Geen enkele bijzonderheid

De overstap ging vloeiend en dus makkelijk en ik denk zoals je tegenwoordig mag verwachten.

We werden snel en professioneel geholpen.

Simpel en duidelijk

Fijn contact.

Snel geregeld, duidelijke en goede service

Bij Pure Energie kon ik snel aangesloten worden na net verhuisd te zijn. Omdat er weinig tijd over was voordat de netbeheerder de levering zou stoppen besloot ik met Pure Energie te bellen. Hun klantenservice was goed bereikbaar en zeer duidelijk over de termijn waarop alles kon worden geregeld.

positief

wisselen van vorige leverancier naar Pure Energie ging zonder problemen. Evenals het ontvangen van het nieuwe contract Tot nu tevreden en geen klachten

Tot nu toe heb ik geen problemen gehad met Püre Energie

Zo als het nu is blijft ik bij Püre Energie en ga aanraden ân mijn familie en vrinden.

So far so good ...

Tot nu toe leuke ervaring met aanmelden etc. En goed gevoel dat mijn stroom 100% duurzaam wordt opgewekt.

Een snelle overstap met een goede prijs-kwaliteitsverhouding.

Gelukkig net op tijd overgestapt, zo blijkt. Fijn dat Pure Energie ook tot groenste aanbieder is gekroond. Hopelijk blijven ze overeind in deze huidige gasprijsgekte.

Klantvriendelijk!

Duidelijk en snelle afhandeling!

Wisselend

september 2021: Mijn ervaring is wisselend. In eerste instantie hebben we heel veel informatie gekregen waardoor we een bewuste keuze hebben gemaakt om bij pure energie een 5 jarig contract af te sluiten en zonnepanelen te laten installeren. Helaas zijn de panelen met een fout geplaatst waardoor we lekkage hebben gehad die niet gerepareerd wordt. Daarnaast zijn de panelen in de schaduw geplaatst en hebben we nog geen terugkoppeling gehad over het herplaatsen hiervan. Ook hebben we meerdere weken moeten wachten op de app van de zonnepanelen waardoor we de eerste weken niet door hebben gehad dat de panelen bijna niks opbrengen. Een wisselende ervaring dus. Aanpassing december 2021: Pure energie heeft het erg netjes afgehandeld. Er zijn een aantal zonnepanelen bijgeplaatst. Hierdoor hebben we nu meer opbrengst, alsnog minder dan geschat in de offerte, maar hopelijk trekt dat in e zomer bij door een hoger staande zon.De daklekkage was destijds verholpen, al zijn de beschadigde dakplaten (binnenkant) niet vervangen; dit is echter voldoende opgedroogd. Al met al heeft het eventjes geduurd, maar zijn we blij met onze keuze voor een 5-jarig contract in deze tijden van dure gasprijzen. We vinden het erg fijn dat er extra panelen zijn bijgeplaatst. Er is tussentijds fijn contact geweest.

3 jaar zekerheid!

Altijd contract van 1 jaar gehad! Door de hoge gasprijs geen goeie deal meer te maken voor 1 jaar! Daarom Pure Energie gekozen voor 3 jaar ! Achteraf de beste deal die ik kon maken! Ze hadden echt de beste deal die je op dat moment kon afsluiten! Ik ben er echt blij mee! Als je het geheel bekijkt heel betrouwbaar bedrijf! Ze houden je verbruik goed bij! Je kunt elk moment van de dag je verbruik zien!

Prima stroom en gas

Overstap was eenvoudig. Maandelijks verbruiksrapport is duidelijk en makkelijk.

Goede prijs

Goede prijs product verhouding

Overstappen was makkelijk

Voorlopig de goedkoopste leverancier van energie. Wel € 50,- duurder per maand dan de vorige leverancier!

aanmelding gaat soepel

tot heden netjes maandoverzicht verbruik ontvangen, overstap is soepel verlopen, ook afmelding vorige energieleverancier benieuwd wat prijzen gaan doen en hoe Pure energie blijft handelen in huidige energiemarkt

Goed en groen

Goede overstap, goede communicatie en groene energie.

I am a new client, but so far everything is excellent!

My experience with Pure Energie has been excellent. Reliable, efficient, and (price-wise) very competitive. I can only recommend them as providers of (more) sustainable energy in the Netherlands.

• Would you recommend us? Yes

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar

Goed advies gehad over de aanschaf van zonnepanelen en zeer tevreden over de installatie en afhandeling. De portal en de verbruiksmanager zijn overzichtelijk. Scherpe tarieven en zeer prettige klantenservice.

Eerlijke prijs voor groene energie!

nog niet zoals het wezen moet

Helaas heb ik tot op heden geen maand overzicht ontvangen van het gebruik zowel gas als electriciteit. Ik ben in bezit van 10 zonnen panelen en een dubbele meter waardoor ik van de vorige energie leverancier maandelijks een overzicht van ons gebruik ontving. Dat zou ook bij Uw bedrijf het geval zijn, maar zoals aangegeven is dit tot op heden niet het geval,

Groen en goed

Prima service, prettig groen en niet duur.

Sinds 15 augustus 2021 pas bij Pure Energie en tot nog toe tevreden, alles goed overzichtelijk en bij contact klantvriendelijk geholpen

Prima geregelde overstap

Zie boven. Heb me voor het eerst bij jullie aangemeld en dat ging zonder problemen,

Goed begin

Nog maar kort geleden een contract afgesloten maar ik kreeg duidelijke informatie en het was makkelijk afsluiten en een kleine wijziging aan te brengen.

Zeer klantvriendelijk

Pure energie werkt met je werkelijke meterstanden en niet op historisch verbruik! Ik was eerst overgestapt naar een andere leverancier en schrok van het voorschot bedrag..wij zijn bijna van het gas af en toch een heel hoge voorschot nota! Deze geannuleerd en Pure Energie gaf het werkelijke verbruik in de voorschot nota! Het is zeer de moeite waard om daar op te letten! Je betaald anders evengoed een jaar lang de jackpot

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?