Ondanks de installatie hobbels alles goed geregeld
Beste Frank, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles uiteindelijk goed is geregeld. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ben zeer tevreden, kom hier al 54 jaar dus dit zegt toch wel iets
Beste Helma, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Mooie zaak! Altijd zeer klantvriendelijk en professioneel personeel! Nemen de tijd voor de klant! Heel prettig bedrijf! We komen er al heel lang! Ga zo door!
Beste Wilmy, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
We zijn al jaren klant en zijn altijd erg tevreden over de kwaliteit van de producten, de levering en plaatsing van apparaten en de service.
Beste Hans, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Op vrijdag gebeld voor wasmachine en zaterdag al geleverd en aangesloten! Heel vriendelijk geholpen Top!
Beste Marinka, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Aansluitingsmateriaal zou op tijd binnen zijn maar werd uitgesteld naar week 11 wat voor ons een behoorlijk probleem opleverde. Hennie is op zoek gegaan naar alternatief en nu werkt onze nieuwe kookplaat al naar volle tevredenheid i.p.v pas in week 11. Super opgelost! (hij belde in de middag om te horen of alles naar tevredenheid was)
Beste Annelies, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij dat we u snel een passende oplossing hebben kunnen aanbieden. We wensen u veel kook-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Na een eerdere positieve ervaring gingen wij voor vervanging inbouw ijskast naar v.d.Weijer. Het verkoopgesprek goed echter terugblikkend wats dit wat erg " pusherig". Installatie datum afgesproken en factuur ontvangen. Nergens op papier datum installatie. Dat was mondeling afgesproken, met afsoraak dag ervoor opgebeld te worden wat niet gebeurde. Op installatie datum ging om 0800 uur telefoon van installateur. Ijskast was nog niet geleverd ondanks toezegging dat deze op voorraad was bij leverancier. Nieuwe datum van installatie werd afgesproken. Echter, kreeg opnieuw factuur enbwrderom geen installatie dstum daarop. Na reclamatie mijnetszijds wederom factuur!! En, weinig klantvriendelijke email van verkoper!! Zowaar, op afgesproken installatie datum stond monteur aan de deue. Dit verliep uitstekend en perfect!! Tevens: aankoopprijs was niet erg concurrerend, waarvoir wij perfecte service verwachtten maar niet kregen.
Beste Robert, Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te horen dat het niet helemaal naar wens is verlopen. We komen daarom graag met u in contact hierover. Ik heb daarom ook de review voorgelegd bij de juiste afdeling. Mijn collega heeft u proberen te bellen, maar helaas geen gehoor. Zou u ons daarom willen terugbellen via 040 285 1950 of een e-mail willen sturen naar [email protected]? Alvast bedankt en we horen graag van u! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Bij aanschaf van vriezer uitstekend geholpen. Levering snel en goed verzorgd. Wellicht extra service door serienummer op de factuur te zetten. Voor de rest alleen maar lof.
Beste Cees, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in onze winkel. We willen u veel plezier toe wensen met uw nieuwe vriezer. En bedankt voor de tip, dat waarderen we zeker! Helaas is het serienummer op de factuur vermelden niet mogelijk. Dit komt omdat elk apparaat een ander serienummer heeft. Het serienummer kunt u altijd terugvinden op het apparaat zelf! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Alles volgens afspraak en vriendelijk
Beste Rob, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Duidelijke uitleg over het produkt en prettig geholpen.
Beste Ben, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Alles perfect geregeld
Beste Antonet, Bedankt voor uw lovende woorden. Dat horen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zeer goed geholpen met uitzoeken van een wasdroger. Verkoper had kennis van zijn product. Zeer goede uitleg over voor en nadelen van product wat hij verkocht.
Beste Frans, Bedankt voor uw review en lovende woorden. Fijn om te horen dat u de juiste keuze hebt kunnen maken. We wensen u veel droog-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zijn zeer goed geïnformeerd over de vaatwasser en over onze inductie kookplaat……
Beste Pim, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen in onze winkel. We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe vaatwasser en kookplaat! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijke verkoper met veel kennis. Zeer goede uitleg van de apparaten en de verschillen.
Beste Charlotte, Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen in de winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Monteur probeerde buiten het afgesproken tijdslot te leveren en accepteerde niet dat het uiteindelijk een half uur later werd dan afgesproken (binnen normale werktijden). Leidinggevende heeft het vervolgens keurig opgelost. Alles goed afgeleverd.
Beste Guus, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat het uiteindelijk allemaal netjes is opgelost! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Ik had een koel/vriescombinatie gekocht. We zijn goed voorgelicht. De verkoper dacht met ons mee en heeft ook andere opties laten zien. De koel/vriescombinatie is netjes afgeleverd en op zijn plaats gezet. De oude meteen netjes meegenomen. De bezorger informeerde nog even dat als er vragen waren of wat dan ook, dat we altijd konden bellen.
Beste Anita, Bedankt voor uw lovende woorden. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de geleverde service. We wensen u veel koel-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vakkundig personeel. Klant vriendelijk
Beste Carina, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Hadden combi oven gekocht. Voldeed niet aan onze verwachtingen. Monteur kon onze klacht niet oplossen. Verkoper dacht met ons mee. Resultaat was aanbod om oven om te ruilen. Nieuwe oven mee naar huis. Bij inschuiven werd deur oven ontzet. Monteur gelijk komen kijken. Kon het niet verhelpen. Oven voor reparatie terug gebracht. Wachten resultaat af. Verwachten dat het goed komt
Beste Hans, Bedankt voor uw review. We hebben er alle vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Voelde me serieus genomen
Beste Jacobus, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Recent heeft vd Weijer zowel onze afzuigkap als het fornuis vervangen. Omdat dit in een bestaande woning is, was het even passen en meten, maar de heren van vd Weijer hebben dit perfect opgelost. Heel veel dank daarvoor
Beste Yvon, Bedankt voor uw mooie review. We zijn blij om te horen dat we u hierbij hebben kunnen helpen. We wensen u veel kook-plezier toe! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Super bedrijf
Beste Gonny, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Vriendelijk, deskundig, goed advies.
Beste Monique, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Zoals ik al jarenlang gewend ben, zijn de mensen van v.d. Weijer niet alleen goed op de hoogte, maar ook vriendelijk en ze denken mee. Service met een glimlach. Koop daarom bij de vakman.
Beste, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Goed zoals altijd
Beste Rochus, Bedankt voor uw review en lovende woorden! Dat vernemen we natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
Een goede uitleg. Is goed meegedacht. Bezorging was prima, vriendelijk en correct.
Beste Lies, Bedankt voor uw mooie review en lovende woorden. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Het team van Van de Weijer
De Hooge Akker 29
5661 NG Geldrop
Van de Weijer witgoed- en keukenspecialist is al meer dan 45 jaar een begrip in Geldrop, Veldhoven & Omstreken! Onze adviezen gaan verder dan de keuze voor een product alleen. U bent immers pas écht tevreden met de voor uw wensen meest geschikte oplossing. Van de Weijer is ruim 45 jaar geleden opgericht door Leo van de Weijer, inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in witgoed en inbouw apparatuur. Van de Weijer is een familiebedrijf met 2 vestigingen; in Geldrop en Veldhoven. Sinds jaar en dag staat service en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel, dit waarborgen wij door onze eigen bezorg en installatiedienst en eigen technische dienst. En ook onze ervaren verkopers.