Makkelijke overstap en goede prijzen

Recentelijk overgestapt naar Pure Energie toen mijn energiecontract afliep bij een andere provider. De overstap was heel simpel te regelen, en de prijzen die Pure aanbiedt zijn competitief. Ook het aanpassen van zaken zoals maandbedrag zijn simpel te regelen

Overstappen ging bijna vanzelf.

Het overstappen naar Pure Energie ging probleemloos. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de gang van zaken. Ook de prijs van de energie is gunstig, zeker als je weet dat deze groen is.

Geruisloze overstap

Sinds 2 maanden naar Pure Energy overgestapt. Dat is prima verlopen. De standaard rapportage mogelijkheden zijn wat minder dan bij Eneco, maar met een apparaatje van 50 euro op de slimme meter krijg je weer andere informatie ervoor terug. Goede vergoeding voor teruggeleverde stroom.

Heerlijk een helpdesk die snel en duidelijk antwoord geeft.

Sympathiek bedrijf, die hun beloftes waarmaken.

Fijne leverancier

Een fijne leverancier. Betrouwbaar en transparant. Denkt met de klant mee. Kortom wij zijn blij met onze overstap en hopen lang klant te mogen blijven.

Tevredenheid

De overzichten en de communicatie vind ik prettig, met een missie/doel zoals jullie ambiëren kan ik alleen maar positief zijn.

Duidelijke offerte en contract.

Service en prijs zijn prima in balans.

Mijn schoonzoon heeft het voor mij geregeld. En het ging zo makkelijk.

goed gevoel om van Pure Energie te genieten!

Sinds eind oktober afnemer van Pure Energie. Goede informatievoorziening over het maandelijks verbruik en prettig om te weten, dat je je door wind en zon je laat "verwennen".

Klantgericht, heldere communicatie, groen!

Ik was op zoek naar een groene(re) energieleverancier. En naar zonnepanelen. Bij pure energie allebei afgenomen (eerst de zonnepanelen). Duidelijke communicatie steeds, ook in het telefonisch advies rondom de zonnepanelen. Prima deal voor de komende 5 jaar afgesloten.

zonder problemen naar Pure Energie overgestapt.

Zonder problemen naar Pure Energie via Gaslicht.com overgestapt.

Tot nu toe, alles goed!!!

Zolang ze niet omvallen gaat het goed. Daar er al een paar zijn omgevallen, hoop ik dat deze NIET omval. Maar wat doe je er aan?

zeer goed

Ik kan iedere maand zien wat we verbruiken

Goede klantenservice

energierapport is handig ,kun je zien of je nog goed zit ,of datje eventueel moet verhogen. Voorkomt onaangename verrassingen.

Tot nog toe goed

De vragen die ik gesteld hebt zijn goed beantwoord.

Pas op, ga niet met deze maatschappij in zee

Na een jaar prettig klant geweest te zijn zonder problemen heb ik mijn contract deze zomer verlengt. Stom, Ik had moeten overstappen. Begin november heb ik volgens pure energie in een uur tijd 77.000 m3 gas verbruikt. Ik woon in een kleine tussenwoning. Dat zou mijn gas aansluiting niet eens aan kunnen. Dus gezien deze vreemde waarde heb ik pure energie gebeld. Vervolgens word ik al een maand van het kastje naar de muur gestuurd. Na meerdere malen contact met het nationaal storingsnummer, de netbeheerder en pure energie kon de netbeheerder, niet eens pure energie waar ik klant ben, mij vertellen dat pure energie contact had moeten opnemen met de leveranciers desk. Dat moest ik als klant aan pure energie vertellen. Daarop gaven ze toe dat de fout bij hen lag, dat ze geen rekening zouden sturen en dat ik maar moest wachten. Na 2 weken wachten krijg ik een maandoverzicht met daarin de mededeling dat de gas kosten 65.000 euro zullen zijn omdat mijn verbruik zo is toegenomen. Op mails hierover komt geen antwoord. Al met al dus een waarschuwing, kijk een deur verder. Klant worden bij pure energie kost veel tijd, frustratie en als je niet op past €65.000.

Een nonsense en goed bereikbaar bedrijf

Heb al jaren op meerdere adressen Pure Energie als leverancier gehad en ben nog nooit teleurgesteld.

Komen de afspraken na

Godzijdank hadden ze mijn klantverzoek in juli Aangenomen contract liep in oktober af Had een raar gevoel, hoorde van mensen die niet zo vroeg konden overstappen en nu zie je energie Verstrekkers omvallen en het nieuwe-contract Annuleren!!! Champeu voor jullie werkwijze. Jos ruijters

De mensen van Pure energie hebben mij goed en klantvriendelijk geholpen.

Onze zonnepanelen moesten op mijn naam komen en jullie hebben mij daar goed in geïnformeerd wat te doen.

prima klantcommunicatie inzake overstap

prima klantcommunicatie helder en goed marktconform

Klantvriendelijk gedreven

Goede fijne klantenservice

geen app om je verbruik te controleren

Bij mijn vorige leverancier had je gewoon een app voor de telefoon waar je alles op kon controleren. Je dagelijkse verbruik , wat je terug kreeg via de zonnepanelen, bij pure energie niets van dat, ja je kan een verbruiksmeter kopen voor 50 euro moet klanten bindertje zijn.

Deskundig en meedenkend advies

Prima; informatie is volledig, berekeningen waten duidelijk en afspraken werden nagekomen.

Écht groen! En duidelijke en heldere communicatie en informatie.

Ben net nieuw als klant maar erg goed gevoel bij!

Weinig inzicht in verbruik

Helaas geen dagelijks inzicht in verbruik, dat kan wel bij Greenchoice. Verder is de terugleververgoeding erg laag, terwijl ze voor doen komen alsof het een hoge terugleververgoeding.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?