Makkelijk

Overgang ging snel makkelijk en duidelijk. DIk tevreden.

pure energie bevalt goed

Makkelijk afsluiten, ook via web te volgen

Goed aanbod, makkelijk aan te melden. Ook alleen stroom.

Snel en gemakkelijk

Fijne service aan de telefoon!

No nonsense en vooral GROEN

Na jaren bij de 'grote jongens' klant te zijn geweest de overstap gemaakt naar Pure Energie. Vooral de recensies en het GROENE karakter hebben de keuze bepaald. Overstap ging soepel, contract prima op orde. Webinterface is eenvoudig en overzichtelijk. De verbruiksmeter is eenvoudig en geeft actueel en nauwkeurig inzicht in je dagelijkse verbruik (ideaal als je zonnepanelen hebt). Al met al een aanrader!

Fijn dat het groen is, vreemd dat de prijs omhoog is gegaan

De aanmelding liep vlekkeloos, het is prettig dat het groene stroom betreft, maar het is gek dat de prijzen binnen 2 maanden worden verhoogd. Zeker bij een flexibel contract...

Overstappen snel geregeld

De overstap naar Pure Energie ging probleemloos. Alles werd keurig op de afgesproken dag geregeld zodat ik niet zonder gas of stroom kwam te zitten.

Snelle overstap

Gelukkig kregen wij een superscherp aanbod waar we geen nee tegen konden zeggen.

Goede ervaring.

De informatieverstrekking, de aansluiting, de overgang van de vorige leverancier zijn allemaal goed, duidelijk en snel verlopen. Ik kan hier verder niets aan toevoegen.

uitstekend

gedane afsprakenzijn zonder problemen nagekomen.

Vriendelijk en informatief

Prettig contact en begrijpelijk wat er gezegd wordt.

Super gewoon

In juli gaan kijken voor een nieuw 5 jarig contract. Vergeleken op basis van jaarafrekening, slechts 50 euro duurder dan mijn oude leverancier Essent die een 500 euro duurder contract bood. Hier ook uitgekomen vanwege de duidelijke taal en omdat de consumenten bond er ook mee samen werkt. Goede communicatie op de website voor eventuele (nieuwe) klanten mbt de enorme stijging van de prijzen.

Duurzaam, snel geregeld, goede klantenservice

Pure energie kwam als meest duurzaam uit de bus. Dus sowieso al klant geworden, maar na mijn ervaring met de klantenservice kan ik het iedereen aanraden. Snel te woord gestaan, zeer behulpzaam en vakkundig opgelost. Ik ben blij!

gewoon goed

Niets op aan te merken,overstap goed niets aan gemerkt

Fijn bedrijf

Soepel overgestapt en super groen energiebedrijf, ga zo door!

Probleemloze overstap naar groene energie

Ik wilde naar een groene energieleverancier en via wat onderzoek kwam ik al snel bij Pure Energie uit. Eerlijk gezegd zag ik wel wat op tegen de rompslomp, maar die was er helemaal niet. Zo geregeld zonder enige moeite.

Helemaal goed!

Zowel de overstap als het gemak van de app en de ( bijgekocht) elektriciteits-meter stemmen alleen maar tot grote tevredenheid met als bonus dat de geleverde stroom ook nog eens groen is!

De klantenservice was super vriendelijk.

Ik heb vertrouwen dat pure energie groen is en eerlijk met mijn geld omgaat (dit komt waarschijnlijk door de mooie website en vriendelijke klantenservice). Ik heb ook via independer gekeken en de service vergeleken met anderen en voor reviews gegoogled.

super

Alles is uitgevoerd zoals afgesproken

Zeer tevreden en zeker een aanrader

Zeer tevreden met mijn overstap, alles netjes geregeld en voor mij de beste prijs uit een eigen vergelijking van minstens 30 leveranciers. Ook de app en verbruiksmeter geven een zeer goed overzicht van het verbruik van zowel electra als gas.

Goede keus

prima aanmelding en overstap!

We hadden een geruisloze overgang naar Pure Energie, daarom valt er verder niet veel over te vertellen ;-). Dit product voelt beter, ik probeer via Pure Energie iets te doen aan het klimaat

Tot nu toe prima

Tot nu toe tevreden, alles prima geregeld

Geen klachten tot dusver

We zijn nu enkele maanden klant. En kunnen geen negatieve punten duiden

Goed contract

Positief

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?