Mambulu heeft alles voor ons geregeld inclusief nationale vluchten, alle transfers. Alles is perfect verlopen. Wij verbleven op 4 verschillende locaties, allemaal top! Een echte aanrader.
Beste Irma en Patrick, Wat leuk dat jullie zo enthousiast zijn over jullie maatwerk safari in Zambia, inclusief fotosafari in South Luangwa National Park. Ik vond het erg leuk om jullie safari te mogen organiseren. Bedankt voor de review. Groeten, Rob
Rob, denkt mee en is erg behulpzaam. Ook tijdens de reis hadden wij hem even nodig, en heeft hij ons goed geholpen. Alles goed en netjes geregeld. Welkomst pakket in Namibie is ook erg leuk gedaan/gemaakt.
Beste Figan, Bedankt voor je review. Fijn dat jullie onze services hebben gewaardeerd. Het was me een genoegen om jullie selfdrive safari in Namibië en Botswana te hebben mogen organiseren. Groeten, Rob
3e keer dat we met Mambulu een reis hebben samengesteld en geboekt. Groot voordeel is da het maatwerk is en je dus precies datgene boekt wat je wilt, gekoppeld aan deskundig advies.
Beste Janet en Wil, Wat fijn dat jullie weer zo tevreden zijn over onze maatwerk safari in Tanzania. Het was zelfs al de vierde safari die wij voor jullie mochten organiseren :-). We hopen dat er nog velen volgen. Groeten, Rob
Afgelopen zomervakantie zijn we samen met onze 2 kinderen, van 12 en 14 jaar, op Safari geweest. Wat een geweldige ervaring!!! Nadat Rob, vorig jaar, bij ons thuis al onze wensen had doorgenomen, adviseerde hij ons om naar Tanzania te gaan. Wij wilde nl. veel wilde dieren, de migratie, avontuur en dat op een relaxte manier....en dat is gelukt! Bij aankomst op de luchthaven stond onze fanatastische gids/chauffeur op ons te wachten en hij heeft ons 11 dagen lang rondgereden en ons van alles verteld over Tanzania en uiteraard over alle dieren die daar leven. Het slapen in verschillende tenten in de Serengeti was een enorme ervaring maar ook de lodges waren super. Alles bij elkaar was het een vakantie om nooit meer te vergeten!!! Mambulu!Safari's/Rob Sijm... Super bedankt!!
Beste Danny, Marielle, Sarah en Mats, Graag gedaan! Ik vond het erg leuk om jullie te mogen adviseren en om een maatwerk safari in noord Tanzania voor jullie te ontwerpen. Mooi om samen tot de safari te komen zoals jullie voor ogen hadden. Tot ziens. Groeten, Rob
Wat belangrijk was voor ons is dat Rob ook op momenten dat het allemaal niet optimaal verloopt (wij hadden problemen met de huurauto) er voor je is en alles goed heeft afgerond. Verder zat de reis zeer goed in elkaar en waren de accommodaties schitterend.
Beste Chiel, Bedankt voor je waardering. Ik ben blij dat ik vanuit Nederland heb kunnen helpen om de plooien tijdens jullie selfdrive safari in Botswana glad te strijken. Fijn dat de safari verder helemaal naar wens was. Groeten, Rob
Fijne organisatie om samen te komen tot een mooie safari door Namibië. Als je die kant op wilt beveel ik Mambulu aan om je reis mee samen te stellen.
Beste Nicole, Het was ook voor mij een plezier om samen jullie maatwerk selfdrive safari in Namibië te organiseren. Bedankt voor je aanbeveling. Groeten, Rob
We hebben een volledig ‘zorgeloze’ vakantie gehad: vanaf het moment dat we ons melden op de luchthaven Victoria Falls totdat we weer afgeleverd werden in Maun, zijn we volledig ‘verzorgd’. Elke transfer was tot in de puntjes geregeld en de ene lodge was nog mooier dan de andere. En tenslotte: we hebben prachtige natuur gezien... en daar ging het natuurlijk om!!!!! Een onvergetelijke ervaring die ik iedereen aan kan raden.
Beste Rinse, Heel erg bedankt voor de review op jullie familie safari in Victoria Falls en Botswana. Ik ben blij dat jullie onze 'zorgeloze reisbeleving' hebben gewaardeerd. Het was een plezier om de safari voor jullie te mogen organiseren. Groeten, Rob
Drie jaar geleden wensten wij ons te informeren op de vakantiebeurs in Antwerpen voor een familiale safarireis naar Afrika. Uiteindelijk kwamen we terecht bij Mambulu Safaris. Ondanks het feit dat we pas drie jaar later wensten te vertrekken i.v.m. de leeftijd van onze kleinkinderen, werden we jaarlijks op de hoogte gehouden van de mogelijkheden . Vorig jaar werden onze plannen concreet en hebben we kunnen rekenen op de kennis en de uitstekende service van Rob om ons een geweldige reis te bezorgen. Op zijn voorstel kozen we voor een week safari’s in Zambia en één week beach vakantie in Lake Malawi. Organisatorisch verliep alles perfect en er werd met al onze wensen rekening gehouden. We willen vooral benadrukken dat de communicatie met Rob en de snelle opvolging op al onze vragen en wensen ongekend waren. Ook tijdens en na de reis werd niet nagelaten ons te informeren. Beste Rob, hartelijk dank voor deze onvergetelijke reis.
Beste heer van Sintruyen, Het was me een groot genoegen dat ik uw speciale familie safari in Zambia en Malawi mocht organiseren. Ik ben blij dat de reis volledig heeft voldaan aan uw verwachtingen en dat het een onvergetelijke herinnering voor u allen is geworden. Met vriendelijke groeten, Rob
Mambulu heeft ons zeer vakkundig en persoonlijk geadviseerd en een reis naar Namibië en Botswana samengesteld die aan al onze wensen voldeed. Mede daardoor is deze reis tot een onvergetelijke ervaring geworden !
Beste Elly en Raimond, Hartelijk bedankt voor jullie mooie beoordeling. Ik vond het erg leuk om jullie ervaringen te horen onder het genot van een koel drankje bij jullie in de tuin. Groeten, Rob
Er werd perfect ingegaan op de vraag om meer zuiderlijk Namibië aan te doen binnen een beperkte tijd. Alles goed tot in de puntjes voorbereid en in orde. Telefonisch contact met Rob verliep steeds vlot, hartelijk en niet opdringerig. Men laat je zelf de uiteindelijke beslissing zelf nemen met voldoende tijd tot nadenken en onderlinge afstemming.
Beste Josephine, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Het was mij wederom een groot genoegen deze safari voor jullie te mogen organiseren na jullie safari in Zambia. De volgende keer naar het noorden van Namibië :-) Groeten, Rob
Mambulu Safari’s heeft het prima voor ons geregeld. De Service was top en de communicatie was heel fijn. Bij vragen (via de mail) krijg je vrijwel direct antwoord!
Beste Yvonne, Bedankt voor je mooie woorden. Ik ben blij dat jullie roadtrip in Zuid-Afrika goed is verlopen. Tot ziens. Groeten, Rob
We had an excellent trip. Mambulu planned exactly the tour we wanted, considering locations to visit, distances to drive and accommodations. We are really satisfied of the service provided. Only I would have liked to have more details on the cost of the various components of the trip (car rental, lodges, organised tours) to better trade-off quality vs. price, instead we only had one global figure.
Dear Mrs and Mr Racca, Thank you very much for your review. I am very happy your trip went so well and that you have had a great experience. I am looking forward arranging another tailor made safari for your in the future. Kind regards, Rob Sijm
Rob heeft alles perfect geregeld, zowel de vluchten (waarvan 2 maanden voor ik vertrok ze besloten om niet te vliegen in het weerkeren naar huis, zodat er oplossing moest gezocht worden), waarvoor dank!! Heerlijke vakantie gehad zonder zorgen, mede door de wetenschap dat Rob de eigenaars persoonlijk kende van de logde!
Beste Linda, Heel erg bedankt voor de mooie woorden. Fijn dat u zonder zorgen heeft kunnen genieten van uw privé fotosafari in Zambia. Ik hoop u ook volgend jaar weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Rob
Wij gingen niet voor Safari naar Zuid Afrika. Voor onze reis naar Zuid-Afrika hadden wij een heel aantal wensen. Op basis hiervan heeft Mambulu Safaris een hele mooie rondreis met verrassende guesthouses en hotels samengesteld. Ook prima reisafstanden met de auto.
Beste mevrouw de Winter, Hartelijk bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat leuk dat u onze persoonlijke aanpak om tot een maatwerk rondreis te komen zo waardeert. Het was mij een genoegen uw reis in Zuid-Afrika te mogen organiseren. Met vriendelijke groeten, Rob Sijm
Het safarigedeelte van onze vakantie naar de Selous en Mikumi parken in Tanzania was erg goed georganiseerd door Mambulu. De persoonlijke communicatie was prima. Zeker zullen we Mambulu weer raadplegen als we in de toekomst weer een reis naar deze regio overwegen!
Beste heer van de Staak, Fijn dat u even tijd heeft kunnen maken voor uw review. Ik ben blij dat uw safari in zuid Tanzania zo goed is bevallen. Ik hoop u in de toekomst wederom van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Rob Sijm
We hebben met ons gezin( 5 volwassenen) een georganiseerde reis op maat gemaakt in Zuid-Afrika. We hadden een gids/chauffeur, die ons veel over cultuur, bevolking, land en gewoonten konden vertellen. Het was een onvergetelijke ervaring en alles was goed verzorgd, zodat wij konden genieten van omgeving en bezienswaardigheden.Toppi
Beste Marjolein, Hartelijk bedankt voor je beoordeling. Ik ben blij dat jullie een onvergetelijke ervaring hebben opgedaan tijdens jullie rondreis in Zuid-Afrika. Groeten, Rob
Fantastische reis op maat samen kunnen stellen. Zelf een optimale auto uitgezocht. Extra dagen overnachten in de parken ingebouwd. We wilden veel. Door te sparren met Rob van Mambula hebben we een reis van 5.700 kilometer kunnen maken, zonder dat de afstanden ons te veel werden. Rob heeft ons - ondanks onze eigen ervaringen - nog veel tips mee kunnen geven.
Beste Richard, Hartelijk bedankt voor je review. Ik ben blij dat we samen een mooie selfdrive safari in Namibië en Botswana hebben gerealiseerd. Het was me een genoegen. Groeten, Rob
The experience was super great for us! Nice, personal, and professional. Only slightly unfortunate thing being a Dane, the Netherlands nature of the business still surfaced with some documents being Dutch, however, things were well explained in English, when we asked for it. Looking forward to our next travels!
Dear Christine and Simon, Thank you very much for your great review and feedback. It was my pleasure helping you organizing your road trip in South Africa. I am glad we managed to translate our documents for you. I will continue working on documents in English. Kind regards, Rob
Zoals steeds een onberispelijke service van Rob gekregen, zowel voor als tijdens de reis. Ingevolge vluchtvertraging op zeer korte termijn oplossingen uitgewerkt om alsnog een vlotte reis te kunnen garanderen. Topklasse ! Zeer persoonlijk contact, rekening gehouden met specifieke wensen. Rob denkt met de klant mee. Geen loze beloften, alles wordt daadwerkelijk waarheid !!
Beste Karine en Marc, Het was een groot plezier om na jullie safari in Uganda ook jullie safari in Namibië te mogen organiseren. Fijn dat jullie hebben genoten van het avontuur en dat alles zo goed is verlopen. Ik hoop jullie in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Groeten, Rob
Rob doet zijn uiterste best om een reis op uw persoonlijke wensen samen te stellen. Wij hebben meerdere keren gevraagd om wijzigingen aan ons schema aan te brengen en dit is steeds correct gebeurd. Alles op de reis zelf is verlopen zoals het hoort. Het is een aanrader om met Mambulu samen te werken.
Beste heer Himpens, Ik ben blij dat onze persoonlijke aanpak en ons maatwerk u hebben aangesproken. Hartelijk bedankt voor uw aanbeveling. Het was een plezier om met u samen uw reis in Zuid-Afrika samen te stellen. Met vriendelijke groeten, Rob
Een mooie uitgestippelde reis met veel variatie ( zowel avontuur, als bezoek aan Vic Falls ), organisatie was top! Zowel vooraf als tijdens de reis was de communicatie goed! Zoals jullie organisatie het zegt, de reizen op maat wordt en feit!
Beste Eline, Tom, Laura en Bob, Jullie hebben een mooie maatwerk safari gemaakt in Botswana. Het was een plezier om met jullie samen te werken om jullie plannen te verwezenlijken. Groeten, Rob
Prima geregelde reis door Mambulu. Alles geregeld zoals vooraf besproken.
Beste Bart, Karin, Beau en Sjuul, Fijn dat jullie selfdrive safari in Namibië zo goed is verlopen. Het was een genoegen om bij jullie thuis de reis nog eens helemaal door te spreken. Tot een volgende keer. Groeten, Rob
Wij hebben een onvergetelijke reis gemaakt. Alles was prima geregeld en al onze wensen zijn uitgekomen.
Beste mevrouw Blans, Wat fijn dat u en uw dochter een onvergetelijke reis hebben gemaakt in Zambia en dat ik daaraan een bijdrage heb mogen leveren. Groeten, Rob
Onze veel te korte Namibie safari was dankzij Mambulu! Safaris een fantastische kennismaking met Namibie en smaakte zeker naar meer. Wij komen terug naar Namibie en bij Mambulu! Safaris
Beste Deborah, Ik ben blij dat jullie 'kennismaking' safari in Namibië zo goed is bevallen. Zo goed zelfs dat jullie hieraan een vervolg gaan geven. Ik houd mij van harte aanbevolen om jullie dan weer te mogen helpen, Groeten, Rob
Rob luistert goed naar onze wensen. Regelt alles perfect. Is goed bereikbaar bj calamiteiten. Voelt heel erg betrokken.
Beste Leonore en Jelle, Fijn dat jullie zo hebben genoten van de selfdrive safari in Namibië en dat alles zo goed is verlopen. Groeten, Rob
Eikenlaan 5
2121TK Bennebroek
Dé Reisspecialist voor Afrika sinds 2010! Uw safari, zorgeloos en 100% persoonlijk, naar de mooiste plekken in oost en zuidelijk Afrika. Dát is waar Mambulu! Safaris With A Difference al sinds 2010 voor staat.