Een negen waard

Pure Energie is een eerlijke energie maatschappij en waar vind je dat nou nog in deze tijd ? Belangrijk pluspunt : je krijgt vrij snel iemand aan de lijn als je belt met een vraag en vervolgens krijg je ook een helder en eerlijk antwoord. Top !

Ik ben nog maar 2 maanden bij.pure energie. Overschrijven ging heel makkelijk. Er was een maandbedrag afgesproken, en vrijwel direct kreeg ik bericht dat het maandbedrag 4o euro omhoog moest.dat viel wel erg tegen. Ik heb dat niet gedaan. Vorige week kreeg ik bericht dat het 20 euro omhoog moest. Ik wacht af ik vind dat nog veel te vroeg.

Goede en overzichtelijke app.

TOPPIE

Heel snel mijn contract kunnen afsluiten bij jullie. Alles duidelijk gemaild. Simpel met de app bij te houden en zien wat het verbruik is. In een woord: TOPPIE !!!!!!

Aanmelden en installatie ging prima

Gepresenteerde overzichten in app zijn nog best lastig te lezen cq te begrijpen

Prima prijzen en wordt goed op de hoogte gehouden van mijn verbruik e.d.

Geen problemen met aanmelden en ingaan van contract

makkelijk en snel

Overgestapt naar Pure Energie. Ging makkelijk en snel. Ook de app is handig. wij zijn tevreden tot op heden met Pure energie. Zijn sinds eind juni 2024 overgestapt

Pure energie is goed bereikbaar, de App kan verbeterd worden

Ik heb met het bedrijf Pure Energie goede ervaring. De overstap ging probleemloos Echter de app viel mij tegen Ik heb als referentie Greenchoice deze app is veel overzichtelijker

Pas bij u aangesloten

Vind overzicht niet compleet. Graag overzicht dag / nacht, verbruik, terug levering.

Alles werkt gewoon goed

Overstap zonder problemen, duidelijke verbruiksoverzichten en alles werkt goed

Het is onmogelijk om in te loggen. Ga mijn contract bij jullie absoluut niet verlengen.

App van Pure energie blijft in gebreke

Snel geregeld, enige onduidelijkheid over de meterstand van de vorige huurder.

Ik heb Pure energie afgesloten toen ik in een huurhuis kwam wonen. Dat ging uiteindelijk soepel, maar eest werd er om een code gevraagd van de factuur van de eerdere energieleverancier. Aangezien ik geen eerdere energieleverancier had gaf dit wat verwarring, maar uiteindelijk is het goedgekomen.

Alles is vlot verlopen.

Positief

Goed en begrijpelijk

Fijne ervaring, prima service

Van mij zou het termijnbedrag en inlc. Vaste kosten wel berekend mogen worden. Want het voorstel bedrag valt hoog uit qua mijn verbruik. Maar het is prima ervaring verder

Komt wat mij betreft belofte niet na

Vanaf dag 1 wordt het advies gegeven dat het maandelijkse tarief omhoog moet. Terwijl voorgestelde bedrag conform advies van Pure Energie ten tijde van contract ondertekening wordt betaald. Verder is de app matig en is de uitlezing meestal meer dan een dag te laat.

probleemloze overstap

idem

Beloven wat ze zeggen en de app. Ziet er goed uit echt aanteraden.

Makkelijk geregeld, overzichtelijk, duidelijk, goede prijzen, duurzaam!

Ben pas net klant

So far so good

Prettig en volgens mij deskundig geholpen.

Probleemloos.

Soepele overstap met heldere communicatie. Alleen mag de toestemming tot uitlezing van mijn slimme meter wat nadrukkelijker onder de aandacht gebracht worden. Nu ging ik er van uit dat dat via de netbeheerder direct bij de overstap geregeld zou zijn.

Oude klanten betalen voor de nieuwe klanten!!!

Voor mij is alleen de goedkoopste gasprijs, kWh. prijs en terugleverkosten op het moment van afsluiten van belang, jammer genoeg is er nog zoveel onduidelijk door de commerciële instelling van alle energiebedrijven zodat het zéér lastig is om te vergelijken en men van de vergelijkingssites uit moet gaan, ondanks dat ook zij weer commercieel ingesteld zijn, jammer dat dit vrijgegeven is marktwerking en de prijzen niet door de overheid zelf is vastgesteld, zodat iedereen de zelfde prijzen betaald en dus nieuwkomers niet goedkoper uit zijn dan oude klanten en de goedkopere prijzen voor de nieuwkomers betalen!

Overstap zonder problemen

Ik was al eerder bij pure energie, nu ik na lang zoeken weer de DMO korting krijg be ik weer overgestapt

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?