Rob hield rekening met onze verlangens om een avontuurlijke reis te beleven in zambia.De verblijven, onze auto waren geregeld,maar voor de rest waren we op onszelf aangewezen en dat was een fantastische ervaring.
Beste mevrouw Mullie, Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan uw fantastische ervaring. Groeten, Rob
A dream family holiday with the youngest member age 5 and the oldest 72. Perfect organisation from start to finish. Not cheap but worth the money.
Dear Mrs. Crompton, Thank you very much for your review. It was an absolute pleasure to organize the safari to South Luangwa National Park for your great family. Kind regards, Rob
Door het persoonlijke contact is de reis die we ontworpen hebben voor 99% geslaagd. De onderdelen die wij hadden aangedragen waren de minste.
Beste familie van der Wal, Fijn dat u nu alle vier de Tafelberg heeft kunnen beklimmen en dat alles zo goed is verlopen. Het was mij een genoegen uw reis te mogen verzorgen. Groeten, Rob
Als wij een reis willen boeken bij Mambulu reizen, hebben wij altijd persoonlijk contact met Rob. Hij geeft heel goed advies en weet wat wij willen op zo'n mooie reis. Het is dan ook altijd super goed geregeld. De lodge's zijn ook op die fantastische plekjes gelegen....je voelt je één met de natuur. Geweldig. Wij zijn dik tevreden en zullen zeker, als wij weer een grote reis gaan maken door Afrika, de reis boeken bij Mambulu. Geweldig! Laatst zijn we in Botswana geweest. Prachtige mooie lodges...adembenemend. Vanuit je lodge kon je het wild zien en genieten zoals Rob het ons verteld had. Geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.
Beste Dineke en Co, Hartelijk bedankt voor jullie warme woorden. Het is altijd een plezier om een safari voor jullie te mogen organiseren. Tot de volgende keer. Groeten, Rob
Mambulu is een organisatie die naar je luistert en met je meedenkt. Ze weten waar ze over praten omdat ze er zelf vaak geweest zijn. Op deze manier is het zeer prettig om zaken met ze te doen
Beste heer Brandenburg, Toen wij zelf deze safari maakten in 2015 dacht ik al dat deze reis op uw lijf was geschreven. Fijn dat ik uw safari heb mogen organiseren. Groeten, Rob
Rob Sijm heeft goed naar onze verwachtingen geluisterd. Daardoor heeft hij een pracht van een safari opgesteld. Ook toen ik 1 bepaald camp wilde waar hij geen ervaring mee had heeft hij zijn uiterste best gedaan om contact te zoeken met deze organisatie. Hij heeft dit exclusief camp dan ook kunnen inpassen in onze reis. Zeer vriendelijke man, staat steeds klaar om je vragen te beantwoorden. Ik raad Mambulu! aan voor al mijn vrienden en verwanten die naar Afrika willen reizen.
Beste Carolien en Roeland, Het was een heel bijzondere safari die jullie hebben gemaakt naar de Victoria watervallen en Botswana. Het was mij een genoegen deze te mogen organiseren. Groeten en tot snel, Rob
Een heel persoonlijke benadering waar in diverse gesprekken onze wensen werden geïnventariseerd. Rob denkt mee en neemt de tijd, en na een aantal aanpassingen was er echt een reis op maat samengesteld, waar we volop van hebben genoten.
Beste Merina en Peter, Het was een groot plezier om deze bijzondere reis in Malawi en Zambia voor jullie te organiseren. Bedankt voor de mooie beoordeling. Groeten, Rob
Uganda is een echte aanrader als safari voor Chimpansee en Gorilla. Professionele Mambulu contacten zowel tijdens de voorbereiding als ter plaatse in Uganda (problemen met de chauffeurs werden opgelost tot onze volledige tevredenheid!).
Beste André, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Ik ben blij dat we de problemen met de gids/chauffeur adequaat en snel hebben kunnen oplossen, naar uw volle tevredenheid. Met vriendelijke groeten, Rob
Gewoon erg goed geregeld door Mambulu. We hadden wensen voor het gehele gezin met kinderen van klein tot groot. Sloot helemaal aan bij hetgeen we hadden afgesproken. Alles tot in de puntjes geregeld. We hebben een geweldige reis gehad en melden ons zeker weer bij Mambulu mochten we nog een keer een dergelijke reis willen maken.
Beste Eva en Paul, Hartelijk bedankt voor jullie beoordeling. Ik vond het erg leuk om voor een oud collega zo'n geslaagde reis te organiseren. Tot de volgende keer. Groeten, Rob
Rob Sijm van Mambulu Safaris heeft deze geweldige reis voor ons geregeld. Alles was tot in de puntjes verzorgd..we hebben met volle teugen genoten van de safaris en de prachtig gelegen accomodaties...top!
Beste Trees en Teun, Bedankt voor jullie tijd en beoordeling. Ik ben blij dat jullie hebben genoten van de safari. Groeten, Rob
Zeer tevreden over de informatie en de reis die is georganiseerd door Mambulu Safaris.
Beste Janet en Wil, Bedankt voor jullie beoordeling. Ik vond het erg leuk dat ik wederom een safari mocht organiseren voor jullie. Groeten, Rob
Onze huwelijksreis naar Zambia en Malawi was er een om nooit te vergeten. Van in het begin tot het einde zijn we op een professionele en vriendelijke manier begeleid geweest door Rob. Hij heeft een reis opgesteld binnen ons budget en volledig binnen onze verwachtingen met nog een aantal aangename verrassingen tijdens de reis zelf. Maatwerk is inderdaad de correcte omschrijving voor de manier waarop Rob de reis met ons heeft samengesteld. Een luisterend oor, ongenuanceerde informatie over reizen in Afrika en zijn ervaring hierin hebben deze reis tot een prachtig success gemaakt. Wij kunnen iedereen aanraden om met Mambulu in zee te gaan voor een overgetelijke Afrika reis. Voor ieder wat wils.
Beste Marieke en Maarten, Fijn dat jullie huwelijksreis in Zambia en Malawi naar wens is geweest en dat jullie deze nooit zullen vergeten. Het was een plezier om de maatwerk safari voor jullie organiseren. Ik wens jullie nog vele mooie jaren. Groeten, Rob
Alles snel en tiptop geregeld door Rob. Ook over de service ter plaatse geen enkel minpunt te bedenken. We konden zorgeloos genieten van deze droomreis dankzij de zeer persoonlijke en professionele aanpak van Rob. Bij een volgende Afrika-reis kiezen we zonder twijfel terug voor Mambulu !!
Beste Karine en Marc, Fijn dat jullie droomreis zo goed is verlopen en dat ik daaraan een steentje heb kunnen bijdragen. Tot een volgende keer. Groeten, Rob
Een safari zoals je in de films van de jaren 30 ziet. Midden in de natuur, zonder buren, met alle luxe, comfort en verzorging die je kunt bedenken. Een topper.
Beste Erna en Bert, Mooi dat jullie zelfs jouw geboortehuis in Dar-es-Salaam nog hebben kunnen vinden na al die jaren. Groeten, Rob
Vanaf eerste kontakt een super goed gevoel. geeft vertrouwen bij aangaan overeenkomst. Reis van begin tot eind perfect geregeld. heel veel tijd voor persoonlijke aandacht en wensen. de belofte wordt voor 100 % waar gemaakt.
Beste Piet, Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Het was een plezier om de safari voor jullie te mogen organiseren. Groeten, Rob
Rob heeft een goed gevoel om te plannen waar mensen behoefte aan hebben. Zo wordt je droomreis een prachtige ervaring.
Beste Yvette en Boudewijn, De combinatie Vic Falls, South Luangwa en Lake Malawi paste prima bij jullie wensen. Fijn dat alles zo goed is bevallen. Groeten, Rob
Wij waren aangenaam verrast over de hele lijn van onze reis. Zeker voor herhaling vatbaar. De locaties super. De safari ongelooflijk. Vriendelijk ontvangen. De tussenvluchten goed verlopen. Nergens super lang moeten wachten. Prachtig weertje. Eten zeer lekker. Gewoon genieten en bediend worden. Vooral zeer vriendelijk personeel en overal warm onthaald.
Beste Josephine en Luc, Het was ook een heel mooie safari en leuk dat we elkaar troffen op het vliegveld van Lusaka. Groeten, Rob
Perfect op maat georganiseerde reis. Voor, tijdens en na de reis was de zorgvuldigheid waarmee Mambulu met onze wensen en ervaringen omging bijzonder groot. Wij raden Mambulu met een gerust hart aan aan eenieder die op een andere, fantastisch manier Afrika wil bezoeken.
Beste Veronica en Willem-Jan, Hartelijk bedankt voor jullie mooie beoordeling. Fijn als ook dorpsgenoten onze dienstverlening op prijs stellen. Groeten, Rob
Super geregeld ! Top ervaring!
Beste Marja en Joop, Fijn dat jullie zo opgeknapt waren na jullie safari in Malawi en Zambia en dat ik daaraan een steentje heb kunnen bijdragen. Groeten, Rob
Geweldige vakantie/safari ! Van begin tot eind goed verzorgd! Mambulu heeft ook presoonlijk de ervaring in deze landen op het gebied van safaris ! Top !
Beste Conny, Het was mij een genoegen een exclusieve safari voor jullie te mogen organiseren. Bedankt voor je mooie beoordeling. Groeten, Rob
Reis en vervoer ter plaatse was prima geregeld. We waren ook erg tevreden over de accomodaties.
Beste Fanny, Het was een plezier om een safari te mogen organiseren voor een dorpsgenoot. Fijn dat jullie goede herinneringen koesteren aan jullie reis naar Botswana. Groeten, Rob
Wij bezochten de vakantiebeurs in Antwerpen in januari 2014 om onze reisorganisator van onze voorjaarsreis van 2014 in levende lijve te zien, maar hadden toen reeds in gedachten om in september 2015 naar Zambia te reizen. Tot onze grote verrassing botsten we op Rob die de eerste stand in de rij bezette en wiens site, Mambulu, we reeds op internet geconsulteerd hadden. In het kort hebben we onze reisplannen uit de doeken gedaan en enkele maanden later terug contact genomen om iets concreter uit te werken. Binnen een paar weken, na wat mailuitwisselingen en telefoontjes, had ons plan concrete vorm gekregen en had Rob voor alle reservaties gezorgd. onze foto-safarireis naar Zambia een groot en onvergetelijk succes ! Onze welgemeende en hartelijke dank voor de perfecte organisatie hiervan. Wij hadden al heel wat in ervaring met Afrika-reizen, maar deze reis was écht de max, er is werkelijk geen enkel minpunt te vermelden. Samen met je lokale partner die voor ons vervoer zorgde, heb je er voor ons een topbestemming van gemaakt. Wij zullen niet aarzelen je opnieuw te contacteren voor een volgende reis en je aan te bevelen bij vrienden !
Beste Miranda en Rob, Wat goed dat we elkaar tegen het lijf zijn gelopen op het Vakantiesalon in 2014. Het was me een genoegen om de fotosafari in Zambia en het verblijf aan Lake Malawi voor jullie te organiseren. Ik kijk ernaar uit jullie in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groeten, Rob
Op reis zonder zorgen, goede informatie vooraf, leuk en afwisselend programma (natuur en cultuur). Goed advies en uitwerking van onze eigen wens om onze oude woon- & werkplek in Zambia nog een keer te bezoeken.
Beste Alida en Henk, Wat een belevenis om jullie oude woon & werkplek in Nyanje weer te bezoeken na al die jaren. Fijn dat ik heb kunnen bijdragen. Groeten, Rob
Mijn vriendin Mildred en ikzelf hebben al behoorlijk wat safarireizen gemaakt naar Oost- en Zuidelijk Afrika met diverse reisagentschappen. Altijd tot volle tevredenheid, maar wij kunnen niet anders zeggen dan dat de Mambulu-safari's ons toch nog verrast hebben. Werkelijk boven verwachting, qua tijdsduur en verzorging onderweg. Rob Sijm heeft het talent om goed te luisteren wat de wensen van zijn klanten zijn en heeft er gevoel voor om dit te vertalen naar de realiteit en staat altijd klaar om aanvullend raad en advies te geven. Wij kunnen niet anders dan Mambulu een 10 geven!
Beste Marian en Mildred, Wat een mooie woorden. Het was mij een waar genoegen de safari voor jullie te mogen organiseren. Groeten, Rob
Mambulu Safaris werkt je reis uit tot je volledig tevreden bent en dit kost moeite noch tijd. Ik kan dit reisbureau voor 100% aanbevelen!
Beste André, Het was me een genoegen de herpetologische safari naar Zambia te mogen organiseren. Hartelijk bedankt voor de feedback. Groeten, Rob
Eikenlaan 5
2121TK Bennebroek
Dé Reisspecialist voor Afrika sinds 2010! Uw safari, zorgeloos en 100% persoonlijk, naar de mooiste plekken in oost en zuidelijk Afrika. Dát is waar Mambulu! Safaris With A Difference al sinds 2010 voor staat.