Slecht

Zeer tevreden geweest vanaf start contract, februari 2021 een offerte aanvraag gedaan voor zonnepanelen pas in mei kloppende offerte ontvangen en hierop opdracht verstrekt. Sinds dien is het stil gebleven na meerdere toezeggingen van de adviseur .

Alles volgens het boekje

Geen problemen ervaren, overstap is naadloos door jullie verwerkt.

Prettige contacten, en duidelijk informatie

Op zoek naar een nieuwe energieleverancier, stuitte ik op Pure Energie. Ik wilde 100 % windenergie, en dat krijg ik nu. Telefonisch de details gehoord, en de beste manier van overstappen. Ik ben heel tevreden over een en ander. Ik koos voor een energiemeter, zodat ik mijn verbruik in de gaten kan houden. Ook daarbij werd ik heel goed geholpen. Zelfs werd ik gebeld of het proces van aansluiten goed was verlopen.

Goed bereikbaar en goede service!

Goede informatie en behulpzame, snelle afhandeling.

Goed georganiseerd

Duidelijk iedere maand een uitgebreid rapport hoeveel ik gebruikt heb en hoeveel ik weer terug krijg. Fantastisch bedrijf

Prima geregeld vijf jaar een vaste energieprijs

Overstap begin augustus is prima verlopen, heb er eigenlijk niets van gemerkt tot ik een welkomstmail kreeg. Ook nog is 5 jaar vast mogelijk, gelet op de stijgende prijzen ben ik dus helemaal happy.

Toen kwam alles toch nog goed

In eerste instantie bij Pure Energie terechtgekomen met een vraag over zonnepanelen. Dat liep niet goed af. Maar in tweede instantie toch teruggekeerd bij Pure Energie vanwege de positie in de top drie van "groenste energieleverancier" op vergelijkingssites. Op heel vriendelijke en persoonlijke wijze van informatie voorzien, compleet met excuses voor de mislukte eerste contacten. Daarna op soepele wijze overgestapt van de ene groene leverancier naar de nog groenere Pure Energie leverancier. En dan nog eens tegen een lager maandbedrag. Ik hoop van harte dat Pure Energie stand houdt in de komende prijzencrisis in de energiewereld.

Probleemloze overstap!

Bewust gekozen voor Pure Energie vanwege groene stroom en gas (CO2 compensatie). Duidelijke taal op de website en probleemloze afhandeling van de overstap. 1e factuur precies op de afgesproken dag. Kortom, goede ervaringen tot nu toe.

goed in alle eenvoud

Prima geholpen om klant te worden. verder loopt alles gesmeerd en zonder enige drukdoenerij.

Zeer goede energieleverancier.

Echt betrouwbaar en klantvriendelijk groene energieleverancier van Nederland.

Het aanmelden bij Pure Energie gaf geen problemen

Pure Energie levert bij nu 2 maanden energie, om een goed beeld te krijgen dan zou er na een jaar nog eens om een mening kunnen worden gevraagd

Simpel overgestapt, top service en een zeer goede groene prijs

Het was snel geregeld. Ook toen achteraf bleek dat mijn tweede aansluiting nog niet was afgehandeld was 1 simpel belletje genoeg om het alsnog binnen 2 dagen over te sluiten. Goede prijs, groene energie en een duidelijke portal.

Makkelijk en duidelijk

De tarieven en voorwaarden vond ik in mijn geval bij Pure Energie voor zonnepanelen er gunstig uit zien. Ik kan pas over een tijd zeggen of het echt goed is en hoeveel ik terugkrijg. Maar je krijgt iedere maand een overzicht doorgestuurd met je verbruik en wat het oplevert. Het overzicht ziet er duidelijk en overzichtelijk uit. Bekijk en vergelijk zelf uiteraard!

probleemloos

Mijn overstap naar Pure Energie ging probleemloos en precies op de vooraf aangekondigde tijdstippen. Hetzelfde geldt voor de nota's. Kortom Keurig!

Goedkoop, duurzaam, makkelijk overstappen

Goedkoop, duurzaam, makkelijk overstappen

Redelijk maandtermijn in offerte anders als werkelijk

Ok maar vraag om termijn afschrijving was de 27 e van de maand Graag wijzigen niet op 24 e , pensioen komt 26 e

Overgang goed geregeld

Nog weinig contact gehad

Energie berekening zijn netjes.

Alles is uitstekend.

Goed verlopen

Zonder enig probleem overgestapt van mijn oude energieleverancier naar pure energie. Ook goede communicatie.

Nog te weinig ervaring. Maar tot op heden gaat het goed.

Zie boven staande.

Prima overstap via Consumentenbond

Goede communicatie. Duidelijk verbruiksoverzicht.

Heel prettige, open en betrokken benadering

Alle vragen kon ik stellen, niets was te gek; behulpzaam en vertrouwenwekkend, en niet-opdringerig

Snel geregeld

De aanmelding was snel geregeld wat wel tegen valt dat we niet per dag het verbruik en het terug geleverde energie kunnen zien kon bij oxio wel zonder kosten

Eerlijk verhaal

Voor mij was de keuze duidelijk, ik ben naar groene energie vergelijkers gegaan en ben daar gewezen op Pure Energie. Zij halen hun energie enkel uit Nederland uit wind en zonne-energie. Dat betekent dus geen onzekerheden over of de energie nou daadwerkelijk groen is, of enkel een groen label heeft. Bij de energie vergelijkers - volgens mij van Milieudefensie waar ik groot fan en supporter van ben - heeft pure energie een score van 10/10 gekregen. Aanmelden was simpel en goed geregeld. De maandelijkse overzichten die ik krijg van mijn verbruik en hoeveel ik zelf terug lever aan het net via mijn eigen zonnepanelen op dak is een waar genot!

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?