Tevreden

Ik ben heel tevreden met Pure energie en blij dat ik op deze manier iets positiefs kan doen voor het milieu. Alles verloopt perfect.

Ben nog blanco qua ervaring

Heb nog geen ervaring met Pure energie.

App is niet best

Data in de app is slecht

Overstap verliep prima

De overstap naar Pure Energie verliep prima.

Goede communicatie en concurrerend ecologisch verantwoord

Via internet gekozen en geregeld. Tijdige, volledige en duidelijke informatie. Goede service. Concurrerend tav niet of minder ecologisch verantwoorde aanbieders.

Goed, tot nu toe

Ik moet nog allemaal meemaken, tot nu toe prima service, goede samenwerking.

overstap zonder over na te hoeven denken

Makkelijk process tijdens de overstap. Concurrerende prijzen en geen kosten voor zonnepanelen. APP is niet snel en loopt regelmatig vast. Verder staat alles in deze app maar niet heel duidelijk. Alles moet aangeklikt worden voor meer info. Overzicht mist zoals veel apps voor zonneenergie wel doen. Je kan meer info in de app krijgen meteen p1 meter. Die p1 meter heb ik maar de concurentie kan die info tonen zonder die p1 meter die momenteel is uitverkocht. Conclusie: app moet nog verbeterd worden de rest hebben ze goed voor elkaar bij Pure Energie. Blij met de overstap.

Inloggen in "mijn pure energie"lukt niet

Heb nog geen ervaring. Stel tel.contact op prijs: 0655 86 51 81

geen problemen

geen probleem ondervonden

alles prima

Heel duidelijke app.

It was positive.

Registering was easy, and customer service was supportive. We live in a residential group (woongroep). One of our housemates was leaving, and we needed to change their Pure Energy contract in my name. That was confusing for the company, and we had to exchange several emails and phone calls to explain our situation. Hopefully, in the future, residential groups' contract exchanges will become smoother.

• Would you recommend us? Yes

prima geregeld, netjes

Pure Energie doet wat de naam weer geeft, pure energie. gelukkig eens geen promotie campagne erbij, maar eenvoudig de overeenkomst uitrollen. TOP.

Tevreden over Pure Energie.

Wel merk ik op dat de update van de energie app soms een aantal dagen op zich laat wachten, das toch een beetje jammer.

Overstap was heel gemakkelijk

Ik heb nog weinig ervaring met Pure Energie en dat is eigenlijk een goed teken. De overstap ging gemakkelijk. De prijzen zijn redelijk en ik ben overgestapt voor de groene stroom uit Nederland. De app is heel basic, die zou nog wel wat uitgebreid mogelijk worden.

Prima app met duidelijke cijfers.

Tot nu toe alles helder, zodra we een jaar verder zijn kijken we wel of het nog bevalt.

terugleverkosten

Bij het afsluiten van de overeenkomst via Independer wordt dit nergens goed aangegeven. Ook via de website mag je lekker diep graven om dit te vinden. Natuurlijk kan ik ook beter zoeken maar jullie mogen dit best wat beter aangeven. Voor de rest goed geregeld

Simpel overstappen naar Pure Energie!!

Ben overgestapt via een vergelijkingssite en alles blijkt te kloppen zoals aangegeven. Goede samenwerking en snel geregeld!

Tot nu toe goed en vriendelijk.

Moest even wennen van de enne energie bedrijf naar Pure Energie,Maar alles lost gewoon weer op.Dus vriendelijk en behulpzaam zijn ze wel.

Fijne ervaring met pure engergie

Overgang is vlekkeloos verlopen

Snelle en betrouwbare communicatie

Wij zijn pas vanaf 1 mei 2024 klant bij Pure Energy, nadat we door een andere provider voor het blok werden gezet mbt de terugleververgoeding. Eigenlijk onder het mom: u heeft geïnvesteerd in zonnepanelen, dan moet u er ook maar voor betalen. De mensen zonder zonnepanelen konden zelfs gratis electriciteit krijgen in bepaalde tijden. De mensen van Pure Energy gaven duidelijke antwoorden en waren niet hautain.

Duidelijke informatie over prijzen en kosten

Vooraf een heel helder en duidelijk overzicht over de tarieven, met een duidelijke voorbeeldberekening. Nog even naar andere aanbieders gekeken, maar deze hadden voor mij allemaal slechtere voorwaarden. Ik heb overigens alleen elektriciteit, ons huis is gasloos. Nu ik klant ben heb ik via de website ook snel inzicht in het stroomverbruik. Dat ziet er ook overzichtelijk en duidelijk uit. Zowel inzichtelijk het verbruik in kWh als in Euro's.

Overstappen Erg Simpel

Te kort bij pure energie om ervaring te delen. De vragen die ik had zijn simpel opgelost. Dus tot heden geen slechte ervaring, geeft vertrouwd gevoel.

The android application and is bad

Hello Your Android app is not good, and I can say that it is bad. It is sluggish and I usually can not see the numbers based on day and hour. I need to check the consumption in detail but the application usually does not work! There is another downside for me, I am not dutch and I need to see the information in English but you don't have this feature! I was using Eneco before and never had this issue before. IF it bother me more I will move to them again. Thank you

Tot op heden niets op aan te merken!

Informatie over, aanmelden bij, gegevensverwerking door Pure Energie is feilloos en helder. Scherp tarief.

Vanaf mei klant bij Pure Energie, redelijke prijzen en alles in de app prima geregeld

Hengelosestraat 569

7521 AG Enschede

Over Pure Energie

Onze belofte is duidelijk: wij leveren alleen groene stroom uit onze Nederlandse energiebronnen. Wij ontwikkelen, realiseren en beheren windmolens en zonnepanelen in Nederland. De stroom die we daarmee opwekken leveren we aan onze klanten. Gegarandeerd de groenste. Dat zijn wij. Wij ontwikkelen al meer dan 25 jaar zelf, samen met lokale energiecoöperaties, duurzame energieprojecten in Nederland en we verkopen nooit meer stroom dan we zelf opwekken. Zo weet jij precies waar jouw stroom vandaan komt. De stroom die jij verbruikt, helpt ons om nog meer duurzame energie in Nederland op te wekken. Samen met onze klanten maken we Nederland duurzamer. Doe je ook mee?