Afsluiten ging makkelijk en contact was snel gelegd

Ik heb telefonisch een contract afgesloten omdat het snel in moest gaan, dat was heel snel en soepel geregeld, toen ik het later vast wilde zetten was dit telefonisch ook snel geregeld.

Overstap naar Pure Energie prima geregeld!

Overgestapt naar Pure Energie en de overstap verliep vlekkeloos. Ik werd goed geinformeerd over de gang van zaken.

Ik raad ze iedereen aan

Super vriendelijke klantenservice, ze beantwoorden alle vragen heel fijn!

Erg gemakkelijk

Het was erg gemakkelijk om energie af te nemen bij Pure Energie. Ik ben telefonisch vriendelijk geholpen.

Prima, duidelijk en snel

Er is een heel overzichtelijke app. Maandelijks krijg ik een overzicht van het gebruik. Heel handig en fijn Alles is goed en snel geregeld.

Doen wat ze beloven

Iedere maand een helder overzicht zonder allerlei omwegen.

Mijn eerste ervaringen waren goed.

De maatschappij werd aanbevolen door Greenpeace. Mijn eerste ervaringen zijn goed, zonder meer. Zo waren de medewerkers vriendelijk en behulpzaam wanneer ik ze opbelde. Toch wacht ik met een definitieve waardering totdat ik één jaar klant ben geweest, dus tot september 2022. Dan mogen jullie me nog eens zo'n formulier toesturen.

Goed gevoel die pure energie!

Vlekkeloze overstap gemaakt naar deze leverancier. Ik ben erg tevreden met de duidelijke communicatie via email. Ook makkelijk je verbruik te volgen als je een slimme meter hebt. Ik ben heel blij met mijn afgesloten contract van 5 jaar en kan iedereen aanraden om ook met deze schoonste energieleverancier in zee te gaan.

Een van de weinige leveranciers met lang contract.

Bij vergelijkbare leveranciers kwam Pure Energie als enige in de buurt van mijn wensen. Is ook nog eens een leverancier uit de regio met zeer acceptabele prijzen.

Helemaal goed. Online verbruikscijfers makkelijk benaderbaar

De overgang ging zeer goed. Mijn vorige leverancier is failliet, dus goeie timing gelukkig.

Geen omkijken naar gehad.

Op een avond een keer alles online ingevuld. Verder is alles vanzelf gegaan, zoals het hoort!

Ongelofelijk professionele en kundige organisatie

Ongelofelijk professionele en kundige organisatie

Niets op aan te merken

Gewoon goed

Toegankelijk en met toekomstperspectief

Geluk gehad bij afsluiten 5-jaar contract in augustus, goede klantenservice (ook voor zonnepanelen), en vertrouwen door hoge solvabiliteit van Pure Energie als bedrijf (weinig kans op failliet gaan ook bij hoge gasprijs).

Overstap vrij eenvoudig

Mijn overstap is vrij eenvoudig gegaan, vooralsnog nog geen spijt ervan.

Vertrouwd groen

Aanmelden zo geregeld, duidelijke info, fijne maandrappotages!

Nog maar kort klant-tevreden tot nu toe!

Zijn nog maar kort klant van Pure Energie. Voor zover nu te beoordelen loopt alles goed. Alles snel en correct geregeld.

Tot nu toe geen problemen gehad met de overstap.

Alles netjes geregeld conform de afspraken. Nette overzichten van verbruik.

tot nu toe goed ik heb nog weinig ervaring met dit bedrijf

tot nu toe levert het bedrijf de energie die contractueel is vast gelegd. iedere maand stuurt het een overzicht van het energie gebruik en wat ik zelf heb opgewekt. een eventuele kostenbesparing geven ze als tip. ik ben benieuwd of het bedrijf toekomstbestendig is, en net zoals nu duurzaam en met vertrouwen energie leveren.

Keurig alles geregeld volgens afspraken.

Van het moment vanaf aanvraag zonnepanelen t/m het plaatsen van de zonnepanelen alles netjes uitgelegd en alle afspraken nagekomen.

We hebben een duurzaam huis gebouwd en daar hoort een duurzame energie bij.

Snel geregeld, was voor de tweede keer. Nu voor ons nieuwe huis

Doet wat een leverancier moet doen

Ik krijg gas en stroom zonder gedoe voor een goede prijs. Top dus! De app werkt super en heeft nooit storing

Komt altijd alles na

Wat ze zeggen, doen ze. Geven eerlijk advies en hebben niet alleen een winstoogmerk. Ik ben al jaren erg tevreden. En ja misschien zijn ze wat duurder maar voor “ eerlijke energie “ laat ik liever iets anders staan. De keuze die ik nu maak is cruciaal voor de toekomst en zo denkt deze maatschappij er ook over. Ben oprecht tevreden!

een weg met hobbels

Ik heb mij pas tweemaal via internet aangemeld bij Pure Energie, beide keren geen reactie gehad. De derde keer telefonisch contact gezocht, dat ging wel goed en heb ik een contract afgesloten.

Prima!

Prettig en snel contact. Ook voor de zonnepanelen goede duidelijke afspraken en deskundig personeel.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?