Ik heb een heel goed gevoel dat ik bij de schoonste energieleverancier zit.

Ik ben nog maar 2 maanden bij Pure Energie. De overgang liep probleemloos. Ik kreeg een goede aanbieding en bel vooral blij dat ik niet meer schipper met mijn duurzaamheidsprincipes.

0verstappen ging goed zonder problemen

nog geen ervaring met pure Energie ben noch maar net klant

Probleemloze overstap

Het geeft een goed gevoel voor een milieubewuste keuze te gaan.

tot nu, helemaal prima

van af sept. zijn wij bij pure energie tot nu hebben wij totaal geen klagen alles is naar tevreden heid verlopen duidelijk en vlot afgehandeld

Vriendelijk, duidelijk en adequaat, wat wil jeens mens meer.

Alleen al het feit dat jullie goed bereikbaar zijn is een verademing. Tevens duidelijk en snel antwoorden op mijn vragen. Maar ook een goede afwikkeling. En een 'groene' organisatie. Blij er bij te horen!

Vlotte overstap

In augustus het contract afgesloten. Ingangsdatum 1 oktober. De overstap is vloeiend verlopen. De app vind ik top. Je kunt je verbruik van electriciteit en gas op dagniveau aflezen. Ik ben zeer tevreden.

Gemakkelijk zonder lokkertjes en valkuilen

Ben op zoek gegaan naar een leverancier zonder lokkertjes en valkuilen die sigaren uit eigen doos weggeven. Ik wilde niet meer aan het overstapcircus meedoen, laten de verkopers zinvol werk doen, bijvoorbeeld in de zorg. Daarom heb ik een 5 jarig contract afgesloten. Belangrijk vond ik dat er veel schone energie wordt opgewekt.

Correcte afhandeling

Nette manier te woord gestaan en geholpen

De milieu vriendelijkste energie leverancier

Gewoon de beste, verbrandt geen bossen zoals m'n oude "groene" leverancier.

Zie onder.

Overstappen zonder problemen (zoals het bekende kind dat de was kan doen) pré de goede bereikbaarheid en de vriendelijke kundige benadering!

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Eerlijke en betrouwbare energie een bewuste keuze.

Top ervaring met Pure Energie

Duidelijke taal, goed bereikbaar en overzichtelijk .Wat wil je nog meer. Dit maakte de overgang naar Pure Energie een last minder .O ja het maandelijkse overzicht ontvang je ook.

Gewoon alles goed geregeld. Zoals het moet.

Snelle overstapservice. Zeer makkelijk leesbare informatie. Goede eigen inlogpagina met alles gemakkelijk vindbaar en overzichtelijk.

Goed.

Ik heb een contract voor vijf jaar afgesloten en daaraan houden jullie je. So far so good.

Hetzelfde als bij mijn vorige energieleverancier

Ik merk geen enkel verschil. Ik heb stroom en ik heb gas. Meer wens ik niet.

positief

overstap prima verlopen

net op tijd over gestapt naar Pure Energie. Was de goedkoopste toen wij overstapte

tevreden

ben dik tevreden

Gemengde ervaring

Mijn aanmelding liep volledig de mist in met zelfs aanmaningen van Liander tot gevolg. Maar eenmaal op de hoogte van de fout greep Pure Energie snel en volgens afspraak in. Fouten kunnen altijd gemaakt worden maar volgens mij kun je een bedrijf het best beoordelen op hoe ze dan met die fout omgaan. Dus daarom toch een 'goed'.

Persoonlijk goede begeleiding met geduld bij overstappen naar Pure Energie

We wilden naar een andere energieleverancier. Vooral omdat we bij de vorige heel moeilijk contact kregen voor verlengen van het contract. Dat was erg frustrerend. U hebt de lijnen veel korter. Ik zou zeggen: houden zo! En het is allemaal zo puur hè!

Weet het nog niet

Nog niet veel ervaring ermee

De beste

Bijna altijd gelijk antwoord van klantenservice. Waar maak je daar nog mee. Alles groen, dus hier ga ik voor altijd mee in zee voor de toekomst van mijn kinderen. En eigen windparken.Altijd goed

Aandachtig

Makkelijk en bereid tot luisteren

Goede keuze gemaakt en aantebevelen

Correcte en duidelijke overstap

De overstap is goed verlopen. Communicatie is correct.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?