Alles was perfect, het overtrof onze stoutste verwachtingen.
Beste Marianne, Het bezoek aan Katete zullen jullie je nog lang herinneren. Fijn dat alles zo goed is verlopen. Groeten, Rob
Bij Mambulu krijg je van Rob Sijm een heel persoonlijk reisadvies en wordt er voor gezorgd dat er aan alle verwachtingen ruimschoots wordt voldaan. We hebben een fantastische reis gehad met vele momenten om altijd te blijven herinneren.
Beste Els en Tom, Wat mooi dat ik een steentje heb kunnen bijdragen aan momenten die jullie je altijd blijven herinneren. Hopelijk volgen voor jullie nog vele van dergelijke momenten. Groeten, Rob
Botswana reis was perfect georganiseerd, alles vlekkeloos verlopen, voor herhaling vatbaar. Uganda ter plaatse enkele problemen, maar door tussenkomst Mambulu snel opgelost
Beste Ingrid en Filip, Na 2 succesvolle safari's hoop ik u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Groeten, Rob
De mobile kampeersafari was perfect geregeld. Een fantastische gids en 2 man die zorgden voor het kamp en het eten. Alles was dik in orde. We hebben mede dankzij Mambulu een geweldige reis gehad.
Beste Cora en Ben, Ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan jullie geweldige mobiele kampeer safari. Groeten, Rob
Geweldige ervaring met Mambulu safaris. Wij hebben super goed advies gekregen , mooie en avontuurlijke locaties geweest , deze locaties zagen er tip top uit. Kortom zeker een aanrader om bij jullie nogmaals een vakantie te boeken!!
Beste Monique en Ronald, Bedankt voor jullie woorden. Met genoegen kom ik weer naar jullie toe om een volgende reis te bespreken. Groeten, Rob
Prettig voorgesprek thuis. Volgens wens een duidelijk aanbod zowel financieel als mogelijkheden. De reis en verblijf waren perfect geregeld. Een echte aanrader!
Beste Bernadette en Bert, Ik denk nog met veel plezier terug aan de koffie bij jullie aan de keukentafel. Fijn dat de safari zo goed is verlopen. Groeten, Rob
Rob van Mambulu! Safaris heeft een perfecte safari in Zambia samengesteld die in de praktijk ook helemaal klopte. Het waren fantastische weken daar met mooie lodges en veel wildlife. Hele mooie foto's kunnen maken.
Beste Marga en Henk, Het was een genoegen om jullie safari naar Zambia te mogen verzorgen. En wat een mooie foto's. Groeten, Rob
Uitstekende reis. Prachtige ervaring met heel veel dieren en indrukwekkende natuur. De mix van waterlodge en bushlodges was erg goed. Waarschijnlijk zo verwend, dat de laatste lodge iets tegenviel!
Beste Elma en Roeland, Nogmaals bedankt dat we jullie mooie video over de safari naar Zambia hebben mogen bekijken. Groeten, Rob
Wij hadden een geweldige ervaring. Mambulu maakte dit de perfecte trip, met persoonlijke wensen verwerkt in een schema dat aan alle eisen voldeed. Niets had beter gekund - van hulp tot accommodaties to safari.
Beste Margriet en Kees, Fijn dat jullie reis in Zambia zo goed is verlopen, inclusief de Book Bus en de safari in South Luangwa. Groeten, Rob
De gehele reis perfect voorbereid en in goed overleg georganiseerd en ook tijdens de reis goed bereikbaar en hulpvaardig / deskundig.
Beste Hedie en René, Ik ben blij dat ik een bijdrage heb kunnen leveren aan jullie succesvolle 'back to Zambia' safari. Fijn om binnenkort weer even bij te praten. Groeten, Rob
Wij hebben een uitermate goede ervaring met Mambulu Safaris. Rob Sijm geeft een goed advies en luistert naar wat je wensen zijn rekening houdend met het budget. Onze reis was perfect en we boeken zeker weer bij Mambulu Safaris
Beste Janet en Wil, Bedankt voor jullie enthousiaste terugkoppeling. Ik hoop dat we samen nog veel safari's naar Afrika mogen ontwerpen bij jullie thuis aan de eettafel. Groeten, Rob
Eikenlaan 5
2121TK Bennebroek
Dé Reisspecialist voor Afrika sinds 2010! Uw safari, zorgeloos en 100% persoonlijk, naar de mooiste plekken in oost en zuidelijk Afrika. Dát is waar Mambulu! Safaris With A Difference al sinds 2010 voor staat.