Alles was tot in de puntjes geregeld. Fantastische gids. Mooie Lodges. Supervriendelijk personeel. Zaakvoerder van Mambulu Safaris volgt alles zeer nauwgezet op, zowel voor, tijdens als na de reis.
Beste Frank, Wat geweldig dat jullie privé safari in Uganda (inclusief Gorilla tracking) een "Once in a lifetime experience" is geworden. Fijn dat alles goed is gegaan. Bedankt voor je mooie woorden. Ik hoop in de toekomst nogmaals een bijzondere safari voor jullie te mogen organiseren. Groeten, Rob
Al voor de 3e maal klopten wij bij Rob aan voor een safari op maat, dit maal Zambia. Het werd slow travel met in ons 14d programma een 5daagse wandelsafari door South Luangwa. Lodges prima, enorm veel wildlife gezien maar ook in contact kunnen komen met locals wat wij ook steeds bijzonder waarderen. Alles perfect en tot in de puntjes geregeld. Vanaf het huisbezoek en opmaak programma dat wordt aangepast tot het volledig beantwoordt aan de wensen van de klant, tot en met de laatste info voor vertrek staat Rob met zijn deskundige kennis van het terrein klaar met raad en daad. En zelfs ter plaatse blijft Rob bereikbaar indien nodig. De geweldig handige en gebruiksvriendelijke app die we meekregen waarbij je je hele reisprogramma op je phone kan volgen vonden wij ditmaal ook top. Bewijs dat Mambulu écht op alles inspeelt en evolueert om het de klant zo aangenaam mogelijk te maken. Onze volgende safari wordt beslist opnieuw een 'Mambulu safari'. Bedankt Rob en tot de volgende !
Beste Karine en Marc, Super bedankt voor jullie mooie woorden. Ik ben heel blij dat ook jullie 3e safari met Mambulu! Safaris een succes is geworden. Goed om te horen dat jullie tijdens de game drives en wandel safari's in Zambia situaties hebben gezien die jullie, met al jullie Afrika-ervaring, nog niet eerder hadden gezien. Dat maakte ook deze safari weer bijzonder. Bedankt dat ik jullie safari wederom mocht organiseren en ik kijk uit naar jullie volgende avontuur. Groeten, Rob
We zijn met onze twee kinderen 5 weken door Zuidelijk Afrika gereisd. Rob heeft ons enorm goed geadviseerd en geholpen. Samen hebben we de reis samengesteld en alle mooiste plekken geselecteerd. Onvergetelijk was het. Zeker ook met kinderen (10 en 12) heel leuk om te doen!!
Beste Jan Paul, Een goede voorbereiding is het halve werk! Het was een plezier om met jullie samen te werken om deze onvergetelijke safari door zuidelijk Afrika te organiseren. Fijn dat alles goed is gegaan en dat jullie terugkijken op een mooie ervaring. Hartelijk bedankt voor jullie review. Groeten, Rob
De reis die voor ons door Rob georganiseerd was was perfect geregeld, we zijn nergens hindernissen of problemen tegen gekomen. Volgende keer zeker weer.
Beste Chris, Hartelijk bedankt voor je mooie terugkoppeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen tijdens jullie safari in Zambia en Malawi. Ik vond het erg leuk om jullie safari te mogen organiseren en hoop jullie snel weer te spreken. Groeten, Rob
Bij het opstellen van de reis is het voor Mambulu geen enkel bezwaar de reis plannen diverse keren aan te passen welke in een zeer overzicht digitaal bestand aangeleverd worden. Uiteindelijk wordt de hele reis ook nog via een app geleverd welke als eenvoudig en compleet naslagwerk tijdens de reis meegenomen kan worden. Tijdens de reis is Mambulu ook altijd bereikbaar.
Beste Tiny en Mario, Bedankt voor jullie enthousiaste terugkoppeling. Het was mij een plezier om jullie privé safari in Malawi en Zambia te mogen organiseren. Fijn dat jullie het digitale bestand en mijn bereikbaarheid waardeerden. Groeten, Rob
Op het internet Mambulu gevonden. Direct een afspraak gemaakt op het huiskantoor in Bennebroek. Het klikte meteen. Vanaf het eerste moment was duidelijk dat Mambulu over een uitgebreide en eigen persoonlijke ervaring beschikt. Goed luisteren naar onze wensen en op basis daarvan een droomreis samenstellen. Tijdens de reis werd regelmatig door managers van de tentenkampen gesteld dat dit verreweg de beste route was om het land te leren kennen. We zijn op 5 prachtige locaties geweest. Advies om op elke locatie 3 nachten over te blijven was goud waard. De lokale ondersteuning was evenzeer perfect. Het is niet goedkoop maar uiteindelijk valt het mee omdat alles inclusief was met uitzondering van fooien die hier terecht bij horen. Piet en Wilja van Amelrooij-Siebe
Beste heer en mevrouw van Amelrooij-Siebe, Hartelijk bedankt voor de uitgebreide terugkoppeling op uw fly-in safari in Botswana. Ik ben verheugd dat ik uw droomsafari heb mogen samenstellen en dat deze zo goed is verlopen. Een maatwerk safari begint met goed luisteren, dat blijkt maar weer. Met vriendelijke groeten, Rob
Wij hebben een geweldige lange reis gemaakt van 70 dagen door Zuid Afrika, Namibië, Zambia en Botswana. Helemaal uitgestippeld samen met Rob van Mambulu! Safaris. Wij hadden geen idee hoe we de 70 dagen het best over alle landen konden verdelen. Rob heeft heel veel ervaring in deze landen en dat maakt dat hij ons heel goed heeft kunnen adviseren. Hij heeft heel goed geluisterd naar onze wensen en daar samen met ons een prachtige reis van gemaakt. Alles werd voor ons geboekt en we kregen een heel handig reis schema (op papier en op de app) mee. De hulp van Rob heeft ons heel veel tijd en uitzoekwerk bespaard en ik zou Mambulu! Safaris dan ook zeker aanbevelen aan iedereen die naar Afrika gaat.
Beste Evelien en Robbert, Super bedankt voor jullie mooie woorden. Het was mij een groot plezier om deze bijzondere selfdrive safari in zuidelijk Afrika samen met jullie te organiseren. Ik ben blij dat jullie hebben genoten van een zorgeloze reis. Tot snel. Groeten, Rob
It’s the second time that we have our self-drive safari trip in the Southern Africa organised by Mambulu. The organisation is excellent and everything turned out to be as expected. Little hiccups have been solved by prompt intervention by phone.
Dear Giuseppe, Thanks again for your positive review on your selfdrive safari in Namibia and Botswana. It was a pleasure organizing the safari for you. Looking forward to your next trip. Cheers, Rob
Het was een fantastische reis. Zoveel moois gezien, zo één met de natuur. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Manuela, Geweldig dat jullie zo hebben genoten van de mobiele safari in Botswana. Het was mij een plezier deze bijzondere safari voor jullie te mogen verzorgen. Groeten, Rob
Het was een goed georganiseerde reis die onze verwachtingen zelfs overtrof. De mensen in het algemeen en zeker in de lodges waren zeer vriendelijk en behulpzaam.
Beste heer Ide, Hartelijk bedankt voor uw vriendelijke woorden. Ik vond het erg leuk om uw selfdrive safari in Namibië te mogen verzorgen en ben verheugd dat de reis goed is bevallen. Tot ziens. Groeten, Rob
Excellent organization by people with real knowledge og the area and good local contacts.
Dear Edoardo, It was a great pleasure organizing your selfdrive safari in Namibia and Botswana. Thanks for your nice words. Kind regards, Rob
Wij hebben hele goede ervaringen met Mambulu Safaris. Rob heeft voor ons een hele mooie reis uitgestippeld die aan al onze verwachtingen voldeed en op sommige mensen boven onze verwachtingen uitsteeg. Een volgende keer doen wij zeker weer een beroep op de kennis en ervaring van Manbulu Safaris!!
Beste Regnera en Roel, Hartelijk bedankt voor jullie review. Fijn dat jullie hebben genoten van jullie privé safari in Uganda, inclusief gorilla tracking. Ik hoop in de toekomst wederom een mooie safari voor jullie te mogen organiseren. Groeten, Rob
Wat hebben wij weer een prachtige reis gehad. Rob Sijm heeft onze reis weer uitgestippeld en ook deze keer had hij alles weer tot in de puntjes super goed geregeld. En wat een prachtige accommodaties hadden wij zeg. Dit keer zijn wij naar Malawi en Zambia geweest. Eerst zijn wij naar SIYABONGO Queshouse geweest en hebben onze Malawische vrienden ontmoet. Met hen zijn we een paar nachten naar Cape Maclear aan Lake Malawi geweest en vandaar zijn onze vrienden weer naar huis gegaan en wij zijn doorgevlogen naar Likoma Island. Oh wat een geweldige mooie accommodatie was dat zeg: Kaya Mawa Lodge….wat een droomplek, geweldig.....deze plek vergeten wij nooit meer; zo relaxed, zo schitterend. Wat hebben wij daar genoten; 's avonds heerlijk dineren aan het strand bij zonsondergang......zo romantisch. Ja deze plek was echt een droomplek. Mensen uit het dorp werken hier in deze lodge: zulke vriendelijke mensen. Daarna zijn we nog voor een paar dagen op Safari geweest in Zambia. Wauw...dat was ook geweldig...fascinerend gewoon. We hebben veel wild gezien: leeuwen, een luipaard, wilde honden, hyena enz. enz. Ook hier hadden wij weer een ontzettende mooie lodge in Lion Camp en later nog in Kafunta River Lodge. De dieren kwamen zo dicht bij de lodge, dat je vanaf de lodge al kon genieten van het Wild-life. Geweldig...zelfs een kudde buffels kwam drinken en een leeuw. Wij hebben al jaren ervaring met Mambulu Safaries, maar dit was voor ons weer een onvergetelijke vakantie. Daarom Rob, nogmaals bedankt. En we hopen in de toekomst nog vaak gebruik te maken van Mambulu Safaries. Het directe en persoonlijke contact en de uitleg en begeleiding die wij gehad hebben van Rob, heeft er toe bijgedragen dat het voor ons een onvergetelijke vakantie is geweest. Daarom nogmaals bedankt Rob. Van Teun en Trees van Domburg en Co en Dineke Rijswijk uit Driebruggen.
Beste Dineke, Co, Trees en Teun, Wat fijn dat jullie zo enthousiast zijn over jullie safari in Malawi en Zambia. Ik vond het erg leuk om wederom voor jullie een safari te mogen verzorgen. Binnenkort komen wij bij jullie langs om de foto's te bekijken en om nieuwe plannen te smeden. Groeten, Rob
Onze verwachtingen zijn overtroffen
Beste heer Peeters, Wat fijn dat de safari in Tanzania uw verwachtingen heeft overtroffen. Groeten, Rob
Rob Sijm is goed ingevoerd in zijn Afrikaanse safari-wereld en heeft ons de juiste adviezen gegeven voor een korte maar zeer intensieve reis met de familie (9 man) naar Tanzania voor 4 nachten en 5 dagen. Meer dieren gezien dan beloofd! Lodges en personeel waren top. 3e keer dat we via Mambulu Safaris reizen en dat zegt meer dan genoeg: aanrader. Yvette
Beste Yvette, Hartelijk bedankt voor je mooie review. Ik vond het erg leuk om deze bijzondere familie safari in Tanzania voor jullie te organiseren. Ik hoop jullie binnenkort weer van dienst te mogen zijn. Groeten, Rob
geweldig hoe Rob (mambulu) je reis in elkaar steekt, luistert naar je wensen en deze tot vervulling brengt.
Beste Robby, Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Het was mij een genoegen om jullie safari in Botswana te mogen verzorgen. Groeten, Rob
Fantastische, afwisselende reis op maat georganiseerd!
Beste Davide, Fijn dat jullie selfdrive safari in Namibië zo goed is bevallen en dat alles goed is gegaan. Ik vond het erg leuk om samen met jullie de safari te organiseren. Ik hoop je in de toekomst te mogen helpen met het organiseren van een safari in zuidelijk Namibië. Tot ziens. Groeten, Rob
Het was een prachtige reis. Alles is gegaan zoals afgesproken, complimenten voor Mambulu. We zijn op 4 verschillende safari's geweest, dat was genieten van alles wat we zagen. Bij allen was de tent of het huisje super in orde. het eten was ruim gevarieerd. We hebben samen genoten van de natuur de rust. Mooie foto's gemaakt
Beste Henny en Leny, Het was mij een groot genoegen deze bijzondere safari in Zuid-Afrika voor jullie te mogen organiseren. Ik ben dan ook heel blij dat alles goed is gegaan en jullie hebben genoten. Bedankt voor jullie mooie woorden. Groeten, Rob
Ik kende Rob al uit de tijd dat wij collega's waren. Vanuit die herinnering heb ik hem het vertrouwen gegeven om onze reis in november 2018 naar Namibie te regelen. Dat vertrouwen heeft hij zeker versterkt. Mijn vrouw en ik hebben een fantastische ervaring gehad en bijna alles was perfect voor elkaar. Datgene dat even niet goed ging is zeer adequaat opgepakt en opgelost. Ik kan Rob en het team van Mambulu! Safaris dan ook van harte aanbevelen. Met de hulp van Rob en het team gaat u een fantastische reis beleven.
Beste Marianne en Hans, Wat leuk dat ik je als oud collega mocht helpen bij het realiseren van jullie selfdrive safari in Namibië en dat jullie safari zo'n succes is geworden. Bedankt voor jullie mooie aanbeveling. Groeten, Rob
Je reis is inderdaad wat je er van gehoopt had.
Beste Lambert, Fijn dat de safari met gids door Zambia en Malawi aan jullie verwachtingen heeft voldaan. Groeten, Rob
We hebben een fantastische reis naar South Luangwa National park in Zambia gehad. Geregeld en verzorgt door Mambulu Safari. In één woord "Geweldig"!!!! Waanzinnig mooie dieren gezien en kunnen fotograferen. Track & Trail Rivercamp heeft mooie lodges en goede voorzieningen. Zikomo Safaricamp is meer basic maar netjes en de bedden zijn goed. Personeel heel vriendelijk en behulpzaam. De gids en spotter brachten ons naar de mooiste plekken om de dieren op hun best te fotograferen. Peter Geraerdts is bij uitstek geschikt om met fotografen op pad te gaan. Rob Sijm, heel hartelijk dank voor het organiseren van deze reis. We komen volgend jaar vast langs voor onze volgende safari!
Beste Simone en George, Fijn om te lezen dat jullie een geslaagde fotosafari in South Luangwa National Park in Zambia hebben gemaakt. Ik vond het erg leuk jullie te helpen bij het organiseren van jullie eerste safari in Afrika. Ik hoop de volgende safari ook voor jullie te mogen verzorgen. Tot ziens en groeten, Rob
Rob heeft ons uitstekend geholpen met onze reis naar Tanzania. Hij doet zijn uiterste best je wensen in een totaal pakket samen te laten komen en past het aan tot je tevreden bent. Wij hebben de eerste week de Kilimanjaro beklommen. Gevolgd door een week safari door Tarangire, Ngorongoro, Serengeti en Lake Manyara. Het persoonlijke contact met Rob en de adviezen voor onze reis hebben wij als erg prettig ervaren. Rob bedankt voor het samenstellen van onze mooie reis!
Beste Mathilde en Ruben, Bedankt voor jullie mooie woorden. Ik ben bij dat alles goed is verlopen, zowel tijdens de beklimming van de Kilimanjaro als tijdens de aansluitende safari in Tanzania. Groeten, Rob
Wij hebben echt een droomreis gehad. Rob had alles perfect geregeld en we hadden regelmatig fijn contact. Het was perfect. Dit was een reis om nooit te vergeten!!
Beste Priscilla en Nick, Sommige dromen komen uit! Jullie rondreis in Zuid-Afrika was er zo een. Fijn dat ik heb kunnen helpen bij het realiseren van jullie droom. Groeten, Rob
Tot in de puntjes verzorgde top safari in Tanzania gehad. Zeer goed geregeld door Rob, zeer fijne en snelle communicatie. Zeer zorgvuldig uitgezochte accommodaties van luxe hotel tot tentenkamp in de Serengetti. Betrouwbare en zeer aardige chauffeur met kennis van zaken die ons rondleidde door zijn geliefde Tanzania.
Beste Petra, Super dat jullie privé safari in Tanzania zo goed is verlopen. Hartelijk bedankt voor je mooie woorden en tot ziens. Groeten, Rob
Voor de 2e x naar Zambia..... Had vorig jaar fotosafari gemaakt in het wondermooie South Luangwa park, en kon er niet genoeg van krijgen... Wederom een prachtige ervaring! Het was een hartelijk weerzien met Victoria (van Zikomo camp) en Peter& Chichi (van Track & Trail), zodat ik mij weer onmiddelijk thuis voelde, vermits ik alleen reis! Heerlijke momenten met leeuwen ,luipaarden, buffels, (baby)giraffen, grote kuddes olifanten, ...en talrijke vogels. Bedankt Rob, om dit alles weer perfect te organiseren voor mij. Zambia heeft mijn hart veroverd, en hoop in de toekomst nog weer te keren!
Beste Linda, Fijn dat ook uw tweede fotosafari in South Luangwa National Park in Zambia zo goed is bevallen. Zambia is inderdaad een land om verlieft op te worden. Ik hoop u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Groeten, Rob
Eikenlaan 5
2121TK Bennebroek
Dé Reisspecialist voor Afrika sinds 2010! Uw safari, zorgeloos en 100% persoonlijk, naar de mooiste plekken in oost en zuidelijk Afrika. Dát is waar Mambulu! Safaris With A Difference al sinds 2010 voor staat.