Goede groene energiemix; prima en snelle klantenservice

Door consumentenbond hoog gewaardeerd in de groene energiemix. Daarnaast positieve ervaring met de klantenservice: snel opgenomen; goede antwoorden.

Prima leverancier tot nu toe

Nog maar net een maandje aangesloten op pure energie (in ons nieuwe huis), dus kunnen we er nog niet veel over zeggen. Tot dusver prima

Alles tot nu toe soepel verlopen!

Overgestapt naar Pure Energie na een x aantal jaren klant te zijn geweest bij Eneco. Overstap verliep soepel. Informatie was helder en duidelijk en contactmomenten prettig. Daarbij ook zonnepanelen aangeschaft via Pure Energie. Ook heel tevreden over hoe dit proces verlopen is. Enige minpuntje tot nu toe is dat je apart een kastje aan moet schaffen om inzicht in je verbruik te krijgen.

tot nu toe ben ik tevreden

Mijn vorige leverancier WAS Greenchoice. Die lui kunnen niet rekenen. Toen ik mijn standen doorgaf kreeg ik te horen dat mijn voorschot te laag was. Twee weken later kreeg ik bijna € 400,00 terug.

Goede ervaring

Een van de weinige energiebedrijven die echt groene stroom levert. Fijn om maandelijks een duidelijk overzicht te krijgen van je energieverbruik, zodat je de volgende maand eventueel bij kan sturen. Geeft in geval van zonnepanelen, een van de beste terug saldeer vergoedingen. Komt met een goed aanbod bij verlenging van het energiecontract.

Redelijk

Geen behoorlijke app die energieverbruik en opbrengst toont, alleen na aanschaf van onnodig duur apparaat

Een tevreden klant

Duidelijke site

Alles loopt op rolletjes, geen probleem bij het overstappen

De website werkt prima en ook de energie meter app gaat nu goed.

Naadloze overgang tijdens verhuizing

Naadloze overgang tijdens verhuizing. Hopelijk blijven de tarieven scherp.

Snelle klantenservice

De overstap van mijn oude leverancier naar Pure energie was erg snel gemaakt. Alles is vlot en probleemloos verlopen. De klantenservice is echt top! Ik heb tot nog toe binnen 1 minuut iemand aan de lijn gehad.

Heb nog geen maand energie van jullie beetje vroeg om mening te geven.

Kom over 1/2jaar maar terug. Kan nog geen oordeel geven! Heb geen klachten, Kan na de korte tijd geen beoordeling geven. Bovendien geef ik nooit aan iemand een aanbeveling. Vind dit de meest irritante vraag in enquettes.

Super gemakkelijke overstap naar Pure Energie

Zeer klantvriendelijk en super geregelde overstap Eneco naar Pure Energie!

Weinig inzicht in verbruik door ontbrekende app

Jammer dat er een aparte meter moet worden aangeschaft om meer data te krijgen.

Overstap ging vrijwel automatisch en zonder enkel probleem

Je hoeft je alleen maar aan te melden en verder gaat de overstap vrijwel automatisch. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en wanneer je je meterstanden moet doorgeven. Heb je een vraag, wordt je ook erg snel geholpen!

Prima en snel geregeld. Informatie kan beter

Het contract was snel geregeld. We hebben voor Pure energie gekozen ivm duurzame energie en onze eigen zonnepanelen. De maandelijkse mail van het verbruik kan duidelijker. Geef duidelijk aan Je verbruik per meter ; je teruglevering per meter; het te betalen bedrag voor deze maand. Verder prima info via de website

1e Kennismaking zeer positief ervaren .

Onlangs overgestapt naar Pure-energie , alles zeer goed en probleemloos verlopen. Ook aanpassing van termijnbedrag verliep snel, klantenservice erg vriendelijk en behulpzaam .

Deze nieuwe klant ervaart een uitstekende klantenservice!

Bijna een maand nieuwe klant. De overstap verliep vlekkeloos, en wat een klantenservice!

duurzame keuze

Pure-energie scoort goed op duurzaamheid en communiceert helder.

erg goed

Graag werk ik mee aan het duurzaam maken van onze energie voorziening. Pure energie, al jaren nummer 1 in Nederland, is het energie bedrijf dat zich volledig inspant om die duurzaamheid te bereiken. Succes daarmee. Gert

Ben heel tevreden met deze bedrijf.

Tevreden en blij met mijn keuze.

Genieten van de groenste stroom

Zo fijn om te weten waar mijn stroom vandaan komt!

Overgestapt naar een nóg groenere energieleverancier

Overstappen van Greenchoice naar PureEnergie ging eigenlijk vlekkeloos. De communicatie ging goed, maar duidelijke een bevestigingsmail "je bent nu overgestapt en dit is wat er gaat gebeuren" was fijn geweest.

Positieve ervaring met Pure-energie.

Overstap naar en contact met Pure Energie top geregeld!

Na overstap naar Pure Energie een vlotte afhandeling en erg plezierig contact met de klantenservice. Bij vragen een snelle reactie.

Prettige leverancier om mee samen te werken

Voor een windturbine heb je een partij nodig die de elektrische energie afneemt en voor een normaal tarief doorverkoopt. Daar voldoet Pure- energie prima aan. Gelukkig maar want je moet 5 jaar samen op gaan trekken.

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?