord wordt. Gek genoeg krijg je dat tegenwoordig lang niet altijd meer. Verder ben ik blij dat ik per uur het gas- en stroomverbruik kan zien. Met wat experimenteren heb ik daardoor ook al behoorlijk kunnen bezuinigen op mijn rekening. Kortom: ik ben heel tevreden.

Twee maanden is tekort om objectieve ervaringen te delen

Maar ...... volgens de Consumentenbond de groenste energie leverancier van Nederland. Ik wil dit graag ervaren. Compliment voor aanmeld procedure en website

Transparant

Het aanmelden gaat vlot, niet ingewikkeld. De kostenuitleg is in begrijpelijke taal uitgelegd. Verder werkt de app (tegen kosten) prima, je verbruik is goed in te zien.

Tot nu toe top

Duidelijk info Vriendelijke mensen

prettig

aangezien ik jaarlijks overstap van energie leverancier. ben ik wel zeer tevreden met Pure Energie , gezien de gestegen gasprijzen kreeg ik een goede prijs vergeleken met andere leveranciers , dat ik ook mijn meterstanden dagelijks kan in zien vind ik wel erg prettig. Als Pure Energie mijn aan het einde van mijn contract een goed aanbod doet zal ik zeker overwegen om te blijven . zeer prettig bedrijf

Alles snel en goed geregeld.

Bij het 1e contact zijn er afspraken gemaakt omdat de termijn van ingaan nog wat verder weg was . Toen het juiste moment was aangebroken is alles prima geregeld etc.

Groen en klantvriendelijk

Wij hebben gekozen natuurlijk vanwege de groene energie. Heb ook via de klantenservice nog wat vragen gesteld en ik werd heel vriendelijk en kundig te woord gestaan.

Vriendelijk, snel, duidelijk en efficiënt.

Na de nodige vergelijkingen kwam ik steeds weer uit bij Pure Energie.(groen, steeds goed uit de testen) Dat is het geworden. Ook net op tijd mbt de energiecrisis maar dat speelde nog niet expliciet toen we over gingen.

Ik ben heel tevreden.

De overgang van Greenchoice naar Puere Eenergie is goed verlopen. De betalingen worden conform afspraak afgeschreven.

Fijn en makkelijk klant worden

Heerlijk dat ik ook telefonisch te woord gestaan werd zonder idioot lange wachtrij. Een mens van vlees en bloed hielp me op een eerlijke manier prijs en kwaliteit vergelijken. Toen ik nog een dag wilde nadenken en vergelijken was er geen centje pijn. Blij met m'n keuz voor Pure Energie

Positief, fijn contact en snel handelen.

Na het plotseling uitschrijven door een ander bedrijf gelijk gebeld en nou ik denk 2 minuten in de wacht gestaan dus super! Ook werd er gelijk actie ondernomen en werd ik later op de dag meteen terug gebeld met dat het geregeld ging worden. Nog geen negatieve punten opgemerkt.

Helemaal goed

Nu 2 maanden bij Pure Energie, niks te klagen. Duidelijk en overzichtelijk. Keurige website.

Werkt allemaal prima

de overstap ging erg soepel

alleen door de gas prijs erg duur

2 maanden Geleden afgesloten

Helemaal blij met mijn keuze. Geen klachten en alles is goed geregeld.

Goed.

Snel en vak kundig.9

Klantvriendelijk

Alles super

Makkelijk overstappen, alles duidelijk en snel geregeld.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?